تیتر امروز

احمد بخارایی: پیام مردم در انتخابات مجلس و ریاست جمهوری روشن بود/ اعتراضات آرام بود، اما به خشونت کشیده شد/ امروز با خشونت اقتصادی، اجتماعی و سیاسی رو‌به‌رو هستیم/ با ارزپاشی مشکل حل نشد صورت مساله پاک شد
گفت و گوی دیدار با یک جامعه شناس:

احمد بخارایی: پیام مردم در انتخابات مجلس و ریاست جمهوری روشن بود/ اعتراضات آرام بود، اما به خشونت کشیده شد/ امروز با خشونت اقتصادی، اجتماعی و سیاسی رو‌به‌رو هستیم/ با ارزپاشی مشکل حل نشد صورت مساله پاک شد

احمد بخارایی، استاد دانشگاه و جامعه شناس در گفت و گوی با دیدار تاکید می‌کند که مردم در انتخابات مجلس و ریاست جمهوری پیام خود را ارسال کرده بودند.
غلامرضا ظریفیان: جامعه در یک شوک سنگین روحی به سر می‌برد/ با توجه به مشکلات هیبریدی جامعه، بروز اعتراضات قابل پیش‌بینی بود/ نسبت دانش‌آموزان به دانشجویان در اعتراضات دی‌ماه، حدود یک به ۶ بود/ کارشناسان صد نامه فرستادند و صد راه نشان دادند، آقایان یا نامه نمی‌خوانند یا راه نمی‌دانند!/ متاسفانه برخی، اعتراضات را در فروکش کردن آن و بعدش هم آخیش گفتن خودشان می‌بینند!
در گفت‌وگوی دیدار با معاون وزیر علوم در دولت اصلاحات مطرح شد

غلامرضا ظریفیان: جامعه در یک شوک سنگین روحی به سر می‌برد/ با توجه به مشکلات هیبریدی جامعه، بروز اعتراضات قابل پیش‌بینی بود/ نسبت دانش‌آموزان به دانشجویان در اعتراضات دی‌ماه، حدود یک به ۶ بود/ کارشناسان صد نامه فرستادند و صد راه نشان دادند، آقایان یا نامه نمی‌خوانند یا راه نمی‌دانند!/ متاسفانه برخی، اعتراضات را در فروکش کردن آن و بعدش هم آخیش گفتن خودشان می‌بینند!

یک فعال سیاسی و استاد باسابقه دانشگاه در گفت‌وگویی با دیدار، معتقد است که اعتراضات دی‌ماه قابل پیش‌بینی بوده و نباید ریشه آن را صرفا اقتصادی قلمداد کرد. وی همچنین به تاکید بر این باور است که...
حسین راغفر: اعتراضات مردم، پاسخ منطقی دریافت نکرد/ با قطع اینترنت، فعالیت ۵ میلیون نفر پیک موتوری و ۸ میلیون راننده اسنپ آسیب دیده/ مردم در سیاست‌های اقتصادی کشور احساس بی‌پناهی می‌کنند/ حمایت یک میلیون تومانی دولت به هیچ وجه کاهش‌دهنده آلام معیشتی مردم نیست
در گفت‌وگوی دیدار با یک اقتصاددان بررسی شد

حسین راغفر: اعتراضات مردم، پاسخ منطقی دریافت نکرد/ با قطع اینترنت، فعالیت ۵ میلیون نفر پیک موتوری و ۸ میلیون راننده اسنپ آسیب دیده/ مردم در سیاست‌های اقتصادی کشور احساس بی‌پناهی می‌کنند/ حمایت یک میلیون تومانی دولت به هیچ وجه کاهش‌دهنده آلام معیشتی مردم نیست

استاد اقتصاد دانشگاه الزهرا در گفت‌و‌گو با دیدار به تبیین و تحلیل وضعیت کنونی اقتصاد ایران و تبعات قطع اینترنت در کوتاه‌مدت و ‌میان‌مدت پرداخته است.
هواشناسی ایران

هشدار زرد؛ بارش رگبار باران و وزش باد شدید

سازمان هواشناسی کشور با اعلام هشدار سطح زرد، از بارش رگبار باران در ۲۲ استان و وزش باد شدید در ۳۱ استان خبر داد.

