تیتر امروز

توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین

این هشتاد و ششمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند
در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه مطرح شد:

اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند

در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبر نژاد مجتهد و مدرس حوزه در خصوص "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی گفت‌و‌گو کردیم.
مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد:

مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ، انسیه پولادزاده پژوهشگر مطالعات ارتباطی و محمدرضا وفائی، پژوهشگر علوم اعصاب فرهنگی...
پیش بینی قیمت دلار برای فردا ۲۶ اسفند ۱۴۰۳

افت دلار بعد از آرامش سیاسی

معامله‌گران معتقدند افت بیش از هزار تومانی قیمت دلار علاوه بر دخالت درهمی سیاست‌گذار در بازار ارز متاثر از آرامش نسبی در اوضاع سیاسی است.

کد خبر: ۱۸۱۶۹۱
۱۹:۰۶ - ۲۵ اسفند ۱۴۰۳

افت دلار بعد از آرامش سیاسی

دیدارنیوز: قیمت دلار در شروع معاملات اولین روز هفته با کاهش هزار و ۳۰۰ تومانی بازگشایی شد و در ادامه به کف کانال ۹۱ هزار تومانی برگشت. معامله‌گران معتقدند ارزپاشی درهمی بازارساز و کاهش قیمت دلار برای ممانعت از افزایش قیمت در بازار طلا بعد از رشد اونس جهانی طلا رخ داده است.

قیمت دلار روز شنبه با کاهش ارزش بازگشایی شد و در کریدور ۹۰ هزار تومانی عقب‌نشینی کرد. قیمت دلار در آخرین معامله روز شنبه با رقم ۹۱ هزار و ۱۵۰ تومانی بسته شد و نسبت به روز پنجشنبه ۲۳ اسفند کاهش هزار و ۵۰۰ تومانی داشت.

معامله‌گران معتقدند افت بیش از هزار تومانی قیمت دلار علاوه بر دخالت درهمی سیاست‌گذار در بازار ارز متاثر از آرامش نسبی در اوضاع سیاسی است. آن‌ها می‌گویند سیاست‌گذار قصد دارد قیمت دلار در محدوده‌های فعلی، سال ۱۴۰۳ را به پایان برساند.

گفتنی است افزایش قیمت اونس جهانی طلا در روز جمعه گمانه‌زنی رشد شارپی در بازار طلای داخلی را برای روز شنبه تقویت کرد؛ به همین دلیل سیاست‌گذار با تدابیری قیمت دلار را کاهش داد تا قیمت در بازار طلا افزایشی نشود.

پیش بینی قیمت دلار

کارشناسان اقتصادی معتقدند علاوه بر دخالت درهمی بازارساز در بازار ارز، اصلاح شبانه قیمت تتر، قیمت ارز‌های مهم را در روز شنبه با روند کاهشی همراه کرد. آن‌ها می‌گویند اگر خبر خاصی در روز‌های پایانی سال منتشر نشود آرامش فعلی در بازار ارز در روز‌های پایانی سال ۱۴۰۳ پایدار خواهد بود.

یورو کانال ۱۰۰ هزار تومانی را از دست داد

قیمت درهم روز شنبه روی رقم ۲۵ هزار و ۵۰ تومانی معامله شد و نسبت به هفته گذشته کاهش ۶۰۰ تومانی داشت. قیمت تتر در لحظه نگارش این گزارش روی رقم ۹۰ هزار و ۹۰۰ تومانی در حال معامله است و نسبت به قیمت دلار ۱۵۰ تومان ارزان‌تر معامله می‌شود.

قیمت پوند انگلیس روی رقم ۱۱۸ هزار و ۴۲۰ تومانی ایستاد و قیمت یورو نیز در سطح ۹۹ هزار و ۹۴۰ تومانی معامله شد.

قیمت اسکناس دلار در مرکز مبادله روز شنبه با رشد ۱۳۹ تومانی روی رقم ۷۰ هزار و ۶۷۶ تومانی ایستاد. حواله دلار یا همان دلار توافقی در این مرکز مبادله در اولین روز معاملاتی هفته با رشد ۱۳۵ تومانی روی رقم ۶۸ هزار و ۷۵۱ تومانی کشف قیمت شد.

ارسال نظرات
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين