تیتر امروز

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!

این بیست و یکمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره

این صد و سیزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟
دیدار با حضور کارشناسان برگزار کرد

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران، موضوع نشست تخصصی بود که پیش از آغاز جنگ با حضور حسین بیات، وکیل پایه یک دادگستری و پوران‌دخت نیرومند روانشناس بالینی برگزار شد.
در نشست هم‌اندیشی و کارگروهی مسئولین حوزه کودک و نوجوان استان تهران مطرح شد

اسکندری زاده: هویت جنسی و جنسیتی در سن نوجوانی بزرگترین چالش زندگی است/ نصیری: توانمند سازی روانی، اجتماعی کودکان و نوجوان شبه خانواده باید در اولویت قرار گیرد

نشست هم اندیشی و کارگروهی مسئولین حوزه کودک و نوجوان با حضور کارشناسان و صاحب نظران به همت بهزیستی استان تهران برگزار شد.

کد خبر: ۱۸۲۸۵۷
۱۰:۳۷ - ۲۶ فروردين ۱۴۰۴

 

اسکندری زاده: هویت جنسی و جنسیتی در سن نوجوانی بزرگترین چالش زندگی است/ نصیری: توانمند سازی روانی، اجتماعی کودکان و نوجوان شبه خانواده باید در اولویت قرار گیرد

 

دیدارنیوز: نشست هم‌اندیشی و کارگروهی با حضور محمد نصیری، مدیرکل بهزیستی استان تهران، زهرا اسکندری‌زاده (پزشک متخصص طب کودک و نوجوان و نماینده مؤسسه مشیز کرمان) و جمعی از کارشناسان و مسئولین حوزه کودک و نوجوان استان تهران برگزار شد.

در این نشست نصیری، بر رویکرد توانمندسازی روانی، اجتماعی کودکان و نوجوانان شبه‌خانواده و تغییر رویکرد از درمان‌محوری به سلامت‌محوری و پیشگیری تأکید کرد.

نصیری با اشاره به اهمیت توجه به ابعاد روانی و اجتماعی کودکان، از راه‌اندازی اردوگاه رایگان برای استفاده مراکز شبه‌خانواده خبر داد.

در ادامه، موضوعاتی از جمله ضرورت خودباوری، خودشناسی و سلامت روان نوجوانان، با نگاهی کل‌نگر به سلامت در بستر خانواده و اجتماع مطرح شد. همچنین با اشاره به دیدگاه‌های آذرخش مکری، بر چالش‌های هویت جنسیتی در فضای دیجیتال و ضرورت توجه ویژه به این مسئله در دوره بلوغ تأکید شد.

همچنین در این نشست اسکندری زاده با اشاره به قدمت سی ساله موسسه مشیز گفت: این موسسه پیشگام توجه به موضوع شبه خانواده در ایران بود و این از افتخارات مشیز است.

او با اشاره به اینکه به اینکه حوزه تخصصی من طب کودکان است و قرار است در این جلسه در همین مورد بحث شود، افزود: موضوع طب کودک و نوجوان در سال های اخیر مورد توجه قرار گرفته و در گذشته خیلی مورد بحث نبود در حالیکه طب نوجوان موضوع مهمی است زیرا هویت انسانی از سن نوجوانی شکل می‌گیرد. 

این متخصص طب کودک تاکید دارد که هویت جنسی و جنسیتی به خصوص در سن نوجوانی بزرگترین چالش زندگی است و تصور همگان از بحث هویت جنسیتی همان مرزبندی زن و مرد است اما نگاه دنیا به این موضوع فراتر از این مرزبندی هاست.

به گفته اسکندری زاده نوجوانی سن بسیار مهمی است. در واقع نگاه مان در طب کودک و نوجوان فقط سلامتی جسم نیست و از همه مهمتر باید به خانواده هم توجه داشت.

اسکندری زاده معتقد است سلامت به معنای نبود بیماری نیست. ما باید درمان محور باشیم در حال حاضر دنیا به سمت سلامت محوری و پیشگیری رفته و این موضوعی است که وزیر بهداشت هم درباره آن صحبت کرده است و رویکرد ما هم پیشگیری است نه درمان. 

این متخصص طب کودک تاکید کرد که توانمندی فرد فقط جسمی نیست و باید از نظر سلامت روان هم درست باشد یعنی یک نوجوان در سن بلوغ باید بداند کجاست و باید چه کند.

در این نشست موضوعات دیگری هم مطرح شد مانند لزوم تشکیل کارگروه‌های تخصصی برای بررسی مسائل نوجوانان ۱۳ تا ۱۸ سال، استفاده از ظرفیت‌های شهرداری و نهاد‌های اجتماعی برای بهبود خدمات، ارائه گزارش وضعیت روانی، اجتماعی و پزشکی فرزندان ترخیص‌شده در ۵ سال اخیر، توجه به تفاوت‌های جنسیتی در طراحی برنامه‌های توانمندسازی، اهمیت اردو‌ها و فعالیت‌های گروهی در شکل‌گیری شخصیت و هویت نوجوانان.

این نشست با هدف ارتقاء کیفیت خدمات در مراکز شبه‌خانواده و تقویت رویکرد‌های نوین در حمایت از کودکان و نوجوانان برگزار شد.

ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد