تیتر امروز

سال بازگشت بزرگ و سقوط باورنکردنی/ ترامپ چطور برگشت و دلیل رفتن اسد چه بود؟
ویژه برنامه نوروزی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی؛ بررسی مهمترین اتفاقات سال ۱۴۰۳ (قسمت چهارم)

سال بازگشت بزرگ و سقوط باورنکردنی/ ترامپ چطور برگشت و دلیل رفتن اسد چه بود؟

این چهارمین قسمت از ویژه برنامه نوروزی ۱۴۰۴ دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی است که به بررسی مهمترین اتفاقات سال ۱۴۰۳ می‌پردازد. در این برنامه بازگشت دونالد ترامپ به کاخ سفید آمریکا و سقوط بشار...
پیش‌نویس قانون اساسی ۵۸ به فلسفه سیاسی مدرن نزدیک‌تر است/ چیزی به‌نام تفکیک قوا نداریم/ تن‌ها یک قوه داریم!
در سی‌ودومین برنامه دیدار اندیشه با علی اکبر گرجی مطرح شد:

پیش‌نویس قانون اساسی ۵۸ به فلسفه سیاسی مدرن نزدیک‌تر است/ چیزی به‌نام تفکیک قوا نداریم/ تن‌ها یک قوه داریم!

در سی‌و‌دومین برنامه دیدار اندیشه، ادامه گفتگو با دکتر علی اکبر گرجی، استاد دانشگاه و رئیس انجمن علمی حقوق اساسی ایران با موضوع "بررسی تطبیقی پیش‌نویس قانون اساسی ۵۸ با قانون مصوب - تحدید قدرت"...
عراقچی در کنفرانس خبری مشترک با همتای ارمنستانی اعلام کرد

ایران هنوز به نامه ترامپ پاسخ نداده است/ تحت فشار، مذاکره مستقیم نمی‌کنیم

عباس عراقچی، وزیر خارجه کشورمان گفت: ما هنوز به نامه ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا پاسخ نداده‌ایم و این پاسخ در دست تهیه است و به زودی از طریق مقتضی و به شکل مقتضی ارائه می‌شود. ما تحت فشار حداکثری و تحت شرایطی که شاهد تهدیدات نظامی و و افزایش تحریم‌های اقتصادی واشنگتن هستیم، با آمریکا مذاکره مستقیم نمی‌کنیم.

کد خبر: ۱۸۲۱۰۰
۱۷:۱۴ - ۰۵ فروردين ۱۴۰۴

ایران هنوز به نامه ترامپ پاسخ نداده است/ تحت فشار، مذاکره مستقیم نمی‌کنیم

دیدارنیوز: وزیر خارجه ایران در کنفرانس خبری مشترک با همتای ارمنستانی خود گفت: ما هنوز به نامه رئیس‌جمهور آمریکا پاسخ نداده‌ایم و این پاسخ در دست تهیه است و به زودی از طریق مقتضی و به شکل مقتضی ارائه می‌شود.

«سید عباس عراقچی» و «آرارات میرزویان» وزیران امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و جمهوری ارمنستان روز سه‌شنبه و پس از دیدار و گفتگو با یکدیگر در ایروان، در یک نشست خبری مشترک شرکت کردند.

عراقچی در ابتدای این نشست خبری، ضمن ابراز خرسندی از حضور در ارمنستان گفت: به دعوت دوست عزیزم، آقای آرارات میرزویان برای ادامه رایزنی‌های سیاسی بین وزارت‌های خارجه دو کشور در ایروان به سر می‌برم. ما در مذاکرات خود، ضمن مرور روابط دو کشور در سال گذشته، در خصوص چشم‌انداز توسعه روابط دوستانه بین دو کشور تبادل‌نظر کردیم و برای تبادل هیات‌های عالی‌رتبه در ماه‌های آینده هماهنگی انجام دادیم.

وزیر خارجه ایران با بیان اینکه «ما در مورد مسائل منطقه قفقاز جنوبی خصوصا تحولات جاری از نزدیک تبادل‌نظر کردیم»، گفت: ما از توافق جمهوری ارمنستان و جمهوری آذربایجان در خصوص متن معاهده صلح استقبال می‌کنیم و معتقد هستیم امضای هر چه سریعتر این توافق می‌تواند به تقویت صلح و ثبات در منطقه و همچنین توسعه اقتصادی منطقه کمک شایانی کند. ما هر دو کشور را ترغیب می‌کنیم که در اسرع وقت این توافق نهایی‌شده را امضا کنند.

ایران هنوز به نامه ترامپ پاسخ نداده است/ تحت فشار، مذاکره مستقیم نمی‌کنیم

او همچنین تاکید کرد: ما از استقلال و تمامیت ارضی کشور‌های منطقه حمایت می‌کنیم و مخالف هرگونه تغییری در مرز‌های بین‌المللی و تغییر ژئوپلتیک منطقه هستیم و این موضع ثابت و تغییرناپذیر جمهوری اسلامی ایران است. به اعتقاد ما، مسائل منطقه باید در درون منطقه و از طریق گفتگو و مسیر دیپلماسی و بدون توسل به اعمال زور، حل‌وفصل شود.

ایران از گشایش مسیر‌های ارتباطی با رعایت حاکمیت ملی کشور‌ها حمایت می‌کند

عراقچی تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران از توسعه همکاری‌های اقتصادی از جمله گشایش مسیر‌های ارتباطی و مواصلاتی با رعایت حاکمیت ملی، احترام به تمامیت ارضی و قوانین ملی کشور‌ها و بر اساس حقوق و منافع متقابل حمایت می‌کند.

او با بیان اینکه «ما امروز به صورت مفصل درباره روابط دوجانبه صحبت کردیم»، تصریح کرد: خوشبختانه روند رو به رشدی در حوزه‌های مختلف وجود دارد. در مبادلات تجاری، اجرای طرح‌های اقتصادی مشترک، ارتباطات مردمی، گردشگری و همکاری‌های علمی وجود دارد و ما توافق کردیم که از ظرفیت‌های موجود در دو کشور برای توسعه بیش از پیش مناسبات بهره بگیریم.

عراقچی در ادامه گفت: ایران و ارمنستان علاقمند هستند تا در حوزه‌های حمل‌ونقل و ترانزیت، تسهیلات بیشتری قائل شوند و تردد بین دو کشور و ترانزیت کالا‌ها و کامیون‌های ایران از ارمنستان به گرجستان و دریای سیاه و متقابلا ترانزیت کالا و خودرو‌های ارمنستان از طریق ایران به خلیج فارس، دریای عمان و اقیانوس هند تسهیل شود. ما درباره کاهش هزینه‌های عبور و همچنین ساخت پل جدید بر روی ارس برای عبور خودرو‌ها صحبت‌های خوبی داشتیم و توافقاتی صورت گرفت. ما درباره کاهش هزینه‌های عبور و همچنین ساخت پل جدید بر روی ارس برای عبور خودرو‌ها صحبت‌های خوبی داشتیم و توافقاتی صورت گرفت.

وزیر خارجه ایران تصریح کرد: ما همچنین درخصوص تداوم همکاری‌های دو کشور در مجامع منطقه‌ای و بین‌المللی و حمایت متقابل از مواضع و ابتکارات یکدیگر توافق داریم و بر این موضوع تاکید کردیم.

از طرح چهارراه صلح حمایت می‌کنیم

او با بیان اینکه «تبادلات و تعاملات فرهنگی و تماس‌های مردمی، عمیق‌ترین و دیرینه‌ترین بخش از همکاری‌های دو کشور و دو ملت است»، گفت: ما مصمم به توسعه این همکاری‌ها هستیم و همچون گذشته از ظرفیت‌های غنی در این بخش به عنوان بستری برای تقویت همکاری‌های در حوزه‌های دیگر استفاده کنیم. ما معتقد هستیم که روابط دو کشور، ظرفیت‌های نهفته زیادی دارد که لازم است این ظرفیت‌ها شناسایی و در خدمت روابط قرار بگیرد.

عراقچی تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران از طرح چهارراه صلح که از سوی نخست‌وزیر ارمنستان ارائه شده است، حمایت می‌کنیم و معتقد هستیم که این طرح، ظرفیت‌های زیادی را برای روابط دو کشور ایجاد می‌کند.

او در ادامه گفت: ما امروز در نقطه‌ای قرار داریم که می‌توانیم اعلام کنیم که روابط ایران و ارمنستان از تنوع بسیار خوبی برخوردار شده است، حوزه‌های بسیار متعددی را در بر می‌گیرد و یک حرکت رو به جلو و رو به رشدی را طی می‌کند.

وزیر خارجه ایران همچنین در پایان بخش اول صحبت‌های خود در این نشست خبری، از وزیر خارجه ارمنستان به خاطر اینکه کتاب او با عنوان «قدرت مذاکره» که به تازگی به زبان ارمنی منتشر شده را مطالعه کرده و مقدمه‌ای برای آن کتاب نوشته است، گفت: خوشحال هستم که این کتاب به زبان ارمنی منتشر شده است و این ترجمه گام کوچکی در راستای افزایش تعاملات بین دو کشور است.

ایران هنوز به نامه ترامپ پاسخ نداده است/ تحت فشار، مذاکره مستقیم نمی‌کنیم

امیدواریم هرچه زودتر تصمیم نهایی برای امضای توافق صلح ارمنستان و آذربایجان گرفته شود

وزیر خارجه ایران در ادامه این نشست و در پاسخ به سوالی گفت: جمهوری اسلامی ایران از امضای توافق صلح بین ارمنستان و آذربایجان حمایت می‌کند و ما امیدواریم که هرچه زودتر تصمیم نهایی در این زمینه از سوی دو کشور برای امضای این توافق گرفته شود.

او با بیان اینکه «امضای این توافق را برای صلح و ثبات منطقه قفقاز و گسترش همکاری‌های اقتصادی مهم می‌دانیم»، گفت: امیدواریم که موانع برای امضای این توافق برطرف شود و این توافق امضا شود.

عراقچی خطاب به خبرنگار پرسش کننده گفت: همان‌طور که گفتید خطر افزایش تنش در منطقه وجود دارد و امیدواریم که این خطر به حداقل برسد و ما شاهد صلح و ثبات در منطقه باشیم موضوعی که به نفع همه است.

وزیر خارجه ایران همچنین در پاسخ به سوالی در ارتباط با موضوع تردد راننده‌ها و کامیون‌ها بین دو کشور و برخی از مشکلاتی که در این زمینه وجود دارد گفت: ما در این ارتباط امروز صحبت کردیم، توافق داریم که باید مسیر تردد برای راننده‌ها و کامیون‌ها آسان باشد و هزینه‌ها کاهش پیدا کند تا ارتباطات حمل و نقلی و تجاری بین دو کشور گسترش پیدا کند و در این خصوص کمیته مشترکی تاسیس شده تا مشکلاتی که در این زمینه وجود دارد رفع شود.

تحت فشار حداکثری با آمریکا مذاکره مستقیم نمی‌کنیم

عراقچی در ادامه نشست خبری مشترک با همتای ارمنستانی خود در ایروان در پاسخ به سوالی در ارتباط با پاسخ ایران به نامه ترامپ گفت: ما هنوز به نامه رئیس‌جمهور آمریکا پاسخ نداده‌ایم و این پاسخ در دست تهیه است و به زودی از طریق مقتضی و به شکل مقتضی ارائه می‌شود.

وزیر خارجه با تاکید بر اینکه «ما تحت فشار حداکثری و تحت شرایطی که شاهد تهدیدات نظامی و و افزایش تحریم‌های اقتصادی واشنگتن هستیم، با آمریکا مذاکره مستقیم نمی‌کنیم»، گفت: ما همواره آماده این بوده‌ایم که در مورد برنامه صلح آمیز هسته‌ای خود و برای ایجاد شفافیت بیشتر در این زمینه مذاکره و گفتگو داشته باشیم و در همین چهارچوب در حال حاضر با سه کشور اروپایی و دیگر کشور‌های علاقمند در این زمینه گفتگو و رایزنی داریم.

وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران همچنین افزود: ما در مورد برنامه صلح آمیز هسته‌ای خود هیچ‌گاه میز مذاکره را ترک نکرده و نخواهیم کرد.

هیچ مسیر دیگری غیر از حفظ حاکمیت کشور‌ها پذیرفتنی نیست

عراقچی همچنین در پاسخ به سوال دیگری تصریح کرد: ما معتقدیم که باید مشکلات در منطقه از طریق دیپلماسی و گفتگو حل و فصل شود و ما مخالف هرگونه حملات و درگیری‌های نظامی در منطقه هستیم.

این دیپلمات عالی رتبه جمهوری اسلامی ایران در بخش دیگر صحبت‌های خود در پاسخ به پرسش مطرح شده گفت: ایجاد راه‌های مواصلاتی و ترانزیتی امری پذیرفته شده است که باید تحت حاکمیت کشور‌ها باشد و در این زمینه به تمامیت ارضی و قوانین کشور‌ها احترام گذاشته شده گذاشته شود.

او در پایان گفت: اینکه کشور‌های منطقه بخواهند از مسیر‌های ترانزیتی استفاده کنند، ما با این موضوع همراهی داریم، ولی همان‌طور که گفتم با تاکید بر حفظ حاکمیت کشورها، صلاحیت قضایی کشور‌ها و توجه به مرز‌های بین‌المللی شناخته شده و تمامیت ارضی کشورها. هیچ مسیر دیگری غیر از این پذیرفتنی نیست.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
کرامت سلیمی
|
United States of America
|
۱۰:۱۲ - ۱۴۰۴/۰۱/۰۶
0
0
34 سال پیش غربی ها به بهانه سلاح های کشتار جمعی به عراق حمله کردند و تمام صنایع و تاسیسات عراق نابود شد و در نهایت هم هیچ سلاح کشتار جمعی در عراق پیدا نشد.
34 سال است که غربی ها در عراق حضور نظامی دارند و عراق محل تاخت و تاز گروههای تروریستی است.

هم اکنون همین پروژه را می خواهند درباره ایران پیاده کنند و ایران را بمباران و مردمش را بدبخت و بیچاره تر کنند.

بهانه شان هم تولسد سلاح هسته ایست. سلاحی که در عالم واقعیت مطلقا وجود خارجی ندارد و فقط در داستانهای تخیلی وجود دارد.

اگراوضاع به همین روال پیش برود مطمئن باشید که ایران نیز بمباران خواهد شد و همه چیز را از دست خواهیم داد. و در پایان هم اعلام خواهند کرد که ایران سلاح هسته ای نداشته است.

مدیران محترم سایت دیدارنیوز، سکوت و بی تفاوتی شما برای چیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بارها به شما گفته ام که سلاح هسته ای یک خالی بندی و یک تفنگ خالیست.

ای کاش یک بار به خودتان زحمت می دادید و با بنده مصاحبه می کردید تا ادله و شواهد خودم را در مورد دروغ بودن سلاح هسته ای خدمتتان ارائه دهم.

هنوز هم فرصت کمی باقیست و با افشای این دروغ می توان فضای سیاسی علیه ایران را تغییر داد و مانع از حمله نظامی به ایران شد.

شما به این سوال مهم و اساسی فکر کنید:


اگر فاش شود که سلاح هسته ای مطلقا وجود خارجی ندارد و یک خالی بندیست ، بهانه ترامپ برای حمله به ایران و بمباران ان چیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟


ایا ترامپ رسوا نخواهد شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ایا معلوم نخواهد شد که بمباران ایران یک پروژه طراحی شده و یک سناریو از قبل نوشته شده است ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نگذارید اوضاع بدتر بشه.


شماره تماس و تلگرام:


09173688698
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی