تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
احمد دنیامالی، وزیر ورزش و جوانان بیان کرد

پزشکیان به چین می‌رود/ آخرین وضعیت پرونده فوت حمیدرضا درجاتی

احمد دنیامالی، وزیر ورزش و جوانان با اشاره به سفر مسعود پزشکیان به چین در چند هفته آینده، درباره حادثه پیست آزادی و فوت دردناک یک عکاس گفت: آن چیزی که درباره پیست است این است که هرجا که سرعت انجام می‌شود، استاندارد‌های راهنمایی و رانندگی نمی‌تواند مبنا باشد. در همه جای دنیا طراحی این پیست‌ها براساس قواعد خاصی صورت می‌گیرد، اما آن بحثی که وجود دارد این است که در مسائل ایمنی براساس تکنولوژی سعی می‌شود کسانی که می‌خواهند کار گزارش‌دهی را انجام دهند از حوزه سرعت و ایمنی که باید باشد دور باشند.

کد خبر: ۱۸۴۹۴۲
۱۲:۰۷ - ۰۷ خرداد ۱۴۰۴

پزشکیان به چین می‌رود/ آخرین وضعیت پرونده فوت حمیدرضا درجاتی

دیدارنیوز: وزیر ورزش و جوانان از سفر آتی رییس‌جمهور به چین ظرف چند هفته آینده خبر داد.

احمد دنیامالی، وزیر ورزش و جوانان در حاشیه جلسه هیات دولت با حضور در جمع خبرنگاران با اشاره به سفرش به چین گفت: چینی‌ها ظرفیت ورزش ایران را در همه حوزه‌ها خصوصاً رشته‌های توپی و کشتی و تکواندو خیلی بالا می‌دانند بنابراین قرار شد مبادلاتی داشته باشیم الان هم اردو‌های مشترک داریم در حوزه جوانان هم قرار شد که کار مشترک انجام دهیم.

وی ادامه داد: بنابراین آنچه مهم است در سفر آتی که رییس جمهور ظرف چند هفته آینده به چین خواهد داشت ما برای اینکه بتوانیم یادداشت تفاهم همکاری‌های ورزش و جوانان را بین ایران و چین عملیاتی کنیم طرفین در حال تلاش هستند تا بحث‌های عملیاتی این یادداشت تفاهم را انجام داده و در آنجا امضا کنند.

وزیر ورزش و جوانان درباره حادثه پیست آزادی و فوت یک عکاس در این حادثه گفت: آن چیزی که درباره پیست است این است که هرجا که سرعت انجام می‌شود، استاندارد‌های راهنمایی و رانندگی نمی‌تواند مبنا باشد. در همه جای دنیا طراحی این پیست‌ها براساس قواعد خاصی صورت می‌گیرد، اما آن بحثی که وجود دارد این است که در مسائل ایمنی براساس تکنولوژی سعی می‌شود کسانی که می‌خواهند کار گزارش‌دهی را انجام دهند از حوزه سرعت و ایمنی که باید باشد دور باشند.

دنیامالی گفت: این اتفاق نیفتاده است از این جهت پرونده قضایی تشکیل شده و در حال رسیدگی است. مرحوم درجاتی از دوستان قدیمی خودم بود و شناخت قدیمی نسبت به ایشان داشتم و به جامعه هنری و خانواده ایشان تسلیت می‌گویم و امیدواریم که رسیدگی لازم توسط مراجع قضایی انجام شود.

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر