تیتر امروز

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است
در گفت‌وگوی دیدار با دو حقوقدان بررسی شد

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است

دیدار به سراغ دو تن از حقوقدان‌ها برجسته رفته و به تشریح وضعیت و مشقات خانواده افراد بازداشتی در اعتراضات دی‌ماه پرداخته است.
پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!
دیدار گزارش می دهد

پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!

«زندگی در سایه جنگ»، عنوان رویدادی کاربردی بود که به همت متولیانِ «آی قصه»، مرکز تولید و نشر صوتی قصه‌های کودک، و مدرسه دایناماینا و با همکاری مؤسسه خیریه رعد برگزار شد.
تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود
مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌و‌گو با مجله خبری دیدارنیوز:

تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود

علی مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌وگو با دیدارنیوز درباره اعتراضات دی‌ماه و وضعیت دستگیرشدگان می‌گوید: گرچه آمار رسمی از تعداد دستگیرشدگان اعلام نشده، اما آنچه می‌بینیم تعداد دستگیرشدگان بسیار...
کشتار در نوار غزه ادامه دارد

شهادت ۳ خبرنگار در حمله وحشیانه اسرائیل

برخی منابع امروز (شنبه) از شهادت ۹ فلسطینی ازجمله سه خبرنگار در حمله پهپادی اسرائیل به شمال نوار غزه خبر دادند.

کد خبر: ۱۸۱۶۸۶
۱۸:۲۱ - ۲۵ اسفند ۱۴۰۳

شهادت ۳ خبرنگار در حمله وحشیانه اسرائیل

دیدارنیوز: مرکز حمایت از خبرنگاران فلسطینی (PJPS) در بیانیه‌ای اعلام کرد: اسرائیل با انجام یک حمله هوایی، سه خبرنگار را که در حال مستندسازی فعالیت‌های امدادی در شمال غزه بودند، به قتل رساند. این خبرنگاران در حال ثبت و گزارش اقدامات بشردوستانه برای کمک به آسیب‌دیدگان از جنگ نسل‌کشی بودند.

در این بیانیه آمده است: هدف قرار دادن خبرنگاران، جریان اطلاعات را مختل کرده و مانع از آگاهی جهان از واقعیت‌های جاری در غزه می‌شود. این حمله یک جنایت جنگی محسوب می‌شود که آزادی مطبوعات و فعالان رسانه‌ای و امدادی را هدف قرار داده است.

این مرکز در ادامه اضافه کرد: ما از جامعه بین‌المللی می‌خواهیم که این حمله را محکوم کند، تحقیقات لازم را انجام دهد و عاملان این جنایت را مورد بازخواست قرار دهد.

منابع محلی اعلام کردند که در پی حمله یک پهپاد رژیم صهیونیستی به منطقه بیت‌لاهیا در شمال نوار غزه، ۹ فلسطینی به شهادت رسیدند.

این حمله در ادامه جنایات گسترده این رژیم علیه مردم غزه انجام شده است که تاکنون شمار زیادی از غیرنظامیان، به‌ویژه کودکان، در آن جان خود را از دست داده‌اند.

ارتش رژیم صهیونیستی نیز در بیانیه‌ای در این باره اعلام کرد که نیروهایش به اهدافی در نوار غزه حمله کرده‌اند.

در این بیانیه ادعا شده است که هدف حمله، گروهی از فلسطینی‌ها بوده که قصد داشتند مواد انفجاری را در نزدیکی مواضع نظامی صهیونیست‌ها در محور «نتزاریم» کار بگذارند.

این جنایت در حالی رخ داده است که روز جمعه نیز رسانه‌های فلسطینی گزارش دادند که در جریان یک حمله هوایی دیگر از سوی رژیم صهیونیستی، چهار کودک فلسطینی در اطراف مدرسه صبحه الحرازین در محله الزیتون، واقع در جنوب شهر غزه، به شهادت رسیدند.

حملات مداوم رژیم صهیونیستی به غزه، با افزایش تلفات غیرنظامیان همراه بوده و جامعه بین‌المللی نسبت به بحران انسانی در این منطقه هشدار داده است. با این حال، درخواست‌ها برای توقف فوری این جنایات و برقراری آتش‌بس پایدار همچنان بی‌پاسخ مانده است.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
پرطرفدارترین ها