تیتر امروز

اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند
در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه مطرح شد:

اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند

در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبر نژاد مجتهد و مدرس حوزه در خصوص "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی گفت‌و‌گو کردیم.
مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد:

مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ، انسیه پولادزاده پژوهشگر مطالعات ارتباطی و محمدرضا وفائی، پژوهشگر علوم اعصاب فرهنگی...
شنبه سرنوشت‌ساز سر رسید، شنبه‌ای دیگر در راه/ پاسخ مثبت مردم ایران به رابطه با آمریکا/ همسویی تندروهای داخلی و اسرائیل
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شنبه سرنوشت‌ساز سر رسید، شنبه‌ای دیگر در راه/ پاسخ مثبت مردم ایران به رابطه با آمریکا/ همسویی تندروهای داخلی و اسرائیل

این هشتاد و پنجمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
جنایات تل‌آویو ادامه دارد

بمباران وحشیانه اسرائیل؛ یک خبرنگار دیگر شهید شد

با شهادت یک خبرنگار دیگر بر اثر بمباران منطقه جبالیا در شمال نوار غزه توسط اسرائیل، تعداد شهدای رسانه از آغاز جنگ علیه غزه به ۱۷۶ نفر افزایش یافت.

کد خبر: ۱۷۳۶۲۴
۲۰:۵۳ - ۱۸ مهر ۱۴۰۳

بمباران وحشیانه اسرائیل؛ یک خبرنگار دیگر شهید شد

دیدارنیوز: یک خبرنگار دیگر بر اثر بمباران منطقه جبالیا در شمال نوار غزه توسط اسرائیل به شهادت رسید تا با شهادت این خبرنگار، شمار شهدای رسانه از آغاز جنگ علیه غزه و در سیصد و شصت و نهمین روز از تجاوز اشغالگران به ۱۷۶ نفر افزایش یابد.

به نقل از خبرگزاری فلسطینی سما نیوز، «محمد الطنانی» خبرنگار و عکاس شبکه ماهواره‌ای الاقصی در حمله ارتش اشغالگر صهیونیستی به منطقه میدان ابو شرخ در جبالیا در شمال نوار غزه به شهادت رسید.

در این حمله، سه خبرنگار دیگر نیز زخمی شده‌اند.

دفتر اطلاع رسانی دولتی در نوار غزه اعلام کرد با شهادت این خبرنگار شمار شهدای رسانه از آغاز جنگ علیه غزه به ۱۷۶ نفر افزایش یافت.

این در حالی است که در سیصد و شصت و نهمین روز از تجاوز رژیم صهیونیستی به نوار غزه، این باریکه از زمین و هوا در معرض حملات اشغالگران قرار دارد.

پایگاه العربی الجدید در گزارشی در این باره آورده است: با ورود جنگ به سیصد و شصت و نهمین روز خود، اشغالگران اسرائیلی خواستار تخلیه سه بیمارستان در شمال غزه شده و هشدار داده‎‌اند که این مراکز درمانی به سرنوشت بیمارستان الشفاء دچار خواهد شد و ویرانی و قتل و بازداشت، پایان آن‌ها خواهد بود.

این در حالی است که شرایط انسانی در شمال غزه به ویژه پس از حمله گسترده ارتش اشغالگر به «بیت حانون، بیت لاهیا و جبالیا» بغرنج‌تر شده است؛ محاصره شدیدی از سوی اشغالگران بر این مناطق وجود دارد و اجازه رسیدن آب، خوراک و دارو به این مناطق داده نمی‌شود.

همچنین ارتش اشغالگر حومه بیمارستان «کمال عدوان» در «بیت لاهیا» را با توپخانه و پهپاد هدف قرار داد و مانع از تردد در اطراف آن شد.

اشغالگران با تشدید حملات خود از مدیر این بیمارستان خواستند که ظرف ۲۴ ساعت بیمارستان را تخلیه کند.

اکنون شمار شهدای غزه به مرز ۴۲ هزار شهید و شمار زخمی‌ها نیز به به مرز ۹۸ هزار نفر نزدیک می‌شود.

منبع: ایرنا
ارسال نظرات
پربازدیدها
امروز چهارشنبه ۲۷ فروردين
امروز چهارشنبه ۲۷ فروردين
امروز چهارشنبه ۲۷ فروردين
امروز چهارشنبه ۲۷ فروردين
پرطرفدارترین ها