تیتر امروز

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
صباغیان می‌گوید از تیم مذاکره کننده می‌خواهیم که سه‌شنبه هفته جاری به مجلس بیایند

نماینده مجلس: مردم از ما درباره مذاکرات می‌پرسند/ فرد مسوول حادثه بندرعباس باید پاسخگو باشد

محمدرضا صباغیان بافقی، نماینده مجلس با اشاره به اینکه تیم مذاکره کننده و مسوولین پیگیری حادثه انفجار در بندرعباس در مجلس حضور یابند، گفت: انفجاری که دیروز در بندر عباس صورت گرفت، حادثه کوچکی نبود. فرد مسوول و دستگاه مسوول باید پاسخگو باشد و در این زمینه بازخواست شود.

کد خبر: ۱۸۳۴۰۴
۱۰:۵۶ - ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۴

نماینده مجلس: مردم از ما درباره مذاکرات می‌پرسند/ فرد مسوول حادثه بندرعباس باید پاسخگو باشد

دیدارنیوز: عضو کمیسیون امور داخلی و شورا‌های مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: از تیم مذاکره کننده می‌خواهیم که سه‌شنبه هفته جاری به مجلس بیایند تا ما نمایندگان در جریان امور قرار بگیریم.

محمدرضا صباغیان بافقی، نماینده مردم ابرکوه، بافق، بهاباد، خاتم و مهریز در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی در تذکری گفت: جلسه سه شنبه‌های مجلس به امور نظارتی اختصاص یافته است. به همین دلیل از تیم مذاکره کننده می‌خواهیم که سه شنبه هفته جاری به مجلس بیایند تا ما نمایندگان در جریان امور قرار بگیریم و مردم نیز از ما درباره مذاکرات می‌پرسند. نمایندگان نیز پیشنهاداتی دارند و در این شرایط حساس خواهش می‌کنم که در این زمینه از وزیر امور خارجه و دستگاه دیپلماسی دعوت شود که به مجلس بیایند؛ چرا که نمایندگان از مذاکرات بی‌خبر هستند و می‌خواهند بدانند شرایط چگونه است. 

وی ادامه داد: انفجاری که دیروز در بندر عباس صورت گرفت، حادثه کوچکی نبود. در این باره نیز از مسئولین پیگیری این موضوع دعوت شود تا به مجلس بیایند و توضیح بدهند چه اتفاقی افتاده است. فرد مسئول و دستگاه مسئول باید پاسخگو باشد و در این زمینه بازخواست شود.

در ادامه محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به تذکر این نماینده مجلس گفت: کمیسیون تخصصی در جریان همه موضوعات قرار دارد. امروز در جلسه هیئت رئیسه این موضوعات را پیگیری می‌کنیم.

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر