تیتر امروز

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است
در گفت‌وگوی دیدار با دو حقوقدان بررسی شد

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است

دیدار به سراغ دو تن از حقوقدان‌ها برجسته رفته و به تشریح وضعیت و مشقات خانواده افراد بازداشتی در اعتراضات دی‌ماه پرداخته است.
پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!
دیدار گزارش می دهد

پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!

«زندگی در سایه جنگ»، عنوان رویدادی کاربردی بود که به همت متولیانِ «آی قصه»، مرکز تولید و نشر صوتی قصه‌های کودک، و مدرسه دایناماینا و با همکاری مؤسسه خیریه رعد برگزار شد.
تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود
مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌و‌گو با مجله خبری دیدارنیوز:

تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود

علی مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌وگو با دیدارنیوز درباره اعتراضات دی‌ماه و وضعیت دستگیرشدگان می‌گوید: گرچه آمار رسمی از تعداد دستگیرشدگان اعلام نشده، اما آنچه می‌بینیم تعداد دستگیرشدگان بسیار...
بازار سرمایه امروز کاهش ۵۸ هزار واحدی را تجربه کرد

ریزش ۴ درصدی بورس در یک هفته

نوید سالک، کارشناس بازار سرمایه با اشاره به ریزش ۴ درصدی بورس در هفته جاری گفت: دلار بازار آزاد از ابتدای هفته تاکنون ۱.۴ درصد رشد قیمت داشته و طلای ۱۸ عیار نیز در این مدت در حدود ۴ درصد گران‌تر شده است.

کد خبر: ۱۸۴۵۸۴
۱۷:۳۳ - ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۴

ریزش ۴ درصدی بورس در یک هفته

دیدارنیوز: در بازار امروز، شاهد خروج نقدینگی از تالار شیشه‌ای و صندوق کالایی بودیم؛ ولی پول حقیقی وارد صندوق بادرآمد ثابت شده است

بازارسرمایه در آخرین روز از اردیبهشت ماه ۱۴۰۴، ریزش ۵۸ هزار واحدی را تجربه کرد و شاخص کل بورس نزدیک به ۲ درصد افت داشت؛ همچنین شاخص کل و هم وزن فرابورس هم قرمزپوش ماندند.

در این بین ۲۳ درصد نماد‌ها منفی بودند و ۷۷ درصد دیگر مثبت معامله شدند؛ به عبارتی ۲۰۲ نماد مثبت و ۶۶۸ نماد دیگر در محدوده منفی ماندند.

در بازار امروز شاهد خروج نقدینگی از تالار شیشه‌ای و صندوق کالایی بودیم ولی پول حقیقی وارد صندوق بادرآمد ثابت شده است.

در نهایت باید گفت ارزش صف‌های فروش نسبت به معاملات روز گذشته کاهش یافتند و در مقابل ارزش صف‌های خرید افزایش ناچیزی داشتند.

بازارسرمایه تحت تاثیر سه رخداداد

نوید سالک - کارشناس بازار سرمایه در گفت‌و‌گو با اکوایران گفت: فضای اقتصادی کشور و بخصوص بازار سرمایه در طول هفته جاری تحت تاثیر سه رویداد مهم قرار گرفت. همچنین اولین و البته موثرترین اتفاق هفته جاری همچنان پیرامون کش و قوس‌های فرایند ادامه مذاکرات هسته‌ای و اظهارات طرفین مذاکرات مبنی بر پیچیده‌تر شدن فضای توافق است که در نتیجه این اخبار، از روز دوشنبه تا انتهای هفته جاری، قیمت انواع طلا و دلار بازار آزاد افزایش یافت و شاخص کل نیز ریزش کرد.

وی در ادامه تصریح کرد: خبر مهم دیگری که در ابتدای هفته مورد توجه فعالان بازار سرمایه قرار گرفت، در رابطه با مصوبه هیئت دولت مبنی بر نرخ گذاری جدید گازوئیل بود؛ این افزایش نرخ فارغ از چگونگی و نحوه تاثیرگذاری بر سودآوری شرکت‌های مرتبط با این محصول، تا حدودی توانست تاثیر مثبتی بر بازار سرمایه خصوصا در روز‌های ابتدایی هفته جاری بگذارد.

این فعال بازار سهام عنوان کرد: انتشار خبر دیگری در ابتدای هفته از سوی وزارت کشور، مبنی بر قطع برق صنایع فولادی و سیمانی به مدت ۱۵ روز نیز بر تغییرات قیمت سهام شرکت‌های صنایع مرتبط بی‌تاثیر نبود.

ریزش سه روزه شاخص کل بورس

سالک خاطرنشان کرد: در هفته جاری، شاخص کل، سبزرنگ کار خود را آغاز کرد، اما از اواسط هفته کاری شاهد افت شاخص کل بودیم.

وی در پایان گفت: در نهایت ماحصل عوامل ذکر شده منجر به کاهش ۴ درصدی شاخص کل و ۱.۸ درصدی شاخص هم وزن طی هفته جاری شد؛ همچنین دلار بازار آزاد از ابتدای هفته تاکنون ۱.۴ درصد رشد قیمت داشته و طلای ۱۸ عیار نیز در این مدت در حدود ۴ درصد گران‌تر شده است.

ریزش ۴ درصدی بورس در یک هفته

ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
پرطرفدارترین ها