تیتر امروز

مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان دکتر مهدی خورشیدی جامعه شناس و پژوهشگر حوزه توسعه بود؛ او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد اگر همت مردم نبود امروز سعید جلیلی رئیس جمهور بود نه مسعود پزشکیان.
دین ناب محمدی(ص) باید مورد توجه قرار بگیرد/ باید از تفسیرهای نادرست و ظالمانه فاصله بگیریم/ تحریف شخصیت‌های مذهبی و بدل ساختن آن‌ها به مقام خدایی، الگو بودن‌شان را زیر سوال می‌برد
در سی‌و‌نهمین برنامه دیدار اندیشه با سلیمانی اردستانی مطرح شد:

دین ناب محمدی(ص) باید مورد توجه قرار بگیرد/ باید از تفسیرهای نادرست و ظالمانه فاصله بگیریم/ تحریف شخصیت‌های مذهبی و بدل ساختن آن‌ها به مقام خدایی، الگو بودن‌شان را زیر سوال می‌برد

در سی‌ونهمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام عبدالرحیم سلیمانی اردستانی با موضوع "محمد (ص) تحریف شده‌ترین شخصیت تاریخ" گفت‌و‌گو کردیم.
قفل تاریخی بر سر راه بخش صنعتی/ تهران؛ شهری برای همه یا منافع گروه‌های خاص؟/ بررسی CFT، سیگنالی مثبت به جهان
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

قفل تاریخی بر سر راه بخش صنعتی/ تهران؛ شهری برای همه یا منافع گروه‌های خاص؟/ بررسی CFT، سیگنالی مثبت به جهان

این بیست و پنجمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
اختلاف میان پرسپولیس و سرمربی تیم ملی؟

انتقادهای پیروانی از امیر قلعه‌نویی/ بخش رسانه‌ای تیم‌ملی: «سوءبرداشت» بود، تذکر دهید!

بخش رسانه‌ای تیم ملی فوتبال، اظهارات افشین پیروانی، سرپرست تیم پرسپولیس درباره صحبت‌های امیر قلعه‌نویی، سرمربی تیم ملی را حاصل «سوءبرداشت» دانست و خواستار تذکر باشگاه پرسپولیس به نیرو‌های زیر مجموعه‌اش شد.

کد خبر: ۱۸۲۷۰۲
۱۱:۴۱ - ۲۳ فروردين ۱۴۰۴

انتقادهای پیروانی از امیر قلعه‌نویی/ بخش رسانه‌ای تیم‌ملی: «سوءبرداشت» بود، تذکر دهید!

دیدارنیوز: بخش رسانه‌ای تیم ملی فوتبال اظهارات سرپرست تیم پرسپولیس درباره صحبت‌های سرمربی تیم ملی را حاصل «سوءبرداشت» دانست.

به نقل از سایت رسمی فدراسیون فوتبال، در بیانیه بخش رسانه‌ای تیم ملی فوتبال آمده است: «امیر قلعه‌نویی سرمربی تیم ملی فوتبال پس از صعود تیم ملی به جام جهانی در نشست خبری بازی ایران برابر ازبکستان، با احترام کامل درباره چهار نماینده آسیایی ایران صحبت کرد و دلیل نرسیدن این تیم‌ها به آنچه لیاقت داشتند را «سخت شدن» فوتبال در آسیا عنوان داشت.

بنابراین به نظر می‌رسد سرپرست پرسپولیس برخلاف دیگر مدیران باشگاه‌های حاضر در رقابت‌های آسیایی دچار سوءبرداشت شده است. در این راستا از مدیرعامل باشگاه پرسپولیس خواهشمندیم به نیرو‌های زیر مجموعه‌اش تذکر لازم داشته و از اینگونه صحبت‌ها که ظاهراً برای تحریک احساسات هواداران به زبان می‌آید، برحذر دارد».

انتقادهای پیروانی از امیر قلعه‌نویی

افشین پیروانی، مدیر تیم پرسپولیس درباره قانون سقف بودجه برای باشگاه‌های فوتبال کشورمان اظهار داشت: قانونی گذاشتند که خیلی‌ها رعایت نکردند. نمی‌توان با سقف بودجه به مقابله با تیم‌های بزرگ رفت. مربی تیم ملی می‌گوید هر کسی انتقاد می‌کند، حُب و بغض دارد؛ ما حُب و بغض نداریم. جای تعجب دارد چرا مدیران سایر تیم‌های آسیایی از خودشان دفاع نکردند!

پیروانی در ادامه انتقادات خود نسبت به امیر قلعه‌نویی تصریح کرد: قلعه‌نویی گفت ببینید تیم‌هایی که به مسابقات آسیایی رفته‌اند، چه نتایجی گرفته‌اند. تیم‌های ۲۰۰ تا ۳۰۰ میلیون یورویی در لیگ نخبگان آسیا با ما بازی کرده‌اند. الاتحاد با بنزما الان صدرنشین لیگ عربستان است که در این مسابقات حضور نداشت و الاهلی تیم پنجم این رقابت‌هاست.

وی با بیان اینکه الهلال و النصر ۹ بازیکن «تاپ» خارجی دارند، خاطرنشان کرد: القادسیه هم اوبامیانگ را در اختیار دارد. در اینجا، اما بهترین بازیکن قرقیزستان را آوردند که ۱۰ دقیقه یا یک ربع در یک تیم میانه جدولی بازی می‌کند! کره شمالی و قرقیزستان تیم‌های درجه چندم آسیا هستند؟

«اینقدر برای تیم ملی حماسه‌سازی نکنیم.»، مدیر تیم پرسپولیس ضمن بیان این جمله اظهار داشت: اگر حرفی می‌زنیم، دنبال حُب و بغض نیستیم. ما دنبال موفقیت تیم ملی هستیم و قرار نیست کسی جای شما بیاید! ما را با خودمان مقایسه کنید. اگر تیم منتخب آسیا مقابل الهلال قرار بگیرد، در آن ورزشگاه ۲ بر صفر عقب است.

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۲۴ شهريور
امروز دوشنبه ۲۴ شهريور
امروز دوشنبه ۲۴ شهريور
امروز دوشنبه ۲۴ شهريور