تیتر امروز

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است
در گفت‌وگوی دیدار با دو حقوقدان بررسی شد

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است

دیدار به سراغ دو تن از حقوقدان‌ها برجسته رفته و به تشریح وضعیت و مشقات خانواده افراد بازداشتی در اعتراضات دی‌ماه پرداخته است.
پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!
دیدار گزارش می دهد

پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!

«زندگی در سایه جنگ»، عنوان رویدادی کاربردی بود که به همت متولیانِ «آی قصه»، مرکز تولید و نشر صوتی قصه‌های کودک، و مدرسه دایناماینا و با همکاری مؤسسه خیریه رعد برگزار شد.
تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود
مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌و‌گو با مجله خبری دیدارنیوز:

تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود

علی مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌وگو با دیدارنیوز درباره اعتراضات دی‌ماه و وضعیت دستگیرشدگان می‌گوید: گرچه آمار رسمی از تعداد دستگیرشدگان اعلام نشده، اما آنچه می‌بینیم تعداد دستگیرشدگان بسیار...
گفت و گوی دیدار اقتصادی با مدیرعامل زرپاد

شاهین رفیع پور: آیین نامه فروش طلای آب شده، بدعتی اشتباه است/ سازمان ملی استاندارد هیچ نظارتی روی طلای آب شده ندارد

شاهین رفیع‌پور، کار آفرین صنعت طلا و مدیرعامل زرپاد در برنامه "گفت وگوی اقتصادی" دیدار گفت: آیین نامه فروش طلای آب شده بدعتی اشتباه و خیانتی است که چه آگاهانه و چه ناآگاهانه، اعمال شده است.

کد خبر: ۱۸۰۱۸۳
۱۹:۱۵ - ۲۴ بهمن ۱۴۰۳

شاهین رفیع پور: آیین نامه فروش طلای آب شده، بدعتی اشتباه است/ سازمان ملی استاندارد هیچ نظارتی روی طلای آب شده ندارد

دیدارنیوزـ لیلا قصاب زاده: شاهین رفیع‌پور، کار آفرین صنعت طلا و مدیرعامل زرپاد در برنامه "گفت‌وگوی اقتصادی" دیدارنیوز در مورد طلای آب شده و گرایش مردم برای سرمایه‌گذاری در این باره گفت: طلای آب شده یک ماده خام صنعتی برای مصرف در صنعت زرگری کشور است و این کالا مناسب برای عرضه به مصرف‌کننده نهایی نیست. چون شرایط مبادله و معامله آن معمولا تخصصی است و از نظر وزن و قیمت‌گذاری، اهالی متخصص در حوزه زرگری آگاه به این موضوع هستند.

ویدیوی این گفت و گو را می توانید اینجا، یوتیوب و آپارات ببینید.

رفیع پور افزود: این طلا قرار نیست به شکل مستقیم وارد بازار شود، چون صنعت‌گر این حوزه از آن به عنوان یک ماده اولیه استفاده می‌کند و با خلق ارزش افزوده، مصنوع جدیدی می‌سازد.

او ادامه داد: سازمان ملی استاندارد هیچ نظارتی بر روی طلای آب شده ندارد و قرار هم نیست نظارتی در این خصوص داشته باشد. چرا که طلای آب شده کالای مصرفی مردم نبوده است.

رفیع پور تصریح کرد: با این حال آقایان آمده اند بدعت غلطی گذاشته اند و ۱۹۷ مجوز در این رسته صادر کرده اند و بعد هم می‌گویند هیچ نظارتی بر این فعالیت وجود ندارد؛ بنابراین آیین نامه فروش طلای آب شده بدعتی اشتباه و خیانتی است که چه آگاهانه و چه ناآگاهانه، اعمال شده است.

او در بخش دیگری از سخنان خود گفت: «هنر طلا و جواهر در ایران قدمتی پنج تا هفت هزار ساله دارد و هنرمندان این بخش همواره در عرصه‌های جهانی خوش درخشیده‌اند و در حال حاضر نیز طبق آمار‌های اعلامی، حدود دو میلیون نفر در این صنعت مشغول به کار هستند.

رفیع پور افزود: ولی با وجود تاریخ کهن و ظرفیت گسترده این بخش، صنعت طلا و جواهر به دلایل مختلفی همچون قوانین و مقررات دست و پاگیر، اقتصاد تورمی و غیره، هنر صنعت طلا نتوانسته رشد و توسعه پیدا کند، به گونه‌ای که در سال گذشته بیش از چهار هزار کارگاه تولیدی این صنعت تعطیل شدند».

او گفت: پلیس امنیت اقتصادی در حوزه‌های ذکر شده بسیار فعال هستند و جای قدردانی از آن‌ها وجود دارد، ولی اتحادیه کسب‌وکار ها‌ی مجازی و اتحادیه طلا و جواهر کم کاری کرده و در مسیر حل بسیاری از موارد و مسائل، عقب مانده اند.

ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۱۵ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۴
0
0
برای مالیات وساخت وپاخت سیستمی برای مجانی خوری
امروز شنبه ۲۵ بهمن
امروز شنبه ۲۵ بهمن
امروز شنبه ۲۵ بهمن
امروز شنبه ۲۵ بهمن
پرطرفدارترین ها