تیتر امروز

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
سارا فلاحی، نماینده مجلس می‌گوید مردم خواهان حل مسئله هستند

اعتراض به تبعیض در قطعی برق؛ مردم احساس می‌کنند بی‌انصافی وجود دارد

سارا فلاحی، نماینده مجلس شورای اسلامی با اشاره به نارضایتی مردم و صنعتگران از توزیع ناعادلانه قطعی‌ها گفت: متأسفانه مردم احساس می‌کنند بی‌انصافی وجود دارد. برخی مناطق یا بخش‌هایی از صنعت که قدرت بیشتری دارند، کمتر با قطعی‌ها مواجه می‌شوند، در حالی که تولیدکنندگان و صنعتگران مناطق کوچکتر که اغلب نجیب‌تر و کم‌صدا‌تر هستند، بیشترین آسیب را متحمل می‌شوند.

کد خبر: ۱۸۳۷۴۲
۱۹:۰۲ - ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۴

اعتراض به تبعیض در قطعی برق؛ مردم احساس می‌کنند بی‌انصافی وجود دارد

دیدارنیوز: نماینده مجلس، با انتقاد از سردرگمی دستگاه‌های اجرایی، خواستار پاسخ‌گویی منسجم دولت و اقدام فوری برای رفع مشکلات مردم و تولیدکنندگان شد.

سارا فلاحی، نماینده مجلس شورای اسلامی، با انتقاد از وضعیت کنونی مدیریت قطعی‌های برق و گاز در کشور گفت: در حال حاضر نوعی سردرگمی در پاسخ‌گویی دستگاه‌ها مشاهده می‌شود. وقتی وزیر نفت به مجلس دعوت می‌شود، مسئولیت را متوجه وزارت نیرو می‌داند، و وزارت نیرو نیز از خود رفع مسئولیت می‌کند. در حالی که مردم منتظر پاسخ نیستند، بلکه خواهان حل مسئله هستند.

فلاحی با تأکید بر اینکه نمی‌توان دولت را به اجزای جداگانه تقسیم کرد، افزود: ما دولت را به عنوان یک کل منسجم می‌بینیم و از این رو انتظار داریم هم دولت و هم مجلس برای رفع مشکلاتی که زندگی شخصی مردم و همچنین حوزه صنعت و تولید را تحت تأثیر قرار داده، اقدام جدی و مؤثر انجام دهند.

وی با اشاره به نارضایتی مردم و صنعتگران از توزیع ناعادلانه قطعی‌ها تصریح کرد: متأسفانه مردم احساس می‌کنند بی‌انصافی وجود دارد. برخی مناطق یا بخش‌هایی از صنعت که قدرت بیشتری دارند، کمتر با قطعی‌ها مواجه می‌شوند، در حالی که تولیدکنندگان و صنعتگران مناطق کوچکتر که اغلب نجیب‌تر و کم‌صدا‌تر هستند، بیشترین آسیب را متحمل می‌شوند.

فلاحی در پایان تأکید کرد: دنبال مقصر گشتن و پرداختن به کم‌کاری‌های گذشته کمکی به حل مشکلات امروز مردم نمی‌کند. اکنون زمان اقدام، مدیریت و حمایت جدی از مردم و صنعتگران است.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
مرجان
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۴۴ - ۱۴۰۴/۰۲/۱۵
0
0
ما اندیشه ی شهریار هستیم هر روز ؛ روزانه دوبار هربار سه ساعت برقو قطع میکنن بدون شک میخوان مردمو بکشونن توی خیابون ؛ باید منتظر اعتراضات گسترده باشید تمام زندگی مردمو فلج کردن لعنت بر پدر و مادر بانیش
پریسا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۵۱ - ۱۴۰۴/۰۵/۲۱
0
0
تا یک جا مردم سکوت می کنند بعدش منفجر می شوند حواستان باشد با زندگی مردم چه دارید می کنید
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر