تیتر امروز

جهش دوباره تورم در فروردین/ پکن پرواز کرد، تهران در ترافیک فیلتر ماند!/ اعتراض به قانون افزایش سن بازنشستگی
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

جهش دوباره تورم در فروردین/ پکن پرواز کرد، تهران در ترافیک فیلتر ماند!/ اعتراض به قانون افزایش سن بازنشستگی

این دوازدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
اعزام نیروی نظامی جدید به خاورمیانه/ جنگ‌طلبان داخلی به دنبال بستن شاهراه حیاتی/ شنبه سوم مذاکرات چه خبر خواهد بود؟
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعزام نیروی نظامی جدید به خاورمیانه/ جنگ‌طلبان داخلی به دنبال بستن شاهراه حیاتی/ شنبه سوم مذاکرات چه خبر خواهد بود؟

این هشتاد و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

جزئیات جلسه نمایندگان تهران با فرمانده انتظامی تهران برای متحصنین مجلس

جلسه مجمع نمایندگان استان تهران با فرماندهی انتظامی تهران بزرگ درباره برخورد با متحصنین مجلس برگزار شد.

کد خبر: ۱۸۲۲۷۴
۱۱:۳۷ - ۱۱ فروردين ۱۴۰۴

 

جزئیات جلسه نمایندگان تهران با فرمانده انتظامی تهران برای متحصنین مجلس

دیدارنیوز: جلسه مجمع نمایندگان استان تهران با فرماندهی انتظامی تهران بزرگ درباره برخورد با متحصنین مجلس برگزار شد.

سید علی یزدی‌خواه، رئیس مجمع نمایندگان استان تهران در گفتگو با مهر، با اشاره به جزئیات جلسه اضطراری امروز (یکشنبه) در مورد حواشی برخورد با متحصنین مجلس گفت: امروز با دعوت مجمع نمایندگان استان تهران جلسه‌ای برگزار شد تا به موضوع برخورد با متحصصین مقابل مجلس شورای اسلامی ورود داشته باشیم. در جلسه از سردار محمدیان فرماندهی انتظامی فراجا استان تهران و محسن نایبی معاون امنیتی و انتظامی استانداری تهران دعوت کردیم تا جزئیات نحوه برخورد نیرو‌های انتظامی با متحصنین مورد بررسی قرار گیرد.

وی افزود: از آنجا که تحصن در محدوده امنیتی مجلس شورای اسلامی بوده است، فراجا بر اساس مصوبه شورای تأمین استان تهران موظف به انجام وظیفه بوده و نسبت به پایان دادن به تحصن اقدام نموده است. البته شورای تأمین استان درباره انجام این اقدام تاکید بر زمان خاص نداشته است و زمان اجرای این مأموریت توسط فراجا انتخاب شده و فراجا با رعایت جوانب این امر سعی در اجرای آن در اولین فرصت داشته است که البته انجام این امر بلافاصله پس از برگزاری راهپیمایی روز قدس شایسته نبوده است.

یزدی‌خواه خاطرنشان کرد: طبق صحبت‌های طرح شده در جلسه، فراجا تلاش نموده که این امر با کمترین تنش و با حفظ حرمت متحصنین اجرا شود فلذا در جلسه مجمع مقرر گردید چنانچه مستنداتی مبنی بر تخلف احتمالی عوامل فراجا ارائه شود، با متخلفین برخورد قانونی صورت پذیرد.

رئیس مجمع نمایندگان استان تهران در ادامه بیان داشت: در این جلسه مقرر شد در راستای حسن اجرای قوانین توسط مجلس شورای اسلامی، فراجا مستندات نحوه مواجه با متحصنین را به دبیرخانه مجمع نمایندگان تهران ارسال نماید و همچنین ادعا‌های احتمالی افراد و مستندات موجود توسط مجمع نمایندگان تهران مورد بررسی قرار گیرد.

وی در پایان افزود: البته راه حل اصولی این مهم، ابلاغ هر چه زودتر قانون حمایت از خانواده از طریق ترویج فرهنگ عفاف و حجاب توسط رئیس محترم مجلس شورای اسلامی است که امیدواریم هرچه زودتر عملیاتی گردد.

منبع: مهر
ارسال نظرات
امروز شنبه ۰۶ ارديبهشت
امروز شنبه ۰۶ ارديبهشت
امروز شنبه ۰۶ ارديبهشت
امروز شنبه ۰۶ ارديبهشت