تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
اسرائیلی‌ها از توافق آمریکا با یمن غافلگیر شدند

ترامپ روی زخم اسرائیل نمک پاشید

معاریو در گزارشی نوشت: پس از آنکه ترامپ با اعلام آتش‌بس با یمن اسرائیل را غافلگیر کرد، او همچنان به پاشیدن نمک بر زخم‌های اسرائیل ادامه می‌دهد.

کد خبر: ۱۸۳۹۴۵
۱۲:۰۸ - ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۴

ترامپ روی زخم اسرائیل نمک پاشید

دیدارنیوز: پس از اعلام خبر ناگهانی توافق آمریکا و یمن، صهیونیست‌ها از این مسئله به شدت غافلگیر شده و سخنان ترامپ در تمجید از تاب آوری و استقامت یمنی‌ها را مایه تاسف خواندند.

وب سایت معاریو درباره رد رابطه با اظهارات اخیر ترامپ درباره انصارالله یمن نوشت: پس از آنکه ترامپ با اعلام آتش‌بس با یمنی اسرائیل را غافلگیر کرد، او همچنان به پاشیدن نمک بر زخم‌های اسرائیل ادامه می‌دهد.

رئیس جمهور ایالات متحده، پس از اعلام آتش‌بس با یمن، دیشب (پنجشنبه) بیانیه‌ای غیرقابل تصور صادر کرد و از انصارالله که بیش از یک سال است تجارت جهانی را مختل کرده و به اسرائیل به صورت مداوم حمله موشکی و پهپادی می‌کند، تمجید کرد.

معاریو در ادامه به سخنان ترامپ اشاره می‌کند: رئیس جمهور آمریکا در سخنان خود در رابه با یمنی‌ها گفت: «با یمنی‌ها به نتایج خوبی دست یافته‌ایم. ما به وعده یمنی‌ها درباره خودداری از حمله به کشتی‌ها احترام می‌گذاریم. منی‌ها تعهد داده‌اند که حمله‌ای به کشتی‌ها نداشته باشند و ما به این تعهد احترام می‌گذاریم.»

«ضربات سنگینی به یمنی‌ها وارد کردیم، اما آنها توان تحمل مجازات ما را داشتند. یمنی‌ها شجاعت زیادی از خود نشان دادند. شگفت‌انگیزه که اونا تونستن چی رو تحمل کنن»

ما از قبل از تصمیم ترامپ برای توقف حملات به حوثی‌ها خبر نداشتیم. در همین رابطه یک مقام ارشد اسرائیلی اعلام کرد که «ترامپ ما را غافلگیر کرد.»

معاریو در پایان نوشت: رئیس جمهد ترامپ درحالی این اظهارات و تمجید از یمنی‌ها را بیان می‌کند که انصارالله صراحتا به تهدیدات خود علیه اسرائیل ادامه و همچنان به سمت اسرائیل موشک شلیک می‌کند.

دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا سه شنبه شب در خبری ناگهانی اعلام کرد که آمریکا و انصارالله یمن به توافق دست یافته‌اند و یمنی‌ها اعلام کرده‌اند که دیگر به کشتی‌های در حال عبور از دریای سرخ حمله نخواهند کرد. منابعی یمنی نیز ضمن تائید خبر اعلام کرد که این آتش بس شامل حال کشتی‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی نخواهد شد

منبع: ایرنا
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر