تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
پیش بینی قیمت دلار فردا ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴

قیمت دلار؛ نوسان محدود در کانال ۸۳/ احتمال ریزش تا ۷۵ هزار تومان در صورت توافق

قیمت دلار طی سه روز معاملاتی اخیر با نوسان محدود ۱۰۰ تا ۳۰۰ تومانی در کانال ۸۳ هزار تومانی درجا زد و معامله‌گران را چشم‌انتظار نتیجه رخداد‌های پیش رو کرد.

کد خبر: ۱۸۴۲۴۵
۱۸:۴۵ - ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۴

قیمت دلار؛ نوسان محدود در کانال ۸۳/ احتمال ریزش تا ۷۵ هزار تومان در صورت توافق

دیدارنیوز: روند رنج بازار ارز در حالی رخ داد که تهران درباره مذاکرات هسته‌ای، روز جمعه به مصاف سه کشور اروپایی می‌رود و از سوی دیگر گوش به زنگ عمان برای برگزاری دور بعدی مذاکره با آمریکاست.

قیمت دلار روز چهارشنبه با نوسان محدودی در کانال ۸۳ هزار تومانی بازگشایی شد. این اسکناس در آخرین ساعت فعالیت بازار ارز کاهش محدودی داشت و تا کف کانال ۸۳ هزار تومانی عقب‌نشینی کرد. قیمت دلار در آخرین معامله روز چهارشنبه با رقم ۸۳ هزار و ۲۰۰ تومانی بسته شد.

معامله‌گران با توجه به موج سنگین اخبار سیاسی در خصوص مذاکرات هسته‌ای، نشست با آمریکا، سفر عباس عراقچی وزیر امور خارجه به امارات و رخداد‌های مساعد منطقه‌ای در خصوص سوریه، ترجیح می‌دهند روی دارایی‌هایشان ریسک نکنند و نظاره‌گر باشند.

گفتنی است اسماعیل بقائی سخنگوی وزارت امور خارجه در حاشیه بازدید از نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، از برگزاری نشست مدیران سیاسی وزارت امور خارجه ایران و سه کشور اروپایی عضو برجام خبر داد. نتیجه این نشست می‌تواند بر روند قیمت دلار در روز شنبه تاثیر مثبت یا منفی بگذارد.

پیش بینی قیمت دلار

کارشناسان اقتصادی معتقدند قیمت دلار از ارزش ذاتی خود کمی عقب مانده و حباب منفی گرفته است. آنها با تاکید بر اینکه کف قیمت دلار در اردیبهشت و خرداد شکل می‌گیرد، می‌گویند فعلا با توجه به رخداد‌های پیش رو نمی‌توان رشد قیمتی برای دلار متصور بود.

تحلیلگران بازار‌های مالی معتقدند در صورتی که اخبار مساعد سیاسی در خصوص توافق ایران و آمریکا منتشر شود، قیمت دلار تا ۷۵ هزار تومان نیز پایین خواهد آمد.

قیمت تتر درجا زد

قیمت درهم روز سه‌شنبه با رشد ۵۰ تومانی با رقم ۲۲ هزا رو ۸۰۰ تومانی معامله شد. قیمت تتر در پنجمین روز هفته روی رقم ۸۳ هزار و ۳۵۰ تومانی ایستاد و نسبت به روز سه‌شنبه کاهش محدود ۵۰ تومانی داشت. قیمت پوند انگلیس روی رقم ۱۱۱ هزار و ۱۹۰ تومانی ایستاد. قیمت یورو نیز در سطح ۹۳ هزار و ۶۳۰ تومانی معامله شد.

قیمت اسکناس دلار مرکز مبادله روز چهارشنبه ۲۴ اردیبهشت رشد محدود ۱۱ تومانی داشت و روی رقم ۷۱ هزار و ۴۴۳ تومانی ایستاد. حواله دلار یا همان دلار توافقی در مرکز مبادله نیز رشد ۱۱ تومانی داشت و با قیمت ۶۹ هزار و ۴۹۷ تومانی کشف شد.

ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر