تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
احمدیان در در نشست امنیتی مسکو مطرح کرد

تاکید تهران بر استقلال هسته‌ای، حفظ چرخه سوخت و غنی‌سازی

علی‌اکبر احمدیان، دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان در نشست امنیتی مسکو بر استقلال هسته‌ای، حفظ چرخه سوخت و غنی‌سازی تاکید کرد.

کد خبر: ۱۸۴۹۶۱
۱۵:۲۵ - ۰۷ خرداد ۱۴۰۴

تاکید تهران بر استقلال هسته‌ای، حفظ چرخه سوخت و غنی‌سازی

دیدارنیوز: دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان در نشست امنیتی مسکو، گفت: یک‌جانبه گرایی در سیاست بین المللی و تحمیل اراده قدرت‌های مستکبر به ملت‌ها، فجایع زیادی در جهان خلق کرده است و امروز منطقه غرب آسیا نمایشگاهی از این جنایات است.

«علی‌اکبر احمدیان» با اشاره به حوادث تلخ یمن، لبنان، سوریه، افغانستان و عراق تاکید کرد: بنیاد سیاست یک‌جانبه‌گرایی غرب بر ظلم و استثمار ملت‌ها بنا شده است و همه دنیا شاهد جنایتی بی‌سابقه در غزه است که علاوه بر کشتار غیر انسانی، زنان و کودکان با گرسنگی، مرگ تدریجی را به چشم می‌بینند.

نماینده مقام معظم رهبری در شورای عالی امنیت ملی تاکید کرد: چتر امنیت فراگیر در جهان نیازمند چندجانبه گرایی است و باید در نظم جدید امنیتی، فرصت‌های عادلانه و برابر پیش روی ملت‌ها قرار داد.

احمدیان با تبیین ضرورت " معماری امنیتی نوین جهان" خاطر نشان کرد: اکنون ساختار‌های سیاسی و امنیتی بین الملل توسط غرب و سلطه گران به گروگان گرفته شده است در حالی که از منظر جمهوری اسلامی ایران، امنیت باید در خدمت مردم و برای استقلال و آزادی ملت‌ها باشد.

وی با تاکید بر «ضرورت توجه به کرامت و مشارکت همه انسان‌ها در فرایند امنیت»، گفت: کشور‌های سلطه‌گر با استفاده از ابزار تحریم و تکنولوژی قصد دارند ملت‌ها را از حقوق مسلم خود محروم کنند که نمونه آن تلاش برای محدود کردن حق استفاده صلح آمیز از دانش هسته‌ای در ایران است.

احمدیان گفت: تهران ضمن استقبال از گفت‌وگوها، بر استقلال هسته‌ای و حفظ چرخه سوخت و غنی‌سازی اصرار دارد.

دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان خطاب به کشور‌های حاضر در این نشست گفت: امروز تحکیم پایه‌های چندجانبه گرایی و حرکت به سمت نظام چند قطبی، رهیافتی است که صلح و عدالت را برای همه ملت‌ها به ارمغان خواهد آورد.

احمدیان همچنین در سخنان خود، از روسیه برای برگزاری این نشست مهم امنیتی قدردانی کرد.

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر