تیتر امروز

راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ
آرامش خودتان را حفظ کنید

راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ

در شرایطی که حملات وحشیانه و تجاوز نظامی اسرائیل به ایران و پاسخ قاطع تهران به این حملات ادامه دارد، حفظ آرامش و سلامت روان مردم در شرایط جنگی اهمیت زیادی دارد.
چرا خاورمیانه همچنان ناآرام است و آتش‌بس‌ها دوام ندارد؟

تحقیق لبنان درباره شلیک موشک به اسرائیل/ «عون» چرخه خشونت را محکوم کرد

درپی شلیلک موشک از جنوب لبنان به اسرائیل که با واکنش تند و وحشیانه تل‌آویو مواجه شد، جوزف عون، رئیس جمهوری لبنان از ارتش این کشور خواست درباره شلیک موشک تحقیق کند.

کد خبر: ۱۸۲۰۰۵
۱۸:۵۷ - ۰۲ فروردين ۱۴۰۴

تحقیق لبنان درباره شلیک موشک به اسرائیل/ «عون» چرخه خشونت را محکوم کرد

دیدارنیوز: جوزف عون، رئیس جمهوری لبنان، امروز شنبه از ارتش این کشور خواست درباره شلیک موشک از جنوب لبنان به سمت اسرائیل تحقیق کند.

به نقل از العربیه، عون تلاش برای کشاندن لبنان به چرخه خشونت را محکوم کرد و از وزیر دفاع خواست اقدامات میدانی لازم را در جنوب انجام دهد.

او حملات امروز جنوب لبنان را ضربه‌ای به طرح نجات این کشور خواند. این اظهارات پس از آن منتشر شد که حملات هوایی اسرائیل امروز (شنبه) جنوب لبنان را هدف قرار داد.

اسرائیل پیش از این حملات، اعلام کرده بود موشک‌هایی از آن سوی مرز لبنان به داخل اسرائیل شلیک شده است. سه فروند از این موشک‌ها، به ادعای ارتش اسرائیل، رهگیری شده‌اند.

به گزارش «تایمز اسرائیل»، به نظر می‌رسد که دو موشک دیگر در خاک لبنان فرود آمده‌اند، اما هیچ آسیبی گزارش نشده است.

ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
ایرانی
|
United States of America
|
۰۲:۴۷ - ۱۴۰۴/۰۱/۰۳
0
0
داستان امثال عون داستان زیدی ست که بلایی برسرش اوردند درحالی که شمشیری به کمر بسته بود برای روز مبادا ....چرخه خشونت؟؟این کلمات چگونه به ذهن ضعیف وپرازترس اینهامی رسد ؟؟
امروز دوشنبه ۲۶ خرداد
امروز دوشنبه ۲۶ خرداد
امروز دوشنبه ۲۶ خرداد
امروز دوشنبه ۲۶ خرداد