تیتر امروز

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تا تار مو/تقیه‌ی علماء دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تا تار مو/تقیه‌ی علماء دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.
محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه

این هشتاد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
صادق زیباکلام: تندروها به سرمایه‌گذاران گفتند گول لبخند روحانی و ظریف را نخورید/ برجام قبل از خروج ترامپ مرده بود/ می‌شد زودتر مذاکره کرد اما ...
گفت‌وگوی دیدار در برنامه ایرانشهر با یک تحلیلگر مسایل سیاسی

صادق زیباکلام: تندروها به سرمایه‌گذاران گفتند گول لبخند روحانی و ظریف را نخورید/ برجام قبل از خروج ترامپ مرده بود/ می‌شد زودتر مذاکره کرد اما ...

دیدارنیوز در روزی که سومین دور از مذاکرات تهران و واشنگتن در شهر مسقط برگزار شد، میزبان صادق زیباکلام استاد دانشگاه و تحلیلگر مسایل سیاسی در برنامه ایرانشهر بود.
مسوولان کشور به فکر مردم هستند یا جیب برخی‌ها؟

نامه اعتراضی واردکنندگان خودرو به پزشکیان؛ جلوی موج گرانی را بگیرید

انجمن واردکنندگان خودرو در نامه‌ای اعتراضی به مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهوری، از افزایش تعرفه ۱۰۰ درصدی واردات در سال آینده انتقاد کرد و خواستار توقف موج گرانی برای مردم شد.

کد خبر: ۱۸۱۲۶۸
۱۰:۴۸ - ۱۶ اسفند ۱۴۰۳

نامه اعتراضی واردکنندگان خودرو به پزشکیان؛ جلوی موج گرانی را بگیرید

دیدارنیوز: انجمن واردکنندگان خودرو طی یک نامه اعتراضی به رئیس جمهور، خواستار توقف افزایش تعرفه ۱۰۰ درصدی واردات از سال آینده شدند.

به نقل از گجت‌نیوز، بازار شب عید خودرو آشفته و راکد دنبال می‌شود و خبری از خرید و فروش نیست، زیرا مشتری وجود ندارد و علت نبود خریدار به کاهش قدرت خرید مردم و تنگ و کوچک شدن جیب آن‌ها باز می‌گردد. خودروسازان هم پیش از اینکه سال ۱۴۰۴ از راه برسد، محصولات خود را گران کردند و به بهانه افزایش نرخ ارز و حذف ارز حمایتی، هر بلایی که خواستند بر سر بازار آوردند.

نامه اعتراضی واردکنندگان خودرو به تعرفه واردات

دور جدید عرضه خودرو‌های وارداتی در اسفند ۱۴۰۳ از روز سه شنبه مورخ ۱۴ اسفند آغاز شده، اما سوال متقاضیان و انجمن واردکنندگان خودرو از دولت این است که آیا افزایش تعرفه‌ها به صورت ۱۰۰ درصدی اعمال می‌شود؟ براساس آخرین اخبار خودرو، شنیده‌ها حاکی از این است که تعرفه صد درصدی برای واردات از سال آینده در نظر گرفته شده و در صورتی که این تصمیم قطعی شود، می‌تواند تبعات جبران ناپذیر و مخربی به دنبال داشته باشد.

به گفته انجمن واردکنندگان خودرو، اگر قیمت خودرو‌های وارداتی افزایش یابد، بازار تحت تأثیر قرار می‌گیرد و نهایتا شاهد گرانی خودرو‌های تولید داخل خواهیم بود. اعضای انجمن در یک نامه اعتراضی به رئیس جمهور، پیامد‌های منفی افزایش تعرفه و گرانی خودرو‌های وارداتی را برای سال آینده گزارش دادند و خواستار تجدیدنظر در این تصمیم گیری شدند.

در صدر نامه‌ای که هیئت مدیره انجمن واردکنندگان خودرو ایران به رئیس جمهور ارسال کرده، به دغدغه و گلایه ایشان از تعرفه‌ها و قیمت‌های گران خودرو‌های خارجی در مناظره‌های انتخاباتی اشاره شده و سپس در ادامه به شرح ذیل، خواستار توقف افزایش تعرفه شده‌اند:

نامه اعتراضی واردکنندگان خودرو به پزشکیان؛ جلوی موج گرانی را بگیرید

این انتظار از آن ریاست وجود داشت تا مردم بتوانند با قیمت مناسب‌تری از خودرو وارداتی استفاده کنند. اما تبصره (۱) لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ با وضع تعرفه صد درصدی برای واردات خودرو خارجی کابوسی شد در خواب خوش دلبستگان دلباخته به همت آن برادر شریف از آنجایی که کارشناسان طرحی ریخته‌اند که نه تنها دولت شما مقبولیت و مطلوبیت لازم را در این فقره کسب ننماید، بلکه مستقیماً عفو با العقود را در بیان شما نشانه گرفته‌اند تا اعتبار شما را نیز خدشه دار سازند.

به هر شکل آنچه به نظر می‌رسید شاید از منظر آن دلسوز نظام، انقلاب، میهن و مردم دورمانده باشد با عدم دسترسی به آن فرهیخته گرانمایه به عرض رسید؛ لذا تقاضا دارد تا موج گرانی غیر قابل تصور قیمت خودرو وارداتی و توقف واردات خودرو‌های هیبرید و برقی به کشور گریبان بازار خودرو را نگرفته است، دستور دهید چاره‌ای را بیندیشند. نیاز به تأکید نمی‌باشد که افزایش قیمت خودرو‌های وارداتی مالاً افزایش قیمت بازار در همه بخش‌ها من جمله خودرو‌های تولیدی منجر خواهد شد.

ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۱۰ ارديبهشت
امروز چهارشنبه ۱۰ ارديبهشت
امروز چهارشنبه ۱۰ ارديبهشت
امروز چهارشنبه ۱۰ ارديبهشت