تیتر امروز

صادق زیباکلام: تندروها به سرمایه‌گذاران گفتند گول لبخند روحانی و ظریف را نخورید/ برجام قبل از خروج ترامپ مرده بود/ می‌شد زودتر مذاکره کرد اما ...
گفت‌وگوی دیدار در برنامه ایرانشهر با یک تحلیلگر مسایل سیاسی

صادق زیباکلام: تندروها به سرمایه‌گذاران گفتند گول لبخند روحانی و ظریف را نخورید/ برجام قبل از خروج ترامپ مرده بود/ می‌شد زودتر مذاکره کرد اما ...

دیدارنیوز در روزی که سومین دور از مذاکرات تهران و واشنگتن در شهر مسقط برگزار شد، میزبان صادق زیباکلام استاد دانشگاه و تحلیلگر مسایل سیاسی در برنامه ایرانشهر بود.
بهرام امیر احمدیان: ما تجربیات کارسازی از گفت‌و‌گو نداریم/سیامک کاکایی: نوروز، جوهره و مایه گفتمان ملی در ایران است به دیپلماسی نوروز بیندیشیم!
در اولین نشست «صلح و وحدت ملی در ایران» مطرح شد:

بهرام امیر احمدیان: ما تجربیات کارسازی از گفت‌و‌گو نداریم/سیامک کاکایی: نوروز، جوهره و مایه گفتمان ملی در ایران است به دیپلماسی نوروز بیندیشیم!

گروه صلح و وحدت ملی انجمن مطالعات صلح ایران، عصر چهارشنبه، سوم اردیبهشت ماه، اولین نشست خود را با موضوع «صلح و وحدت ملی در ایران» با همکاری خانه اندیشمندان علوم انسانی در سالن حافظِ خانه اندیشمندان...

بازتاب نخستین شکست کارتال با پرسپولیس در لیگ برتر در رسانه‌های ترکیه

رسانه‌های کشور ترکیه نخستین شکست اسماعیل کارتال با تیم فوتبال پرسپولیس در رقابت‌های لیگ برتر را بازتاب کردند.

کد خبر: ۱۸۲۲۷۶
۱۱:۵۱ - ۱۱ فروردين ۱۴۰۴

 

بازتاب نخستین شکست کارتال با پرسپولیس در لیگ برتر در رسانه‌های ترکیه

دیدارنیوز: رسانه‌های کشور ترکیه نخستین شکست اسماعیل کارتال با تیم فوتبال پرسپولیس در رقابت‌های لیگ برتر را بازتاب کردند.

تیم فوتبال پرسپولیس در هفته بیست و چهارم رقابت‌های لیگ برتر میهمان تیم شمس آذر قزوین بود که این بازی در نهایت با برتری ۳ بر ۲ شاگردان سید مهدی رحمتی خاتمه یافت تا اسماعیل کارتال سرمربی تک تبار پرسپولیس نخستین شکست خود همراه با این تیم در لیگ برتر را تجربه کند.

رسانه‌های ترکیه که پس از حضور کارتال در پرسپولیس نتایج این تیم را دنبال می‌کنند به بازتاب نخستین شکست این مربی پرداختند.

رسانه «zafergazetesi» نوشت: اولین شکست لیگ برتر ایران برای اسماعیل کارتال! تیم فوتبال پرسپولیس با هدایت اسماعیل کارتال در هفته بیست و چهارم لیگ برتر ایران برابر شمس آذر با نتیجه ۳ بر ۲ شکست خورد تا سرمربی ترکیه‌ای نخستین باخت خود را در این رقابت‌ها تجربه کند.

در این دیدار که به میزبانی شمس آذر برگزار شد، پرسپولیس نتوانست امتیازی کسب کند و نخستین شکست خود را با هدایت کارتال متحمل شد.

در ترکیب پرسپولیس، سردار دورسون مهاجم ترک‌تبار این تیم موفق شد در دقیقه ۲۵ نخستین گل تیمش را به ثمر برساند، اما این گل برای فرار از شکست کافی نبود.

رسانه «beinsports» نوشت: گل سردار دورسون کافی نبود؛ در هفته بیست و چهارم لیگ برتر ایران، پرسپولیس با هدایت اسماعیل کارتال میهمان شمس آذر قزوین بود و در نهایت با نتیجه ۳ بر ۲ مغلوب شد. در مقابل، پرسپولیس توسط سردار دورسون در دقیقه ۲۵ و میلاد سرلک در دقیقه ۸۵ به گل رسید، اما این گل‌ها برای کسب امتیاز کافی نبودند.

اسماعیل کارتال که پیش از این عملکرد موفقی در لیگ ایران داشت، با این شکست برای اولین بار در این رقابت‌ها طعم باخت را چشید. با این نتیجه، پرسپولیس در امتیاز ۴۷ متوقف شد، در حالی که شمس آذر قزوین توانست امتیازات خود را به ۲۷ برساند.

رسانه «trtspor» نوشت: اسماعیل کارتال در ایران شکست را تجربه کرد. پرسپولیس با هدایت اسماعیل کارتال در هفته بیست و چهارم لیگ برتر ایران برابر شمس آذر قزوین قرار گرفت و در نهایت با نتیجه ۳ بر ۲ شکست خورد. این نخستین باخت سرمربی ترک در رقابت‌های لیگ ایران بود.

سردار دورسون، مهاجم ترک پرسپولیس، در دقیقه ۲۵ موفق شد اولین گل تیمش را به ثمر برساند، اما این گل برای جلوگیری از شکست سرخ‌پوشان کافی نبود.

رسانه «nefes» نوشت: اولین شکست اسماعیل کارتال و تنش پس از بازی! پرسپولیس با هدایت اسماعیل کارتال در هفته بیست و چهارم لیگ برتر ایران برابر شمس آذر قزوین قرار گرفت و در یک دیدار پر افت‌وخیز با نتیجه ۳ بر ۲ شکست خورد. این اولین باخت سرمربی ترکیه‌ای در رقابت‌های لیگ ایران بود.

سردار دورسون، مهاجم ترک پرسپولیس، در دقیقه ۲۵ گل نخست تیمش را به ثمر رساند. او که در هفته‌های اخیر عملکرد درخشانی داشته، در ۶ بازی گذشته موفق به زدن ۴ گل شده است.

پس از سوت پایان، تنش میان مربیان دو تیم بالا گرفت و کارتال از دست دادن با سرمربی حریف خودداری کرد.

با این شکست، پرسپولیس ۴۷ امتیازی باقی ماند و همچنان در رتبه سوم جدول قرار دارد. در سوی مقابل، شمس آذر قزوین با این برد ارزشمند، ۲۷ امتیازی شد و به رتبه سیزدهم جدول صعود کرد.

رسانه «hurriyet» نوشت: حرکت جنجالی اسماعیل کارتال پس از بازی؛ چیز‌هایی می‌بینم که قبلاً ندیده بودم! پرسپولیس با هدایت اسماعیل کارتال در هفته بیست و چهارم لیگ برتر ایران برابر شمس آذر قزوین قرار گرفت و با نتیجه ۳ بر ۲ شکست خورد. اما اتفاقی که پس از بازی رخ داد، بیشتر از خود مسابقه خبرساز شد.

پس از پایان دیدار، کارتال بدون آنکه با سرمربی شمس آذر دست بدهد، مستقیماً به رختکن رفت. این رفتار او واکنش‌های زیادی را برانگیخت. سردار دورسون در دقیقه ۲۵ و میلاد سرلک در دقیقه ۸۵ برای پرسپولیس گلزنی کردند، اما نتوانستند مانع از شکست تیم‌شان شوند.

مهاجم ترک‌تبار پرسپولیس که در دو بازی اخیر خود موفق به گلزنی شده بود، در این دیدار نیز در دقیقه ۲۵ دروازه حریف را باز کرد. دورسون حالا در ۹ بازی، ۴ گل برای سرخ‌پوشان به ثمر رسانده است.

اسماعیل کارتال که از زمان حضورش در پرسپولیس عملکرد خوبی داشت، در این مسابقه برای نخستین بار در لیگ برتر ایران شکست خورد. پیش از این، او در ۶ بازی، ۴ پیروزی و ۲ تساوی به دست آورده بود.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۰۸ ارديبهشت
امروز دوشنبه ۰۸ ارديبهشت
امروز دوشنبه ۰۸ ارديبهشت
امروز دوشنبه ۰۸ ارديبهشت