تیتر امروز

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است
در گفت‌وگوی دیدار با دو حقوقدان بررسی شد

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است

دیدار به سراغ دو تن از حقوقدان‌ها برجسته رفته و به تشریح وضعیت و مشقات خانواده افراد بازداشتی در اعتراضات دی‌ماه پرداخته است.
پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!
دیدار گزارش می دهد

پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!

«زندگی در سایه جنگ»، عنوان رویدادی کاربردی بود که به همت متولیانِ «آی قصه»، مرکز تولید و نشر صوتی قصه‌های کودک، و مدرسه دایناماینا و با همکاری مؤسسه خیریه رعد برگزار شد.
تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود
مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌و‌گو با مجله خبری دیدارنیوز:

تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود

علی مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌وگو با دیدارنیوز درباره اعتراضات دی‌ماه و وضعیت دستگیرشدگان می‌گوید: گرچه آمار رسمی از تعداد دستگیرشدگان اعلام نشده، اما آنچه می‌بینیم تعداد دستگیرشدگان بسیار...
مجتبی یوسفی می‌گوید افزایش حقوق کارگران باید متناسب با تورم باشد

اگر مسوولان با حقوق ۱۵ تا ۲۰ میلیونی زندگی می‌کردند، متوجه می‌شدند این رقم کافی نیست

مجتبی یوسفی، عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت: یکی از دغدغه‌های اصلی کارگران و کارمندان دولت، افزایش حقوق متناسب با نرخ تورم است. بر اساس ماده ۴۱ قانون کار، حداقل دستمزد باید مطابق با نرخ تورم تعیین شود و علاوه بر آن، بسته‌های معیشتی نیز برای حمایت از کارگران در نظر گرفته شود. اگر مسوولان با حقوق ۱۵ تا ۲۰ میلیون تومان زندگی می‌کردند، متوجه می‌شدند که این رقم برای تأمین نیاز‌های زندگی کافی نیست.

کد خبر: ۱۸۱۶۷۰
۱۳:۱۴ - ۲۵ اسفند ۱۴۰۳

اگر مسوولان با حقوق ۱۵ تا ۲۰ میلیونی زندگی می‌کردند، متوجه می‌شدند این رقم کافی نیست

دیدارنیوز: عضو هیئت‌رئیسه مجلس با تأکید بر لزوم افزایش حقوق کارگران بر اساس ماده ۴۱ قانون کار، خواستار ارائه بسته‌های معیشتی از سوی دولت شد.

به نقل از رسانه خانه ملت، مجتبی یوسفی، عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی درباره ضرورت افزایش حقوق متناسب با نرخ تورم گفت: یکی از دغدغه‌های اصلی کارگران و کارمندان دولت، افزایش حقوق متناسب با نرخ تورم است. بر اساس ماده ۴۱ قانون کار، حداقل دستمزد باید مطابق با نرخ تورم تعیین شود و علاوه بر آن، بسته‌های معیشتی نیز برای حمایت از کارگران در نظر گرفته شود.

وی افزود: مجلس به طور جدی پیگیر این موضوع است و نمایندگان بر لزوم اجرای این افزایش حقوق تأکید دارند. با توجه به اینکه این تصمیم در شورای عالی کار و با نظر وزیر رفاه اتخاذ می‌شود، مجلس نسبت به عملکرد این وزارتخانه انتقاداتی دارد. یکی از محور‌های این انتقادات، نحوه تصمیم‌گیری درباره افزایش حقوق کارگران است که ظرف یکی دو روز آینده مشخص می‌شود.

یوسفی با اشاره به مشکلات معیشتی کارگران تأکید کرد: اگر مسئولان با حقوق ۱۵ تا ۲۰ میلیون تومان زندگی می‌کردند، متوجه می‌شدند که این رقم برای تأمین نیاز‌های زندگی کافی نیست.

وی همچنین برخی ادعا‌ها درباره تأثیر افزایش حقوق بر تورم را رد کرد و افزود: عامل اصلی تورم، سوءمدیریت دولت در کنترل قیمت ارز، سکه و دلار است، نه افزایش حقوق کارگران.

عضو هیئت‌رئیسه مجلس همچنین به نقش بانک‌ها در خلق نقدینگی و پرداخت تسهیلات خاص به برخی افراد در ایجاد تورم اشاره کرد و گفت: افزایش حقوق یکی از وعده‌های رئیس‌جمهور بوده و ما در بررسی بودجه سالانه بر لزوم افزایش عادلانه حقوق کارگران، کارمندان و بازنشستگان تأکید کرده‌ایم. به همین دلیل با تعیین سقف ۳۰ درصدی برای افزایش حقوق مخالف بودیم.

وی در پایان اظهار داشت: انتظار می‌رود که حقوق کارگران متناسب با نرخ تورم افزایش یابد. در عین حال، باید از کارفرمایان و بخش خصوصی نیز حمایت شود. تأمین هزینه‌های معیشتی وظیفه دولت است و وزارت کار باید برای سال ۱۴۰۴ یک بسته پیشنهادی ارائه دهد که شامل چهار مرحله پرداخت بسته‌های معیشتی در هر فصل باشد. همچنین دولت باید منابع لازم برای بخش مسکن را پیش‌بینی کند تا هم قدرت خرید کارگران حفظ شود و هم فشار اقتصادی منجر به تعطیلی بخش خصوصی نشود. مجلس این موضوع را با جدیت دنبال و در صورت لزوم از ابزار‌های نظارتی خود استفاده می‌کند.

ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۵ بهمن
امروز شنبه ۲۵ بهمن
امروز شنبه ۲۵ بهمن
امروز شنبه ۲۵ بهمن
پرطرفدارترین ها