کد خبر: ۱۸۳۲۷۵
۱۷:۳۸ - ۰۳ ارديبهشت ۱۴۰۴

هشدار زرد؛ بارش رگبار باران و وزش باد شدید

دیدارنیوز: سازمان هواشناسی کشور نسبت به بارش رگبار باران در ۲۲ استان و وزش باد شدید در ۳۱ استان خبر داد.

سازمان هواشناسی کشور با صدور هشدار سطح زرد از فعالیت دو سامانه جوی، فعالیت سامانه بارشی و ناپایداری‌های محلی و افزایش گرادیان فشاری خبر داد. 

هشدار فعالیت سامانه بارشی و ناپایداری در ۲۲ استان
بر این اساس با آغاز فعالیت اولین سامانه جوی از چهارشنبه (۳ اردیبهشت‌ماه)، سامانه بارشی و ناپایداری‌های محلی به‌ویژه در ساعات بعدازظهر با رگبار باران، رعد و برق، وزش باد شدید موقت و در برخی نقاط گردوخاک همراه است و در نقاط مستعد موجب بارش تگرگ خواهد شد.

فعالیت این سامانه جوی تا یکشنبه (۷ اردیبهشت‌ماه) ادامه خواهد یافت و ۲۲ استان را در بر خواهد گرفت. 

این سامانه جوی چهارشنبه آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، نیمه شمالی استان‌های زنجان و قزوین، شمال کردستان، ارتفاعات استان‌های گیلان، مازندران، البرز، تهران، سمنان و خراسان شمالی، شمال خراسان رضوی را تحت تاثیر قرار می‌دهد و فعالیت آن پنج‌شنبه (۴ اردیبهشت‌ماه) در استان‌های آذربایجان شرقی، نیمه جنوبی آذربایجان غربی، ارتفاعات استان‌های زنجان، قزوین، سمنان و کرمان ادامه می‌یابد.

فعالیت این سامانه بارشی طی جمعه (۵ اردیبهشت‌ماه) در غرب و شمال استان آذربایجان غربی، استان‌های آذربایجان شرقی، کردستان، ارتفاعات استان‌های کرمانشاه، زنجان، گیلان، قزوین، البرز و تهران مورد انتظار است و شنبه (۶ اردیبهشت‌ماه) نیز برای استان‌های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، کردستان، کرمانشاه، زنجان، همدان، نیمه شمالی استان‌های ایلام، لرستان و مرکزی، ارتفاعات در غرب مازندران، گیلان، قزوین، البرز، غرب تهران و کرمان پیش‌بینی شده است. 

این سامانه بارشی یکشنبه (۷ اردیبهشت‌ماه) در استان‌های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، ارتفاعات و دامنه در اردبیل، گیلان، مازندران، گلستان، خراسان شمالی، شمال خراسان رضوی، سمنان، قزوین، البرز و تهران، ایلام، همدان، کرمانشاه، قم، زنجان، کردستان، لرستان، شمال اصفهان، مرکزی و ارتفاعات در مناطق مرکزی و جنوب غرب کرمان فعالیت می‌کند.

خطر بالا آمدن ناگهانی سطح آب رودخانه‌ها و احتمال آبگرفتگی معابر 
از جمله آثار احتمالی این مخاطره بالا آمدن ناگهانی سطح آب رودخانه‌ها، سیلابی شدن مسیل‌ها و احتمال آب‌گرفتگی معابر، اختلال در تردد به سبب لغزندگی جاده‌ها، کاهش دید افقی، وزش باد شدید، احتمال سقوط سنگ و اشیا از ارتفاعات و احتمال خسارت به سازه‌های موقت و محصولات کشاورزی است و سازمان هواشناسی کشور در این شرایط عدم توقف در حاشیه و بستر مسیل‌ها و رودخانه‌ها، احتیاط در فعالیت‌های کوه‌نوردی، احتیاط در جابجایی عشایر کوچ‌رو، احتیاط در سفر‌های بین شهری، خودداری از برپا کردن چادر‌های مسافرتی در حاشیه و بستر رودخانه‌ها، احتیاط در فعالیت‌های تفریحی نظیر طبیعت‌گردی و آمادگی دستگاه‌های اجرایی و امدادی، پاک‌سازی دهانه پل‌ها، لایروبی کانال‌ها و آب‌رو‌ها را توصیه کرده است. 

وزش باد شدید و نسبتا شدید همزمان با فعالیت سامانه بارشی
همچنین سازمان هواشناسی کشور نسبت به افزایش گرادیان فشاری و وزش باد نسبتا شدید تا شدید و در نواحی مستعد خیزش گرد و خاک نیز در مدت مشابه فعالیت اولین سامانه هشدار داده است. 

به سبب فعالیت این سامانه از روز چهارشنبه تا یکشنبه وزش باد نسبتا شدید تا شدید و در نواحی مستعد خیزش گرد و خاک در ۳۱ استان رخ خواهد داد که این مخاطره طی چهارشنبه برای استان‌های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، زنجان، کردستان، کرمانشاه، ایلام، مرکزی، همدان، خوزستان، لرستان، کهگیلویه و بویراحمد، بوشهر، غرب فارس و قزوین و پنجشنبه برای استان‌های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، گیلان، زنجان، قزوین، البرز، تهران، قم، سمنان، مرکزی، همدان، کردستان، کرمانشاه، ایلام، لرستان، خوزستان، کهگیلویه و بویراحمد، چهارمحال بختیاری، اصفهان، بوشهر و غرب فارس پیش‌بینی شده است. 

فعالیت این سامانه جمعه در استان‌های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، گیلان، زنجان، قزوین، البرز، تهران، قم، سمنان، مرکزی، همدان، کردستان، کرمانشاه، ایلام، لرستان، خوزستان، کهگیلویه و بویراحمد، چهارمحال بختیاری، اصفهان، بوشهر، فارس، یزد، کرمان، خراسان شمالی، خراسان رضوی، خراسان جنوبی و سیستان و بلوچستان ادامه می‌یابد و شنبه استان‌های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، زنجان، کردستان، کرمانشاه، ایلام، لرستان، مرکزی، همدان، گیلان، اردبیل، قزوین، البرز، تهران، قم، سمنان، اصفهان، خوزستان، کهگیلویه و بویراحمد، چهارمحال بختیاری، شمال سیستان و بلوچستان و خراسان جنوبی را در بر خواهد گرفت. 

این سامانه جوی در آخرین روز فعالیت، یک‌شنبه در استان‌های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، گیلان، مازندران، گلستان، زنجان، قزوین، البرز، تهران، سمنان، قم، کردستان، کرمانشاه، لرستان، ایلام، مرکزی، همدان، خوزستان، کهگیلویه و بویراحمد، چهارمحال بختیاری، فارس، بوشهر، اصفهان، یزد، هرمزگان، کرمان، سیستان و بلوچستان، خراسان رضوی، خراسان جنوبی و خراسان شمالی مورد انتظار است. 

هشدار افت کیفیت هوا به سبب غلظت آلاینده‌ها و احتمال خسارت به سازه‌های موقت
بر اثر فعالیت این سامانه در نواحی مستعد افت کیفیت هوا به سبب افزایش غلظت آلاینده‌ها، احتمال سقوط اشیاء از ارتفاعات، احتمال شکستن نهال و درختان فرسوده، احتمال خسارت به سازه‌های موقت، احتمال آسیب به تاسیسات و سازه‌های سبک، احتمال اختلال در ناوگان حمل و نقل به سبب کاهش دید و احتمال سقوط تیر و دکل‌های برق مورد انتظار است. 

سازمان هواشناسی کشور در این شرایط احتیاط در تردد‌ها به ویژه تردد بین شهری، عدم حضور بیماران تنفسی، افراد سالخورده و کودکان در فضای باز، خودداری از توقف و پارک خودرو در اطراف درختان فرسوده و ساختمان‌های نیمه کاره و اطمینان از استحکام سازه‌های موقت از جمله تابلو‌های تبلیغاتی و پوشش گلخانه‌ها را توصیه کرده است. 

هشدار زرد رنگ به معنای این است که پدیده‌ای جوی رخ خواهد داد که ممکن است در سفر‌ها و انجام کار‌های روزمره اختلالاتی را ایجاد کند. این هشدار برای آگاهی مردم صادر می‌شود تا بتوانند آمادگی لازم را برای مواجهه با پدیده‌ای جوی داشته باشند که از حالت معمول کمی شدت بیشتری دارد. از سوی دیگر مسئولان نیز در جریان این هشدار‌ها قرار می‌گیرند تا اگر لازم باشد تمهیداتی را بیندیشند.

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۰۶ بهمن
امروز دوشنبه ۰۶ بهمن
امروز دوشنبه ۰۶ بهمن
امروز دوشنبه ۰۶ بهمن
پرطرفدارترین ها