تیتر امروز

سال بازگشت بزرگ و سقوط باورنکردنی/ ترامپ چطور برگشت و دلیل رفتن اسد چه بود؟
ویژه برنامه نوروزی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی؛ بررسی مهمترین اتفاقات سال ۱۴۰۳ (قسمت چهارم)

سال بازگشت بزرگ و سقوط باورنکردنی/ ترامپ چطور برگشت و دلیل رفتن اسد چه بود؟

این چهارمین قسمت از ویژه برنامه نوروزی ۱۴۰۴ دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی است که به بررسی مهمترین اتفاقات سال ۱۴۰۳ می‌پردازد. در این برنامه بازگشت دونالد ترامپ به کاخ سفید آمریکا و سقوط بشار...
پیش‌نویس قانون اساسی ۵۸ به فلسفه سیاسی مدرن نزدیک‌تر است/ چیزی به‌نام تفکیک قوا نداریم/ تن‌ها یک قوه داریم!
در سی‌ودومین برنامه دیدار اندیشه با علی اکبر گرجی مطرح شد:

پیش‌نویس قانون اساسی ۵۸ به فلسفه سیاسی مدرن نزدیک‌تر است/ چیزی به‌نام تفکیک قوا نداریم/ تن‌ها یک قوه داریم!

در سی‌و‌دومین برنامه دیدار اندیشه، ادامه گفتگو با دکتر علی اکبر گرجی، استاد دانشگاه و رئیس انجمن علمی حقوق اساسی ایران با موضوع "بررسی تطبیقی پیش‌نویس قانون اساسی ۵۸ با قانون مصوب - تحدید قدرت"...
گفت و گوی دیدار در برنامه "دیدار اقتصادی" با کارشناس برجسته بانکداری دیجیتال

فرهاد اینالویی: سیاست‌های بانک مرکزی، رمزارز‌ها را به بازار‌های زیرزمینی می‌کشاند!

فرهاد اینالویی، از کارشناسان برجسته بانکداری دیجیتال، در برنامه "گفت‌وگوی اقتصادی" به بررسی روند تحولات بانکداری از نسل اول (سنتی) تا نسل چهارم (دیجیتال) پرداخت و نسبت به پیامد‌های سیاست‌های سخت‌گیرانه بانک مرکزی در حوزه رمزارز‌ها هشدار داد.

کد خبر: ۱۸۱۵۶۰
۱۸:۰۰ - ۲۲ اسفند ۱۴۰۳

فرهاد اینالویی: سیاست‌های بانک مرکزی، رمزارز‌ها را به بازار‌های زیرزمینی می‌کشاند!

دیدارنیوز _ لیلا قصاب‌زاده: فرهاد اینالویی، از کارشناسان برجسته بانکداری دیجیتال، در برنامه "گفت‌وگوی اقتصادی" به بررسی روند تحولات بانکداری از نسل اول (سنتی) تا نسل چهارم (دیجیتال) پرداخت و نسبت به پیامد‌های سیاست‌های سخت‌گیرانه بانک مرکزی در حوزه رمزارز‌ها هشدار داد.

ویدیوی این گفت‌‍وگو را می‌توانید اینجا، یوتیوب و آپارات ببینید.


وی با اشاره به نقش رمزارز‌ها در دور زدن تحریم‌ها و تسهیل انتقال پول‌های بین‌المللی، تأکید کرد که محدودیت‌های اخیر بانک مرکزی درباره صرافی‌های رمزارزی، باعث انتقال معاملات به بازار‌های غیررسمی شده و ریسک‌های قابل‌توجهی برای نظام مالی کشور ایجاد کرده است.

اینالویی درباره چالش‌های قانونی فین‌تک‌ها و رمزارز‌ها گفت: «فین‌تک‌ها برای ارائه خدمات بانکی نوآورانه نیاز به تأییدیه قانونی از نهاد‌های نظارتی دارند، اما نبود مقررات شفاف درباره مدیریت داده‌ها و مالکیت اطلاعات مالی، خطراتی برای بانک‌ها و مشتریان به همراه داشته و مانع رشد این صنعت شده است.»

او همچنین از سیاست‌های بانک مرکزی درخصوص ریال دیجیتال انتقاد کرد و گفت: «به دلیل نبود امکان انتقال مستقیم بین کاربران، ریال دیجیتال بخش مهمی از کارکرد خود را از دست داده است.»

وی تأکید کرد که برای بهره‌گیری مؤثر از ظرفیت رمزارزها، بانک مرکزی باید امکان انتقال مستقیم بین کیف‌پول‌های دیجیتال را فراهم کند تا این فناوری به‌صورت قانونی و شفاف توسعه یابد.

همکاری بانک‌ها و فین‌تک‌ها در سایه نبود قوانین شفاف

اینالویی با اشاره به نقش فین‌تک‌ها در تحول نظام بانکی، گفت: «بانک‌ها با فراهم‌کردن زیرساخت‌های لازم، شریک فین‌تک‌ها شده‌اند و این همکاری، علاوه بر کاهش هزینه‌ها، موجب ارائه خدمات نوآورانه و شخصی‌سازی‌شده به مشتریان می‌شود.»

با این‌حال، او نبود قوانین شفاف و برخورد‌های سلیقه‌ای بانک‌ها را از موانع اصلی همکاری مؤثر میان بانک‌ها و فین‌تک‌ها دانست و خواستار تدوین مقررات جامع و روشن در این حوزه شد.

آینده بانکداری: سازگاری با فناوری‌های نوین

این کارشناس بانکداری دیجیتال، با رد پیش‌بینی‌ها درباره حذف بانک‌ها، تأکید کرد: «بانک‌ها هوشمندانه خود را با فناوری‌های نوینی مانند هوش مصنوعی تطبیق داده‌اند و همچنان نقش مهمی در اقتصاد دارند.»

به گفته اینالویی، توسعه بانکداری دیجیتال نه‌تن‌ها باعث بیکاری کارکنان نمی‌شود، بلکه خدمات بانکی را از ۱۲۰ خدمت فعلی به بیش از ۵۰۰ خدمت متنوع گسترش داده و فرصت‌های شغلی جدیدی ایجاد خواهد کرد.

لزوم اصلاح سیاست‌ها و پذیرش فناوری‌های نوین

در پایان، اینالویی ترکیب بلاک‌چین، توکن‌سازی و هوش مصنوعی را فرصتی برای تحول اساسی در اقتصاد دیجیتال و نظام بانکی دانست و بر لزوم اصلاح سیاست‌های بانک مرکزی و تدوین مقررات شفاف برای حمایت از نوآوری‌های مالی تأکید کرد.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی