تیتر امروز

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
چین می‌خواهد دسترسی خود به آمریکا را همچنان باز نگهدارد

چینی‌ها با «مبداشویی» تعرفه‌های ترامپ را دور می‌زنند

روزنامه فایننشیال تایمز گزارش داد که شرکت‌های چینی توانسته‌اند برای صادرات محصولات خود به آمریکا تعرفه‌های دولت دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، را دور بزنند. در این تکنیک که با عنوان «شستن مبدأ» یا «مبدأ شویی» شناخته می‌شود، کالا‌ها از چین به یک کشور ثالث نظیر مالزی، ویتنام، تایلند یا کره جنوبی منتقل شده و سپس با تهیه مدارک و اسناد جدید به نام این کشور‌ها به آمریکا صادر می‌شود.

کد خبر: ۱۸۳۸۳۵
۱۱:۵۹ - ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۴

چینی‌ها با «مبداشویی» تعرفه‌های ترامپ را دور می‌زنند

دیدارنیوز: روزنامه فایننشیال تایمز گزارش داد که شرکت‌های چینی برای صادرات محصولات خود به آمریکا با استفاده از فنون مختلف تعرفه‌های ترامپ را دور می‌زنند.

به نقل از راشاتودی، روزنامه فایننشیال تایمز گزارش داد که شرکت‌های چینی توانسته‌اند برای صادرات محصولات خود به آمریکا تعرفه‌های دولت دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، را دور بزنند.

در این گزارش آمده است که شرکت‌های چینی از فنون مختلف از جمله صادرات محصولات خود از کشور‌های ثالث به آمریکا و پنهان کردن مبدأ اصلی استفاده می‌کنند.

گفته می‌شود در این تکنیک که با عنوان «شستن مبدأ» یا «مبدأ شویی» شناخته می‌شود، کالا‌ها از چین به یک کشور ثالث نظیر مالزی، ویتنام، تایلند یا کره جنوبی منتقل شده و سپس با تهیه مدارک و اسناد جدید به نام این کشور‌ها به آمریکا صادر می‌شود.

دلیل اینکه چینی‌ها مجبورند کالا‌های خود را از کشور‌های مذکور به آمریکا صادر کنند این است که اگر محصولات از چین به طور مستقیم به آمریکا منتقل شوند مشمول تعرفه ۱۴۵ درصدی گمرکی می‌شوند، اما تعرفه ورود از کشور‌های ثالث به آمریکا هنوز اعمال نشده و اگر اعمال شود هم بسیار کمتر از تعرفه برای چین‌ها خواهد بود.

در واقع تولید کنندگان چینی در تلاش هستند تا با این اقدامات دسترسی خود به آمریکا به عنوان یکی از مهمترین بازار‌های فروش خود را همچنان باز نگهدارند.

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر