تیتر امروز

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک حقوقدان و وکیل دادگستری

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود

دیدارنیوز در بیست و یکمین پرده از برنامه «ایرانشهر» به سراغ «سید علی مجتهدزاده»، حقوقدان و وکیل باسابقه دادگستری رفته و مسائل مختلف مرتبط با منافع ملی ایران از فعال شدن مکانیسم ماشه، تحرکات تندرو‌ها...
استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.
اداره کل هواشناسی استان خبر داد

هشدار وزش باد شدید در تهران

اداره کل هواشناسی استان تهران با هشدار سطح زرد از فردا (۲۹ اردیبهشت‌ماه)، نسبت به وزش باد شدید تا خیلی شدید در بعضی ساعت‌ها به‌ویژه بعد از ظهر و شب خبر داد. 

کد خبر: ۱۸۴۴۱۹
۱۷:۲۴ - ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۴

هشدار وزش باد شدید در تهران

دیدارنیوز: اداره کل هواشناسی استان تهران نسبت به وزش باد شدید تا خیلی شدید از فردا دوشنبه تا پنجشنبه (۲۹ اردیبهشت‌ماه تا اول خردادماه) هشدار داد.

اطلاعیه اداره کل هواشناسی استان تهران مدت زمان فعالیت این سامانه جوی تا پنجشنبه (اول خردادماه) اعلام کرد که این سامانه بر استان تهران به‌ویژه نیمه غربی و جنوبی آن، اثر گذار خواهد بود. 

افزایش دما از امروز 

سقوط بعضی اجسام از ارتفاع و خسارت به سازه‌های موقت مانند داربست‌ها، تابلو‌های تبلیغاتی و تجهیزات موجود در نقاط مرتفع مانند برج‌ها و دکل‌ها از احتمالاتی است که به دنبال این هشدار ذکر شده است.

همچنین خیزش گرد و خاک در مناطق مستعد از جمله آثار این مخاطره ارزیابی شده است و امکان گسترش گرد و خاک از استان‌های همجوار و کاهش کیفیت هوا و کاهش شعاع دید به‌ویژه در مناطق جنوبی و غربی نیز از جمله پیامد‌ها در نظر گرفته شده است. 

در این اطلاعیه به افزایش دمای میانگین ۲ تا ۴ درجه سلسیوس از امروز (۲۸ اردیبهشت‌ماه) تا سه‌شنبه (۳۰ اردیبهشت‌ماه) نیز اشاره شده است. 

همچنین امکان رخداد طوفان و گرد و خاک، خطر شکستن درختان کهنسال و نهال‌ها و امکان صدمه به پوشش گلخانه‌ها از دیگر خطرات احتمالی در پی ارزیابی اداره کل هواشناسی استان تهران است. 

این سامانه جوی گاهی وزش باد خیلی شدید و طوفان در ارتفاعات همچنین رشد ابر و رگبار و رعد و برق پراکنده را نیز از چهارشنبه شب (۳۱ اردیبهشت‌ماه) در ارتفاعات به همراه خواهد داشت. 

توصیه‌هایی برای مواجهه با وزش باد‌های شدید در تهران 

بر اساس ارزیابی‌های صورت گرفته عبور و مرور جاده‌ای باید با احتیاط انجام گیرد و از استحکام سازه‌های موقت و سست مانند داربست‌ها و تابلو‌های تبلیغاتی، عدم استقرار در تاسیسات و مکان‌های مرتفع مانند برج‌ها و دکل‌ها و داربست‌ها اطمینان حاصل شود. همچنین باید از پرواز با گلایدر و هواپیما‌های سبک و بالگرد اجتناب و از تردد و توقف کنار درختان و سازه‌های ناتمام خودداری کرد.

مستحکم سازی پوشش گلخانه‌ها، احتیاط کامل در انجام امور عمرانی، محافظت از تاسیسات حساس به گرد و خاک همچنین استفاده از ماسک بهداشتی در مناطق متاثر از گرد و خاک از دیگر توصیه‌های اداره کل هواشناسی استان تهران است. 

ورامین گرم‌ترین شهر استان تهران

پیش بینی اداره کل هواشناسی استان تهران حاکی از آن است که طی پنج روز آینده وضعیت جوی استان تهران آسمان صاف تا کمی ابری در ساعات بعد از ظهر و شب همراه با افزایش وزش باد پیش بینی می‌شود. این پیش‌بینی بر پایه واکاوی الگو‌های همدیدی و بررسی نقشه‌های پیش یابی صورت گرفته است.

بر اساس اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران، ورامین با بیشینه دمای ۳۴ درجه سانتیگراد گرم‌ترین ایستگاه استان تهران در ۲۴ ساعت گذشته گزارش شده است.

آسمان تهران فردا (۲۹ اردیبهشت‌ماه) صاف تا کمی ابری و وزش باد گاهی افزایش باد با حداقل دمای ۲۱ و حداکثر دمای ۳۴ درجه سانتیگراد و طی سه‌شنبه (۳۰ اردیبهشت‌ماه) صاف تا کمی ابری و وزش باد گاهی افزایش باد و گردوخاک با حداقل دمای ۲۱ و حداکثر دمای ۳۴ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان