تیتر امروز

مجید ابهری: چرا توبه‌ تتلو را نمی‌پذیرید/ کسانی که از ایران رفتند عزت اجتماعی می‌خواستند نه پول/ ۱۰ سال دیگر جمعیت ایران ۴۲ میلیون نفر می‌شود
بررسی پدیده تتلیتی‌ها و مهاجران افغانستان با یک آسیب شناس اجتماعی

مجید ابهری: چرا توبه‌ تتلو را نمی‌پذیرید/ کسانی که از ایران رفتند عزت اجتماعی می‌خواستند نه پول/ ۱۰ سال دیگر جمعیت ایران ۴۲ میلیون نفر می‌شود

در دومین برنامه از سلسله برنامه «تیتر» میزبان دکتر مجید ابهری، استاد دانشگاه و آسیب شناس اجتماعی بودیم؛ با او درباره امیر تتلو، مهاجران افغانستانی و ماجرا‌های ورزشگاه تراکتور تبریز صحبت کردیم...
سرمایه‌گذاری آمریکا در ایران، تضمین توافق/ ماشه پلاس تهدید جدید اروپا علیه مذاکره/ ترامپ: ایران را به توافق می‌رسانم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

سرمایه‌گذاری آمریکا در ایران، تضمین توافق/ ماشه پلاس تهدید جدید اروپا علیه مذاکره/ ترامپ: ایران را به توافق می‌رسانم

این نود و پنجمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
در نشست بهارانه اهالی علوم سیاسی چه گذشت؟
«دیدارنیوز» روایت می‌‌کند

در نشست بهارانه اهالی علوم سیاسی چه گذشت؟

گروه علوم سیاسی خانه اندیشمندان علوم انسانی با همکاری انجمن علمی مطالعات صلح ایران، انجمن ایرانی مطالعات غرب آسیا و انجمن علوم سیاسی ایران، به اتفاق، مبتکر این نشست دورهمی صمیمانه اهالی پیشکسوت...

هر چند وقت یکبار ایران خودرو خودروهای مزایده‌ای خود را برای فروش عرضه می‌کند؟

شرکت ایران خودرو به عنوان یکی از قطب‌های صنعت خودروسازی کشور، در کنار فروش خودروهای نو به صورت نقدی، اقساطی، قرعه‌کشی و طرح‌های فروش فوری، سالانه تعدادی از محصولات خود را نیز از طریق مزایده‌های رسمی واگذار می‌کند.

کد خبر: ۱۸۴۵۱۴
۱۲:۴۹ - ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۴

بزرگترین مزایده خودرو و موتورسیکلت‌های توقیفی در هرمزگان آغاز شد - ایرنا

بررسی فرایند، زمان‌بندی، و نکات کلیدی مزایده خودرو در ایران خودرو

دیدارنیوز: شرکت ایران خودرو به عنوان یکی از قطب‌های صنعت خودروسازی کشور، در کنار فروش خودروهای نو به صورت نقدی، اقساطی، قرعه‌کشی و طرح‌های فروش فوری، سالانه تعدادی از محصولات خود را نیز از طریق مزایده‌های رسمی واگذار می‌کند. این مزایده‌ها به دلیل عرضه خودروها با قیمت رقابتی و تنوع مدل‌های ارائه شده، همواره مورد توجه بخش قابل توجهی از متقاضیان خرید خودرو بوده است. اما سؤال بسیاری از متقاضیان و علاقه‌مندان این است که مزایده خودرو در ایران خودرو هر چند وقت یکبار برگزار می‌شود و شرایط شرکت در این مزایده چگونه است؟

مزایده خودرو چیست و چه خودروهایی عرضه می‌شود؟

مزایده نوعی روش فروش است که در آن خودروساز خودروهای خود را به صورت رقابتی و با قیمت پایه مشخص شده عرضه می‌کند و هر فرد یا شرکت متقاضی با پیشنهاد قیمت بالاتر، شانس خرید محصول را پیدا می‌کند. خودروهایی که توسط ایران خودرو در قالب مزایده عرضه می‌شوند، معمولاً شامل موارد زیر هستند:

  • خودروهای کارکرده شرکت (مانند خودروهای سازمانی، تست رانندگی، یا خودروهای اسقاطی)
  • خودروهای برگشتی یا اصلاح شده
  • خودروهایی که به دلایل مختلف از خطوط فروش عادی کنار گذاشته شده‌اند
  • گاه خودروهایی با ظاهر یا وضعیت خاص (مانند خودروهای حادثه‌دیده یا با ایراد فنی معین)

این خودروها معمولاً توسط کارشناسان قیمت‌گذاری و وضعیت آن‌ها شفاف‌سازی می‌شود. اکثر این خودروها فاقد گارانتی هستند و به حالت «همان‌گونه که هست» (As is) فروخته می‌شوند.

از کجا باخبر بشیم مزایده ایران خودرو شروع شده؟

میتوانید از خبرگزاری های رسمی یا غیر رسمی استفاده کنید یکی از سایت های خبرگزاری مزایده خودرو https://carmozayede.com/ می باشد.

هر چند وقت یکبار مزایده برگزار می‌شود؟

بر خلاف برخی طرح‌های فروش فوق‌العاده یا فوری که معمولاً طبق برنامه ماهانه یا مناسبتی انجام می‌شود، مزایده‌های ایران خودرو بازه زمانی مشخص و منظمی ندارند. با این حال، با توجه به سوابق و الگوهای سال‌های گذشته می‌توان گفت:

  • بازه زمانی برگزاری: ایران خودرو معمولاً هر ۳ تا ۶ ماه یکبار یا به طور میانگین سالی ۲ تا ۴ مرتبه مزایده عمومی برگزار می‌کند.
  • عوامل تاثیرگذار: تعداد و نوع خودروهای جمع‌آوری شده، سیاست‌های داخلی شرکت، میزان نیاز به آزادسازی پارکینگ‌ها و شرایط بازار از عوامل موثر در تصمیم‌گیری درباره برگزاری مزایده است. در برخی سال‌ها ممکن است دو مزایده در فاصله کم‌تر از سه ماه برگزار شود و گاهی این بازه طولانی‌تر باشد.
  • آغاز ثبت‌نام: اطلاع‌رسانی مزایده‌های ایران خودرو معمولاً از طریق سایت رسمی شرکت، پورتال‌های رسمی مزایده کشور (نظیر سامانه تدارکات الکترونیکی دولت یا “ستاد ایران”)، روزنامه‌های رسمی و شبکه‌های اجتماعی رسمی ایران خودرو انجام می‌شود.

مراحل شرکت در مزایده خودرو ایران خودرو

  1. اعلام رسمی مزایده:چند هفته پیش از شروع روز مزایده (اغلب حدود ۱۰ تا ۲۰ روز قبل)، دعوت‌نامه‌ی رسمی همراه با لیست خودروها، شرایط، محل و زمان بازدید منتشر می‌شود.
  2. ثبت‌نام و واریز وجه ضمانت:متقاضیان قبل از روز مزایده باید ثبت‌نام کنند و مبلغی را به عنوان سپرده یا وجه ضمانت به حساب شرکت واریز کنند.
  3. بازدید خودروها:معمولاً یک یا دو روز خاص برای عموم متقاضیان در نظر گرفته می‌شود تا بتوانند خودروهای عرضه‌شده را حضوری مشاهده و بررسی کنند. این موضوع بسیار مهم است چون هر خودرو شرایط فنی، بدنه و مدارک خاص خود را دارد.
  4. برگزاری مزایده:مزایده به صورت حضوری یا الکترونیکی با حضور متقاضیان برگزار می‌شود و بالاترین پیشنهاد برنده شناخته می‌شود.
  5. پرداخت وجه کامل و انتقال سند:برندگان باید طبق زمان‌بندی وجه خود را کامل‌ پرداخت نموده و مراحل قانونی انتقال سند انجام شود. تمامی هزینه‌های جانبی (شامل عوارض، مالیات، انتقال سند و غیره) بر عهده خریدار است.

مزایای خرید خودرو از مزایده ایران خودرو

  • قیمت رقابتی: معمولاً قیمت پایه خودروهای عرضه‌شده پایین‌تر از قیمت بازار آزاد است.
  • تنوع خودرو: در هر مزایده مدل‌های متنوع از سال‌های مختلف عرضه می‌شود.
  • شفافیت در عرضه: اسناد، اطلاعات فنی و تصاویر خودروها پیش از مزایده در دسترس خریداران قرار می‌گیرد.

نکات مهم و توصیه‌ها

  • خودروها بدون گارانتی و بدون خدمات پس از فروش عرضه می‌شوند.
  • پیشنهاد می‌شود پیش از شرکت، حتماً بررسی تخصصی (از لحاظ فنی و بدنه) انجام دهید.
  • دقت داشته باشید تمامی خودروهای مزایده ممکن است نیاز به تعمیر اساسی یا هزینه‌های اضافی داشته باشند.
  • اطلاعیه‌ها و اخبار مزایده را فقط از منابع رسمی ایران خودرو و سامانه ستاد پیگیری کنید تا گرفتار سوءاستفاده‌کنندگان نشوید.

جمع بندی و پاسخ نهایی

مزایده‌های ایران خودرو به صورت سالیانه و عمدتاً هر سه تا شش ماه یک بار برگزار می‌شود؛ اما برنامه ثابتی ندارد و به عوامل متعددی بستگی دارد. بهترین راه برای اطلاع از زمان دقیق، پیگیری منظم اخبار و اطلاعیه‌های سایت رسمی ایران خودرو و سامانه ستادایران است.

اگر علاقه‌مند به آگاهی از نزدیک‌ترین مزایده‌های پیش‌رو یا جزئیات مراحل ثبت‌نام هستید، می‌توانم برایتان راهنمای جامع شرکت در مزایده ایران خودرو را نیز بنویسم.

ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۳۰ ارديبهشت
امروز سه‌شنبه ۳۰ ارديبهشت
امروز سه‌شنبه ۳۰ ارديبهشت
امروز سه‌شنبه ۳۰ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها