تیتر امروز

ابوالفتح: ترامپ، شخصا در پی تفاهم با تهران بوده و به صلح رومی معتقد است/ وقتی آمریکا از تمایل به مصالحه گفته، یعنی الگوی لیبی درباره ایران منتفی است/ تهدید کردن برخی، نباید به مانند بومرنگ بر سر کشور برگردد
گفتگوی ویژه دیدارنیوز با یک تحلیلگر ارشد مسائل آمریکا درباره مذاکرات مسقط

ابوالفتح: ترامپ، شخصا در پی تفاهم با تهران بوده و به صلح رومی معتقد است/ وقتی آمریکا از تمایل به مصالحه گفته، یعنی الگوی لیبی درباره ایران منتفی است/ تهدید کردن برخی، نباید به مانند بومرنگ بر سر کشور برگردد

امیرعلی ابوالفتح، تحلیلگر ارشد مسائل ایالات متحده در گفتگوی ویژه دیدارنیوز، پیرامون مذاکرات ایران و آمریکا در عمان، ابعاد و دامنه تحولات این مذاکرات را مورد بررسی قرار داده است.
«صلح لیبرال در خاورمیانه، امکان یا امتناع؟»
دیدارنیوز گزارش می‌دهد

«صلح لیبرال در خاورمیانه، امکان یا امتناع؟»

«صلح لیبرال در خاورمیانه، امکان یا امتناع؟» عنوان نشستی بود که به همت پژوهشکده مطالعات پیشرفته‌ خاورمیانه با همکاری حلقه‌ی مطالعاتی‌ یک چند، در محل این پژوهشکده برگزار شد.
گفتگوهای غیرمستقیم ایران و آمریکا تمام شد/ عراقچی: مذاکرات در فضای احترام متقابل انجام شد/ وزیر خارجه در راه تهران
امروز ایران و آمریکا در عمان گفتگو کردند

گفتگوهای غیرمستقیم ایران و آمریکا تمام شد/ عراقچی: مذاکرات در فضای احترام متقابل انجام شد/ وزیر خارجه در راه تهران

امروز شنبه ۲۳ فروردین ۱۴۰۴، مذاکرات غیرمستقیم میان مقامات ایران و آمریکا در کشور عمان برگزار شد و قرار است این گفتگوها هفته آینده نیز ادامه داشته باشد.. عباس عراقچی، وزیر خارجه کشورمان و استیو...
رحمت الله نوروزی می‌گوید برده‌داری نوین را برای همیشه پایان دهیم

تورم بالای ۴۰ درصد در ایران/ افزایش حقوق کارگران باید با متناسب با میزان تورم باشد

رحمت الله نوروزی، نماینده مجلس شورای اسلامی می‌گوید که امروز تورم بالای ۴۰ درصد است و افزایش حقوق کارگران باید متناسب با میزان تورم باشد.

کد خبر: ۱۸۱۴۹۸
۱۱:۰۸ - ۲۱ اسفند ۱۴۰۳

تورم بالای ۴۰ درصد در ایران/ افزایش حقوق کارگران باید با متناسب با میزان تورم باشد

دیدارنیوز: نماینده مرد علی آباد کتول در مجلس با بیان اینکه امروز تورم بالای ۴۰ درصد است، گفت: افزایش حقوق کارگران باید متناسب با میزان تورم باشد، امروز کارگران در موضوع مسکن، دارو معیشت در شرایط سختی به سر می‌برند.

رحمت الله نوروزی در نشست علنی امروز (سه شنبه، ۲۱ اسفندماه) مجلس شورای اسلامی در اخطاری گفت: در روند بررسی بودجه ۱۴۰۴ که توسط رئیس جمهور تقدیم مجلس شد که افزایش حقوق کارمندان باید متناسب با نرخ تورم باشد، اما در لایحه بودجه نتوانستیم آن را پیش‌بینی کنیم.

نماینده مرد علی آباد کتول در مجلس با بیان اینکه امروز تورم بالای ۴۰ درصد است، ادامه داد: افزایش حقوق کارگران باید متناسب با میزان تورم باشد، امروز کارگران در موضوع مسکن، دارو معیشت در شرایط سختی به سر می‌برند لذا ما از شورای عالی کار انتظار داریم در قرارداد سه جانبه کارگر، کارفرما و دولت دفاع جانانه داشته باشد.

وی افزود: بر اساس سیاست‌های کلی تامین اجتماعی ابلاغی مقام معظم رهبری باید در راستای ایجاد رفاه عمومی، برطرف ساختن فقر و محرومیت، حمایت از اقشار و گروه‌های اهداف خدمات اجتماعی، از کار افتادگی، معلولان، سالمندان تلاش شود و همچنین بر اساس اصول ۲۱، ۲۸، ۲۹، ۳۱ و ۴۳ قانون اساسی باید نظام کارآمد، توانمند با نگاه عدالت بنیان و کرامتب‌خش برای کارگران داشته باشیم.

این نماینده مردم در مجلس دوازدهم بیان کرد: در حال حاضر به دلیل عدم پرداخت مطالبات کارگران و بازنشستگان در مراجعه به داروخانه با مشکل مواجه هستند؛ از طرف دیگر مردم با مشکلات معیشت، اجاره بها و افزایش قیمت مسکن روبرو هستند. از این رو انتظار داریم اقدامات عملی برای حمایت از کارگران داشته باشیم.

وی در خصوص ساماندهی نیرو‌های شرکتی نیز بیان کرد: در این موضوع رئیس جمهور دستورات لازم را ابلاغ کرده است لذا امیدوارم با حمایت وزیر به عنوان پدر معنوی کارگران بتوانیم ساماندهی مناسبی در این زمینه داشته باشیم و برده‌داری نوین را برای همیشه پایان دهیم.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی