تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

تندباد جنوب تهران را درهم می‌پیچد

مدیرکل هواشناسی استان تهران گفت: احتمال وزش تندباد در جنوب استان تهران پیش بینی می‌شود.

کد خبر: ۹۰۸۴۷
۱۱:۱۱ - ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۰

تندباد در جنوب تهران

دیدارنیوز ـ مجتبی جلالی در خصوص وضعیت جوی و آب و هوایی استان تهران اظهار داشت: آسمان استان تهران برای امروز ۲۱ اردیبهشت ماه نیمه ابری و بعدازظهر با افزایش ابر گاهی رگبار و رعد و برق پراکنده همراه خواهد بود.

جلالی در ادامه از وزش تندباد در جنوب استان تهران برای عصر خبر داد و افزود: از همه مردم می‌خواهیم با توجه به اعلام هشدار از قرار گرفتن در زیر درختان و مکان‌هایی که احتمال سقوط دارند خودداری کنند.

وی با بیان اینکه بیشینه دما برای امروز ۲۸ درجه سانتی گراد و کمینه دما ۱۸ درجه سانتی گراد خواهد بود گفت: فرودگاه امام خمینی با ۳۱ درجه سانتی گراد دما گرم‌ترین و فیروزکوه با ۷ درجه سانتی گراد سردترین مناطقِ استان تهران در ۲۴ ساعت اخیر ثبت شده اند.

منبع: مهر
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی