تیتر امروز

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
روزهای تلخ بازار سرمایه

ریزش بورس و خروج ۴۲۶ میلیارد تومان از بازار

شاخص کل بورس امروز چهارشنبه، با افت ۴۳ هزار و ۱۸۲ واحدی معادل ۱.۷۲ درصد به سطح ۲ میلیون و ۴۶۶ هزار واحد رسید و شاخص کل هم وزن نیز ۸ هزار و ۳۷۱ واحد کاهش داشت و رقم ۷۶۲ هزار و ۳۵۷ را ثبت کرد.

کد خبر: ۱۸۸۵۳۵
۱۳:۵۰ - ۲۲ مرداد ۱۴۰۴

ریزش بورس و خروج ۴۲۶ میلیارد تومان از بازار

دیدارنیوز: ارزش معاملات ۲،۵۶۰ میلیارد تومان ثبت شد. سرانه خرید ۲۴.۷ میلیون تومان و سرانه فروش ۵۰.۱ میلیون تومان گزارش شده که نشان‌دهنده غلبه فشار فروش بر تقاضا است.

شاخص کل بورس تهران در آخرین روز معاملاتی هفته با کاهش قابل توجه مواجه شد و فشار فروش بر بازار سهام افزایش یافت. این روند نشان‌دهنده تسلط فروشندگان و کاهش اعتماد سرمایه‌گذاران در پایان هفته است.

فروشنده‌ها قدرت گرفتند

حجم معاملات در بازار سهام، حق تقدم و صندوق‌های سهامی به ۹.۳ میلیارد سهم رسید و ارزش معاملات ۲،۵۶۰ میلیارد تومان ثبت شد. سرانه خرید ۲۴.۷ میلیون تومان و سرانه فروش ۵۰.۱ میلیون تومان گزارش شده که نشان‌دهنده غلبه فشار فروش بر تقاضا است.

شاخص قدرت خرید منفی ۲.۰۳ و ورود پول به بازار منفی ۴۲۶ میلیارد تومان بوده که خروج نقدینگی از بازار را تایید می‌کند.

تفاوت فاحش در ارزش سفارشات خرید و فروش

ورود پول به صندوق‌های درآمد ثابت نیز منفی ۵۶.۵ میلیارد تومان ثبت شد. ارزش سفارش‌های خرید ۳۱۱ میلیارد تومان و فروش ۴،۳۶۳ میلیارد تومان بوده که اختلاف فاحش میان عرضه و تقاضا باعث تشدید فشار نزولی شاخص‌ها شده است.

تعداد صف‌های خرید و فروش و وضعیت نماد‌ها

تعداد صف‌های خرید ۱۸ و صف‌های فروش ۵۲۷ مورد بوده است. از مجموع نماد‌های فعال، تنها ۵۹ نماد مثبت و ۶۹۵ نماد منفی گزارش شده که نشان‌دهنده کاهش اعتماد سرمایه‌گذاران و افزایش ریسک در بازار سهام است. این آمار بیانگر ادامه روند خروج نقدینگی و فشار فروش در آخرین روز معاملاتی هفته است.

افزایش فشار منفی بر بازار

آمار معاملات امروز نشان می‌دهد بازار تحت تأثیر فشار فروش و کاهش نقدینگی قرار دارد. افت شاخص‌ها و کم‌رونق شدن معاملات، به ویژه در نماد‌های شاخص‌ساز، بر روند کلی بورس اثر منفی گذاشته است. این شرایط احتمال اصلاح بیشتر شاخص‌ها و افزایش نوسانات کوتاه‌مدت را افزایش می‌دهد و صنایع کوچک و متوسط تحت فشار بیشتری قرار می‌گیرند.

معاملات چهارشنبه ۲۲ مرداد نشان‌دهنده تسلط فروشندگان و کاهش تمایل سرمایه‌گذاران به ورود نقدینگی به بازار سهام بود. شاخص کل و شاخص هم وزن هر دو کاهش یافتند، ارزش معاملات منفی شد و ورود پول به بازار و صندوق‌های درآمد ثابت نیز منفی گزارش شد. 

به نظر می‌رسد سرمایه گذاران در حال خروج از بازار سرمایه برای حضور در بازار‌های موازی هستند.

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر