تیتر امروز

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
آمریکا مدعی شد که شبکه فاکستروت به نمایندگی از دولت ایران حمله به سفارت اسرائیل در استکهلم را سازماندهی کرد

تحریم یک گروه سوئدی/ آمریکا: ایران اتباع ما را هدف قرار داده است

وزارت خزانه‌داری آمریکا مدعی همکاری جمهوری اسلامی ایران با گروه خلافکار سوئدی موسوم به «فاکستروت» در سوئد شد و این گروه و رهبر آن را به اتهام همکاری با تهران تحریم کرد. این نهاد آمریکایی اعلام کرد: حکومت ایران، به عنوان بخشی از تلاش‌هایش برای حفظ قابلیت انکار برای عملیات خارجی‌اش، به طور فزاینده‌ای از شبکه‌های جنایتکار برای تعقیب اهداف خود استفاده کرده است. این کشور اتباع آمریکا را هدف قرار داده است.

کد خبر: ۱۸۱۵۸۱
۲۰:۵۷ - ۲۲ اسفند ۱۴۰۳

تحریم یک گروه سوئدی/ آمریکا: ایران اتباع ما را هدف قرار داده است

دیدارنیوز: وزارت خزانه داری آمریکا روز چهارشنبه به وقت محلی گفت: دفتر کنترل دارایی‌های خارجی وزارت خزانه داری آمریکا (OFAC) شبکه موسوم به فاکستروت، یک سازمان جنایتکار فراملی (TCO) را که عمدتاً در سوئد مستقر است و به قاچاق مواد مخدر غیرقانونی و انجام حملات علیه اسرائیلی‌ها و یهودیان در اروپا مشغول است و رهبر آن، روا مجید تحریم کرد.

وزارت خزانه داری آمریکا مدعی شد: در ژانویه ۲۰۲۴، شبکه فاکستروت به نمایندگی از دولت ایران حمله به سفارت اسرائیل در استکهلم سوئد را سازماندهی کرد.

اسکات بسنت، وزیر خزانه داری آمریکا ادعا کرد: «استفاده گستاخانه ایران از سازمان‌های جنایتکار فراملی و قاچاقچیان مواد مخدر، بر تلاش‌های این حکومت برای دستیابی به اهداف خود از هر طریقی، بدون در نظر گرفتن هزینه‌ای که برای جوامع در سراسر اروپا خواهد داشت، تأکید می‌کند.»

وزیر خزانه داری آمریکا مدعی شد: «وزارت خزانه داری، در کنار دولت آمریکا و شرکای بین المللی ما، به پاسخگو ساختن کسانی که به دنبال پیشبرد برنامه مخرب و بی ثبات کننده ایران هستند، ادامه خواهد داد.»

وزارت خزانه داری آمریکا همچنین ادعا کرد: «حکومت ایران، به عنوان بخشی از تلاش‌هایش برای حفظ قابلیت انکار برای عملیات خارجی‌اش، به طور فزاینده‌ای از شبکه‌های جنایتکار برای تعقیب اهداف خود استفاده کرده است. این کشور اتباع آمریکا را هدف قرار داده است و در ادامه تعهد اعلام شده خود برای نابودی اسرائیل، حملات تروریستی را علیه اهداف اسرائیل و یهودیان در سراسر اروپا برنامه ریزی کرده است.»

وزارت خزانه داری آمریکا مدعی شد: «مقامات دولتی ایران همچنین به دنبال ترور مخالفان ایرانی از طریق شبکه‌های جنایتکار بوده‌اند که نمونه آن عملیات ناجی ابراهیم شریفی زندشتی، قاچاقچی ایرانی مواد مخدر است که در ۲۹ ژانویه ۲۰۲۴ توسط دفتر کنترل دارایی‌های خارجی وزارت خزانه داری آمریکا تحریم شد.»

منبع: ایرنا
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر