تیتر امروز

احمد بخارایی: پیام مردم در انتخابات مجلس و ریاست جمهوری روشن بود/ اعتراضات آرام بود، اما به خشونت کشیده شد/ امروز با خشونت اقتصادی، اجتماعی و سیاسی رو‌به‌رو هستیم/ با ارزپاشی مشکل حل نشد صورت مساله پاک شد
گفت و گوی دیدار با یک جامعه شناس:

احمد بخارایی: پیام مردم در انتخابات مجلس و ریاست جمهوری روشن بود/ اعتراضات آرام بود، اما به خشونت کشیده شد/ امروز با خشونت اقتصادی، اجتماعی و سیاسی رو‌به‌رو هستیم/ با ارزپاشی مشکل حل نشد صورت مساله پاک شد

احمد بخارایی، استاد دانشگاه و جامعه شناس در گفت و گوی با دیدار تاکید می‌کند که مردم در انتخابات مجلس و ریاست جمهوری پیام خود را ارسال کرده بودند.
غلامرضا ظریفیان: جامعه در یک شوک سنگین روحی به سر می‌برد/ با توجه به مشکلات هیبریدی جامعه، بروز اعتراضات قابل پیش‌بینی بود/ نسبت دانش‌آموزان به دانشجویان در اعتراضات دی‌ماه، حدود یک به ۶ بود/ کارشناسان صد نامه فرستادند و صد راه نشان دادند، آقایان یا نامه نمی‌خوانند یا راه نمی‌دانند!/ متاسفانه برخی، اعتراضات را در فروکش کردن آن و بعدش هم آخیش گفتن خودشان می‌بینند!
در گفت‌وگوی دیدار با معاون وزیر علوم در دولت اصلاحات مطرح شد

غلامرضا ظریفیان: جامعه در یک شوک سنگین روحی به سر می‌برد/ با توجه به مشکلات هیبریدی جامعه، بروز اعتراضات قابل پیش‌بینی بود/ نسبت دانش‌آموزان به دانشجویان در اعتراضات دی‌ماه، حدود یک به ۶ بود/ کارشناسان صد نامه فرستادند و صد راه نشان دادند، آقایان یا نامه نمی‌خوانند یا راه نمی‌دانند!/ متاسفانه برخی، اعتراضات را در فروکش کردن آن و بعدش هم آخیش گفتن خودشان می‌بینند!

یک فعال سیاسی و استاد باسابقه دانشگاه در گفت‌وگویی با دیدار، معتقد است که اعتراضات دی‌ماه قابل پیش‌بینی بوده و نباید ریشه آن را صرفا اقتصادی قلمداد کرد. وی همچنین به تاکید بر این باور است که...
حسین راغفر: اعتراضات مردم، پاسخ منطقی دریافت نکرد/ با قطع اینترنت، فعالیت ۵ میلیون نفر پیک موتوری و ۸ میلیون راننده اسنپ آسیب دیده/ مردم در سیاست‌های اقتصادی کشور احساس بی‌پناهی می‌کنند/ حمایت یک میلیون تومانی دولت به هیچ وجه کاهش‌دهنده آلام معیشتی مردم نیست
در گفت‌وگوی دیدار با یک اقتصاددان بررسی شد

حسین راغفر: اعتراضات مردم، پاسخ منطقی دریافت نکرد/ با قطع اینترنت، فعالیت ۵ میلیون نفر پیک موتوری و ۸ میلیون راننده اسنپ آسیب دیده/ مردم در سیاست‌های اقتصادی کشور احساس بی‌پناهی می‌کنند/ حمایت یک میلیون تومانی دولت به هیچ وجه کاهش‌دهنده آلام معیشتی مردم نیست

استاد اقتصاد دانشگاه الزهرا در گفت‌و‌گو با دیدار به تبیین و تحلیل وضعیت کنونی اقتصاد ایران و تبعات قطع اینترنت در کوتاه‌مدت و ‌میان‌مدت پرداخته است.

وزیر ورزش: جذب منابع جدید یکی از برنامه‌های اصلی وزارت خواهد بود

احمد دنیامالی، وزیر ورزش گفت: باید ارتباطات ما با مجلس و سازمان‌های دیگر قوی‌تر شود و بتوانیم از آن‌ها در راستای برنامه‌های دو حوزه ورزش و جوانان بهره بگیریم. باید جذب منابع جدید یکی از برنامه‌های اصلی وزارت ورزش و جوانان باشد.

کد خبر: ۱۷۷۶۵۵
۱۷:۵۶ - ۰۵ دی ۱۴۰۳

وزیر ورزش: جذب منابع جدید یکی از برنامه‌های اصلی وزارت خواهد بود

دیدارنیوز: وزیر ورزش و جوانان گفت: باید ارتباطات ما با مجلس و سازمان‌های دیگر قوی‌تر شود و بتوانیم از آن‌ها در راستای برنامه‌های دو حوزه ورزش و جوانان بهره بگیریم.

به نقل از پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان، آیین تکریم و معارفه معاون توسعه منابع و مدیریت وزارت ورزش و جوانان با حضور احمد دنیامالی، خسروی‌وفا و معاونین و مدیران کل وزارت ورزش و جوانان برگزار شد.

احمد دنیامالی در ابتدای این نشست با بیان اینکه از جدایی یک دوست از حوزه کاری متأثر و از اضافه شدن یک دوست دیگر خوشحالیم، گفت: برنا فیروزی یکی از مدیران پرتلاشی بود که در این چهار ماه فعالیت‌هایش را از نزدیک دیدم و زحمات زیادی برای ارتقای جایگاه وزارتخانه انجام داد.

وی با اشاره به سابقه سیدمناف هاشمی گفت: سالیان زیادی است که هاشمی را می‌شناسم و در مقطعی نیز با هم همکار بودیم و با توجه به توانایی و سابقه خوبی که داشته است، امیدوارم با حضور وی شاهد اتفاقات بهتری در وزارتخانه باشیم.

دنیامالی اظهار داشت: این تودیع و معارفه‌ها برای همه ما اتفاق می‌افتد و باید تلاش کنیم که از کارمان لذت ببریم و به بهترین نحو وظایف را انجام دهیم. برای هر دو عزیز آرزوی موفقیت و سلامتی دارم. شهادت می‌دهم که فیروزی از روز اول با همه وجود کار و تلاش کرد و همیشه صادقانه در جلسات صحبت می‌کرد.

وی گفت: ۱۳ سال است که سازمان ورزش به وزارتخانه تبدیل شده و باید یک آسیب‌شناسی برای این سال‌ها داشته باشیم. خلاء‌هایی وجود دارد که با کمک معاونان و مدیران کل ستادی باید برای پر کردن این خلاء‌ها تلاش کنیم. این موضوعات به دلیل ادغام دو سازمان با یکدیگر بوده که در این سال‌ها باعث شده کار پرزحمتی برای همه مدیران ایجاد کند.

دنیامالی عنوان کرد: اتفاقات خوبی در زمان فیروزی به لحاظ کمک‌های معیشتی به پرسنل اتفاق افتاد، ولی با چیزی که مدنظر ماست، فاصله داریم و این موضوع یکی از مباحثی که باید دنبال شود. باید شرایط ادارات کل استانی و وزارت را بهبود ببخشیم.

وزیر ورزش و جوانان ادامه داد: یکی از کار‌هایی که در معاونت توسعه منابع و مدیریت انجام شد تلاش برای بالا بردن شاخص‌های وزارت ورزش و جوانان بین دیگر دستگاه‌ها بود. باید همتی صورت بگیرد که در ارزیابی‌ها بر اساس شاخص بالاتر برویم، چون ظرفیت این وزارتخانه خیلی بالاتر است.

وی تصریح کرد: باید ارتباطات ما با مجلس و سازمان‌های دیگر قوی‌تر شود و بتوانیم از آن‌ها در راستای برنامه‌های دو حوزه ورزش و جوانان بهره بگیریم. باید جذب منابع جدید یکی از برنامه‌های اصلی وزارت ورزش و جوانان باشد.

در ابتدای این مراسم برنا فیروزی با ابراز خوشحالی از حضور در وزارت ورزش و جوانان اظهار داشت: در این مدت قطعاً روز‌های پر فراز و نشیبی را پشت سر گذاشتیم و روز‌های تلخ و شیرینی را در کنار همکاران گذراندیم.

وی خاطر نشان کرد: حضور چند ماهه در کنار دنیامالی فرصت غنیمتی برای من بود و باید همه همکاران قدر بدانند که در کنار وزیری کاربلد، باتجربه و قدرتمند کار می‌کنند و خوشحالم در این مدت کوتاه تحت فرماندهی دنیامالی کار کردم و این مدت به تجربیات بنده اضافه شد و این مهم را قدر می‌دانم. همکاران وزارت قطعاً با حضور دنیامالی شاهد روز‌های خوبی خواهند بود.

وی ادامه داد: جا دارد در همین جا از همه همکاران به ویژه همکاران معاونت توسعه تشکر کنم و بسیار خوشحالم که این تغییر با حضور مناف هاشمی صورت گرفت. او فردی شناخته شده در کشور و خصوصاً در حوزه ورزش است و تلاش‌ها و موفقیت‌های هاشمی در کمیته ملی المپیک بر کسی پوشیده نیست.

در ادامه مراسم، سید مناف هاشمی معاون جدید توسعه مدیریت و منابع وزارت ورزش و جوانان ضمن تشکر از دنیامالی به جهت اعتماد حضور در این جایگاه اظهار داشت: قطعاً کار‌هایی که در کمیته ملی المپیک صورت گرفته با حمایت وزارت ورزش و‌جوانان صورت گرفته است.

هاشمی با تأکید براینکه وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک یک وظیفه و هدف مشترک دارند، عنوان کرد: همه تلاش می‌کنیم یک خروجی مشترک داشته باشیم و آن بالا رفتن پرچم سه رنگ جمهوری اسلامی در رویداد‌های مهم ورزشی برون مرزی است که این مهم خوشحالی رهبر انقلاب اسلامی و مردم را به همراه دارد.

وی ادامه داد: در بخش بودجه در وزارتخانه، استان و فدراسیون باید بیشتر تلاش شود و باید پروژه‌های نیمه تمام وزارت ورزش و شرکت تجهیز را دنبال کنیم. در این میان باید موضوعات رفاهی همکاران را در نظر داشته باشیم تا آن‌ها با انگیزه بیشتری در جهت توسعه ورزش کشور قدم بردارند.

هاشمی از مدیران ستادی به‌عنوان نماینده وزیر ورزش و‌جوانان یاد کرد و افزود: اگر همکاران و مدیران به وظایف خود به خوبی عمل کنند قطعاً برنامه‌ها و راهبرد‌های وزیر ورزش و‌جوانان بهتر پیش می‌رود.

در پایان این مراسم با اهدای لوح و هدیه‌ای از سوی وزیر ورزش و جوانان از برنا فیروزی تقدیر شد و حکم معاونت توسعه منابع و مدیریت به از سوی دنیامالی به سید مناف هاشمی اعطا شد.

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۰۶ بهمن
امروز دوشنبه ۰۶ بهمن
امروز دوشنبه ۰۶ بهمن
امروز دوشنبه ۰۶ بهمن
پرطرفدارترین ها