
تیم ملی فوتبال کشورمان در دیداری پرانتقاد و روی درخشش مهدی طارمی که دو بار برابر ازبکستان گلزنی کرد، به تساوی ۲-۲ در ورزشگاه آزادی رضایت داد و رسما راهی جام جهانی ۲۰۲۶ شد.
دیدارنیوز _ سرویس ورزشی: تیم ملی فوتبال ایران با تساوی برابر ازبکستان به جام جهانی ۲۰۲۶ کانادا، مکزیک و آمریکا صعود کرد. این هفتمین حضور ایران در جام جهانی است.
به گزارش دیدارنیوز، در هفته هشتم مرحله مقدماتی جام جهانی، در ورزشگاه آزادی میزبان ازبکستانی بودیم که میدانستیم حریف سرسخت و قلدریست و سه بازی قبلی دو تیم هم مساوی شده بود.
در نیمه اول با نمایشی ضعیف یک گل خوردیم و به رختکن رفتیم. در نیمه دوم با وجود اشتباهات دوباره در خط دفاعی روی هنرنمایی طارمی دو بار به گل رسیدیم و از شکست در تهران فرار کردیم.
ارکینوف و فیضاللهاف برای ازبکستان گلزنی کردند و طارمی در دقایق ۵۲ و ۸۳ برای ایران گلزنی کرد.
قلعهنویی در بازی امشب حسابی از دست بازیکنان و اشتباههای عجیب آنها عصبی شد و حرص و جوش خورد.
به این ترتیب با صعود زودهنگام به جام جهانی ۲۰۲۶، دو بازی آینده تیم ملی در مرحله مقدماتی برابر قطر و کرهشمالی تشریفاتی شد.
ترکیب تیم ملی ایران: علیرضا بیرانوند، محمدحسین کنعانیزادگان، شجاع خلیلزاده، صالح حردانی، میلاد محمدی، سعید عزتاللهی، سامان قدوس، علیرضا جهانبخش، مهدی قایدی، مهدی طارمی و سردار آزمون.
ترکیب تیم ملی ازبکستان: اوتکیر یوسوپوف، عبدالقادر خوسانوف، رستمجان آشورماتوف، عمر اشمورودوف، فرخ سایفیاف، خوجیاکبر علیجانوف، اوتابک شوکوروف، عادلجان خاموربکوف، خوجیمات ارکینوف، عباسبک فیضاللهاف و الدور شومورودوف.
نتایج دیدارهای امروز در منطقه آسیا:
ژاپن صفر - عربستان صفر
چین صفر - استرالیا دو
کرهجنوبی یک - اردن یک
قرقیزستان سه - قطر یک (نتیجهای جالب در گروه ایران)
اندونزی یک - بحرین صفر
گلها و دقایق حساس بازی ایران - امارات:
دقیقه ۱: بازی با شور و هیجان روی سکوهای آزاد آغاز شد.
اعتراض هواداران به نبود سرویس بهداشتی کافی در ورزشگاه آزادی! واقعا شرم آور نیست؟ مسوولان میبینند؟ میلیاردها تومان پول برای بازسازی ورزشگاه کجا هزینه شده؟ مردم پول میدهند و به ورزشگاه میآیند اما سرویس خوبی برای آنها فراهم نیست.
دقیقه ۶: فعلا توپ به مهاجمان ایران نرسیده، طارمی و آزمون منتظر هستند.
دقیقه ۹: شوت سردار آزمون با اختلاف کم از کنار دروازه ازبکستان به بیرون رفت.
دقیقه ۱۶: گل اول ازبکستان! ایران در حال حمله برای گل اول بود که ازبکها در میان ضعف خط دفاعی تیم ملی توسط ارکینوف به گل اول رسیدند. اشتباه شجاع خلیلزاده در دفع توپ مشخص بود.
دقیقه ۲۶: مهدی قایدی فرصت خوبی برای گل تساوی داشت، اما نتوانست پاس عالی طارمی را تبدیل به گل کند.
دقیقه ۲۹: پاس عالی سامان قدوس به سردار آزمون رسید، اما ضربه نهایی سردار گل نشد.
دقیقه ۳۶: تیم ملی تا اینجا نمایش خوبی نداشته و دفاع ازبکستان فعلا موفقتر بوده. کارتال سرمربی پرسپولیس هم در ورزشگاه است.
دقیقه ۴۰: فشار حملات ایران برای گل تساوی بیشتر شده. سعید عزت اللهی هم شانس خود را برای شوتزنی امتحان کرد که دفاع پرتعداد ازبکستان اجازه عبور توپ را نداد.
داور برای نیمه اول ۴ دقیقه وقت اضافه اعلام کرد.
نیمه اول با یک گل به سود ازبکستان تمام شد. نمایش خوبی نداشتیم و روی یک اشتباه در خط دفاعی گل هم خوردیم. باید دید در نیمه دوم مردان قلعهنویی چه خواهند کرد.
آمار نیمه اول به سود ایران بود اما نتیجه برای ازبکها
۶۳ درصد مالکیت توپ برای ایران و تعداد شوت بیشتر، اما در شوتهای در چارچوب دو تیم ۲-۲ مساوی بودند.
دقیقه ۴۹: گل دوم ازبکستان آفساید اعلام شد. بعد از بررسی ویدیویی، تصمیم کمک داور تایید شد.
دقیقه ۵۲: گل اول ایران! روی پرتاب اوت اشتباه ازبکها و توپ ربایی مهدی قایدی، سردار آزمون پاسی زیبا به مهدی طارمی داد تا مهاجم اینتر کار را به زیبایی تمام کند.
دقیقه ۵۳: گل دوم ازبکستان! هنوز شادی گل تیم ملی تمام نشده بود که یک ضربه آزاد مستقیم توسط فیضاللهاف و روی اشتباه چند بازیکن تیم ملی، تبدیل به گل دوم ازبکها شد!
امشب نمایش دفاعی تیم ملی واقعا لرزان، شکننده و افتضاح بوده! با حضور بیرانوندی که در اوج نیست و مدافعان فعلی اینطوری میخواهیم به جام جهانی برویم؟ باید خوش شانس باشیم که قرعه خوبی به نام ما بخورد.
دقیقه ۶۹: ضربه سر سردار آزمون با واکنش عالی یوسوپوف دروازهبان ازبکستان از دو قدمی گل نشد! مقاومت عجیب ازبکها برای گل نخوردن ادامه دارد و توپ توسط حریف دور شد.
دقیقه ۷۴: بیرانوند با واکنشی عالی مانع گل سوم ازبکستان شد! واقعا امشب عجیب و غریب بازی میکنیم و کاملا بهم ریخته و عصبی.
دقیقه ۸۳: گل دوم ایران! بازهم طارمی! مهدی با جایگیری عالی خودش گل تساوی را زد تا به جام جهانی نزدیک شویم.
تیم ملی فوتبال ایران با تساوی دو بر دو برابر ازبکستان راهی جام جهانی ۲۰۲۶ شد.