تیتر امروز

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
قالیباف در بازدید رئیس مجلس از نمایشگاه پیشگامان پیشرفت مطرح کرد

نباید ناترازی مدیریتی را در برنامه هفتم وارد کنیم

محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی در جریان بازدید از بخش‌های مختلف نمایشگاه پیشگامان پیشرفت گفت: همه همت کنیم و دومرتبه ناترازی مدیریتی را به برنامه هفتم وارد نکنیم.

کد خبر: ۱۷۹۲۰۲
۱۶:۵۱ - ۰۶ بهمن ۱۴۰۳

نباید ناترازی مدیریتی را در برنامه هفتم وارد کنیم

دیدارنیوز: رئیس مجلس شورای اسلامی با حضور در حسینیه امام خمینی (ره) و بازدید از بخش‌های مختلف نمایشگاه پیشگامان پیشرفت گفت: همه همت کنیم و دومرتبه ناترازی مدیریتی را به برنامه هفتم وارد نکنیم.

محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی با همراهی اتابک وزیر صنعت، معدن و تجارت، مصطفی طاهری عضو کمیسیون صنایع و معادن و عباس گودرزی و مجتبی یوسفی دو عضو هیات رئیسه مجلس از نمایشگاه پیشگامان پیشرفت بازدید کرد. این نمایشگاه به معرفی برخی دستاورد‌ها و توانمندی‌های بخش خصوصی اختصاص دارد.

رییس مجلس در این بازدید گفت: اگر همه همت کنیم و دومرتبه ناترازی مدیریتی را به برنامه هفتم وارد نکنیم، حتما دولت و مجلس و بخش خصوصی می‌توانند دست به دست هم داده و بخشی از مشکلات در سر سفره‌های مردم را حل کنند.

رویداد ملی «پیشگامان پیشرفت» از روز سه‌شنبه دوم بهمن‌ماه با حضور رهبر انقلاب در نمایشگاه دستاورد‌های بخش خصوصی آغاز شد. حضرت آیت‌الله خامنه‌ای پس از این بازدید، در دیدار چهارشنبه با تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی بخش خصوصی، ضمن اشاره به اینکه نمایشگاه «پیشگامان پیشرفت» نشان دهنده حرکت روبه‌جلوی بخش خصوصی کشور است، تأکید کردند: «من پیشنهاد میکنم مسئولین کشور بیایند این نمایشگاه را ببینند؛ قبلاً هم در دوره‌ی گذشته همین درخواست را کردیم؛ [مسئولین]اگر ندیدند بیایند ببینند. رؤسای قوا، مسئولین مختلف بیایند ببینند این نمایشگاه را.»

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر