تیتر امروز

افزایش بکارگیری موشک‌های هایپرسونیک در حملات ایران به اسرائیل/ ۴ انفجار در کرمانشاه/ پهپاد اسرائیلی در آسمان ایلام ساقط شد
روز چهارم جنگ ایران و اسرائیل (بروزرسانی می‌شود)

افزایش بکارگیری موشک‌های هایپرسونیک در حملات ایران به اسرائیل/ ۴ انفجار در کرمانشاه/ پهپاد اسرائیلی در آسمان ایلام ساقط شد

درگیری نظامی و جنگ ایران و اسرائیل به روز چهارم رسید. پس از تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران در بامداد جمعه، حملات و درگیری‌های خونین همچنان ادامه دارد.
راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ
آرامش خودتان را حفظ کنید

راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ

در شرایطی که حملات وحشیانه و تجاوز نظامی اسرائیل به ایران و پاسخ قاطع تهران به این حملات ادامه دارد، حفظ آرامش و سلامت روان مردم در شرایط جنگی اهمیت زیادی دارد.
کوروش احمدی: صدور قطعنامه شورای حکام علیه تهران از پیش برنامه‌ریزی شده بود/ احتمال ارجاع پرونده ایران به شورای امنیت وجود دارد/ ایران باید ظرف دو هفته آینده با آمریکا توافق کند/ حتی ۱۰ درصد خطر احتمال جنگ، خطر بسیار بزرگی است
دیپلمات پیشین ایران در نیویورک در گفت‌و‌گو با دیدارنیوز مطرح کرد

کوروش احمدی: صدور قطعنامه شورای حکام علیه تهران از پیش برنامه‌ریزی شده بود/ احتمال ارجاع پرونده ایران به شورای امنیت وجود دارد/ ایران باید ظرف دو هفته آینده با آمریکا توافق کند/ حتی ۱۰ درصد خطر احتمال جنگ، خطر بسیار بزرگی است

کوروش احمدی، دیپلمات پیشین ایران در گفتگو با دیدارنیوز می‌گوید: مسئله در این است که آیا توافقی با آمریکا حاصل می‌شود یا خیر و اگر حاصل نشود، آیا خطر جنگی وجود دارد یا خیر و اگر حتی در حد ۱۰ درصد...
تهدید و فشار ادامه دارد ..

ادعای وزیر آمریکایی: دسترسی ایران به منابع مالی را مختل می‌کنیم

اسکات بسنت، وزیر خزانه‌داری آمریکا در ادامه تهدیدهای کشورش علیه جمهوری اسلامی، ادعا کرد با اعمال فشار حداکثری، دسترسی ایران به منابع مالی را مختل خواهند کرد.

کد خبر: ۱۸۲۳۱۳
۱۹:۴۶ - ۱۳ فروردين ۱۴۰۴

ادعای وزیر آمریکایی: دسترسی ایران به منابع مالی را مختل می‌کنیم

دیدارنیوز: وزیر خزانه‌داری آمریکا در سخنانی ادعا کرد دولت ترامپ با ازسرگیری فشار حداکثری علیه ایران به دنبال ایجاد اختلال در دسترسی تهران به منابع مالی است که در راستای «فعالیت‌های بی‌ثبات‌کننده» آن مورد استفاده قرار می‌گیرد.

«اسکات بسنت» وزیر خزانه‌داری آمریکا روز چهارشنبه در همایشی در سازمان «شبکه مقابله با جرایم مالی» در رابطه با ایران مدعی شد: «رویداد امروز به یکی از اولویت‌های اصلی ما می‌پردازد و آن مقابله با تهدیدی است که ایران برای آمریکا، منطقه خاورمیانه و جهان ایجاد می‌کند. به همین دلیل است که رئیس‌جمهور ترامپ کمپین فشار حداکثری علیه ایران را از سر گرفت.»

وی ادعا کرد که هدف دولت ترامپ «جلوگیری از توانایی ایران در هدایت و حمایت از تروریسم»، «جلوگیری از تلاش‌های تهران برای توسعه برنامه‌های تسلیحات هسته‌ای و موشک‌های بالستیک» و «مجازات ایران برای نقض فاحش حقوق بشر» است.

بسنت با شرح راهبرد آمریکا در مقابله با ایران مدعی شد: «ما با اعمال حداکثری فشار اقتصادی، دسترسی ایران به منابع مالی که فعالیت‌های بی‌ثبات‌کننده‌اش را تامین می‌کند، مختل خواهیم کرد. این شامل میلیارد‌ها دلاری است که ایران هر سال از فروش نفت به دست می‌آورد و از آن برای پیشبرد برنامه‌های خطرناک خود و حمایت از گروه‌های تروریستی و نیابتی خود استفاده می‌کند.»

وی با تاکید بر اینکه وزارت خزانه‌داری آمریکا با اعمال تحریم‌های نفتی به دنبال ممانعت از درآمدزایی ایران است، عنوان کرد: «وزارت خزانه‌داری به استفاده از ابزار‌های اشتراک‌گذاری اطلاعات مانند برنامه «FinCEN Exchange» ادامه خواهد داد. این برنامه نهاد‌های مالی، سازمان‌های نظارتی و نهاد‌های مجری قانون را گردهم می‌آورد تا درباره مسائل حیاتی برای مقابله با درآمدزایی‌های غیرقانونی ایران تبادل نظر کنند.

این مقام ارشد آمریکایی همچنین مدعی شد که ایران یک سیستم پیچیده «بانکداری سایه» ایجاد کرده است. به گفته وی، این سیستم «شبکه‌ای پنهان از تسهیل‌گران مالی است که به ایران اجازه می‌دهند نفت، کالا‌های نفتی و سایر کالاهایش را بفروشد، ارز خارجی به دست آورد و تحریم‌ها را دور بزند.»

به نقل از ایسنا، وزیر خزانه‌داری آمریکا در انتهای صحبت‌های خود بر اهمیت مقابله با «رژیم مالی گسترده‌ای که ایران را سرپا نگه می‌دارد» و لزوم تبادل اطلاعات عملیاتی در این رابطه تاکید کرد.

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۲۶ خرداد
امروز دوشنبه ۲۶ خرداد
امروز دوشنبه ۲۶ خرداد
امروز دوشنبه ۲۶ خرداد