تیتر امروز

عباس شیری: اگر توقفِ آسیب، جبران، التیام و ترمیم را به عنوان یک اصل بپذیری، با هر کسی می توانی صلح کنی، حتی با ابوسفیان!
رئیس دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران مطرح کرد

عباس شیری: اگر توقفِ آسیب، جبران، التیام و ترمیم را به عنوان یک اصل بپذیری، با هر کسی می توانی صلح کنی، حتی با ابوسفیان!

نگاهی به آئین اختتامیه ششمین همایش بین المللی صلح و حل منازعه، همراه با رونمایی کتاب «عدالت، به مثابه دوستی»، نوشته؛ سیو هان تان، ترجمه محمد هادی طلعتی که در محل دانشکده مطالعات جهانِ دانشگاه...
اعتصاب چرخ‌های جاده؛ صدای کامیون‌داران شنیده می‌شود؟/ پشت پرده قاچاق سوخت در ایران/ میوه‌خوردن هم تبدیل به یک چالش شد 
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

اعتصاب چرخ‌های جاده؛ صدای کامیون‌داران شنیده می‌شود؟/ پشت پرده قاچاق سوخت در ایران/ میوه‌خوردن هم تبدیل به یک چالش شد 

این شانزدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
یافته پژوهشگران چینی نشان داد

مصرف زیاد نمک خطر ابتلا به افسردگی را افزایش می‌دهد

یک مطالعه جدید نشان داده که افزودن بیش از حد نمک به غذا نه‌فقط برای سلامت جسمانی مضر است، بلکه می‌تواند تأثیر منفی قابل‌توجهی بر سلامت روان نیز بگذارد و افزایش خطر ابتلا به افسردگی و اضطراب وجود دارد.

کد خبر: ۱۸۳۰۶۸
۱۸:۴۷ - ۳۰ فروردين ۱۴۰۴

مصرف زیاد نمک خطر ابتلا به افسردگی را افزایش می‌دهد

دیدارنیوز: بر اساس یافته پژوهشگران چینی، مصرف زیاد نمک خطر ابتلا به افسردگی را افزایش می‌دهد.

به نقل از دیجیاتو، مطالعه جدیدی نشان داده افزودن بیش از حد نمک به غذا نه‌فقط برای سلامت جسمانی مضر است، بلکه می‌تواند تأثیر منفی قابل‌توجهی بر سلامت روان نیز بگذارد. طبق نتایج این تحقیق، ارتباط مستقیمی بین مصرف بیشتر نمک و افزایش خطر ابتلا به افسردگی و اضطراب وجود دارد.

پژوهشگران دانشگاه علوم پزشکی سین‌جیانگ چین در این مطالعه که بیش از ۴۳۹ هزار بزرگسال بریتانیایی را طی ۱۲ سال بررسی کرد، شرکت‌کنندگان را براساس میزان افزودن نمک به غذا دسته‌بندی کرده‌اند.

به گفته آنها افرادی که «همیشه» به غذای خود نمک اضافه می‌کردند، در مقایسه با افرادی که «هرگز یا به‌ندرت» این کار را می‌کردند، ۳۷ درصد بیشتر در معرض ابتلا به افسردگی و ۲۷ درصد بیشتر در معرض اضطراب قرار داشتند. همچنین کسانی که «گاهی» یا «معمولاً» این کار را می‌کردند، با افزایش خطر ۵ تا ۱۶ درصدی مواجه بودند.

نکته جالب دیگر در این پژوهش بررسی نقش افزودن نمک و «پیری بیولوژیکی» است. محققان می‌گویند مصرف بیشتر نمک با افزایش شتاب روند پیری بیولوژیکی مرتبط است؛ عاملی که به‌نوبه خود می‌تواند احتمال بروز اختلالات روانی را افزایش دهد.

ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۱۱ خرداد
امروز يکشنبه ۱۱ خرداد
امروز يکشنبه ۱۱ خرداد
امروز يکشنبه ۱۱ خرداد
پرطرفدارترین ها