تیتر امروز

خلخالی و ربانی شیرازی با نخست وزیری بختیار مخالف بودند اما آیت‌الله خمینی نه/ پشیمانم که به بازرگان گفتم استعفا بدهد/ نسخه اولیه استعفای بنی صدر را امیر انتظام نوشت
گفت‌وگوی دیدارنیوز در برنامه تنگنا با محمدحسین بنی اسدی،دبیرکل نهضت آزادی ایران

خلخالی و ربانی شیرازی با نخست وزیری بختیار مخالف بودند اما آیت‌الله خمینی نه/ پشیمانم که به بازرگان گفتم استعفا بدهد/ نسخه اولیه استعفای بنی صدر را امیر انتظام نوشت

محمدحسین بنی اسدی، دبیرکل نهضت آزادی مهمان یکی دیگر از برنامه‌های تنگنا بود. او تاکید می‌کند که آیت الله خمینی با نخست وزیری بنی‌صدر مشکلی نداشت، اما خلخالی و ربانی شیرازی مخالفت کردند.
کوروش احمدی: اگر قرار بر حضور ظریف در مذاکرات بود، فشار خون عده‌ای بالا می‌رفت! / به نتیجه نرسیدن این مذاکرات، هزینه‌های سنگینی به دنبال دارد/ احتمال جنگ بالاست/ دیپلماسی پنهان یا درِ پشتی با ترامپ اصلا ممکن نیست
در گفتگوی دیدارنیوز با دیپلمات پیشین ایران در نیویورک مطرح شد

کوروش احمدی: اگر قرار بر حضور ظریف در مذاکرات بود، فشار خون عده‌ای بالا می‌رفت! / به نتیجه نرسیدن این مذاکرات، هزینه‌های سنگینی به دنبال دارد/ احتمال جنگ بالاست/ دیپلماسی پنهان یا درِ پشتی با ترامپ اصلا ممکن نیست

باید ابتکار عمل رسانه‌ای و اطلاع‌رسانی مذاکرات را در دست بگیریم. نکته‌ای که مقامات ما باید به آن توجه داشته باشند، این است که دیپلماسی پنهان با ترامپ، معنی نخواهد داشت.
مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
بازار سرمایه روز شنبه ۱۸ هزار واحد افت کرده بود

بورس ۲۱ هزار واحد رشد کرد

در پنجمین روز اسفند ۱۴۰۳ شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران ۲۱ هزار و ۶۹۵ واحد افزایش یافت و به رقم دو میلیون و ۷۳۵ هزار و ۸۲۱ واحد رسید.

کد خبر: ۱۸۰۷۰۶
۱۳:۴۰ - ۰۵ اسفند ۱۴۰۳

بورس ۲۱ هزار واحد رشد کرد

دیدارنیوز: بازار سرمایه که روز گذشته ۱۸ هزار واحد افت کرده بود، امروز رشد کرد و شاخص کل با افزایش بیش از ۲۱ هزار واحد به رقم دو میلیون و ۷۳۵ هزار واحد رسید.

این در حالی است که روز گذشته این بازار پس از سه روز کاری افزایش، ۱۸ هزار واحد کاهش یافته بود. روز شنبه شاخص هم‌وزن نیز ۳۳۶۸ واحد افزایش داشت و در عدد ۸۳۰ هزار و ۱۵۴ واحد ایستاد.

در دومین روز هفته تعداد سهام مثبت بورس ۲۱۱ عدد و سهام منفی ۱۲۱ عدد بود. تعداد خریداران به ۵۸ هزار نفر رسید. به طور کلی بازار ۰.۸ درصد افزایش داشت.

امروز حدود ۳۸۱ هزار فقره معامله به ارزش ۸۰۴ میلیارد تومان در بازار سهام انجام شد.

بورس ۲۱ هزار واحد رشد کرد

فملی، فولاد و نوری بیشترین تاثیر مثبت را بر شاخص بورس داشتند. از نماد‌های پرتراکنش نیز می‌توان به محتشم، غانیزان و فولاد اشاره کرد.

روز ۵ اسفند ۱۴۰۳ شاخص فرابورس ایران نیز ۲۱ واحد افزایش یافت و به ۲۵ هزار و ۸۶۷ واحد رسید. تعداد معاملات امروز فرابورس ۳۹۳ هزار فقره و ارزش آن رقم قابل توجه ۱۰۳ هزار میلیارد تومان بود.

مارون و آریا بیشترین تاثیر منفی را بر شاخص فرابورس داشتند، اما نیشکر اثر مثبت ایجاد کرد. شمس، الکتروماد و خیمن نیز از نماد‌های پرتراکنش فرابورس بودند.

بازار سهام از روز دوم آبان روند صعودی به خود گرفته و در ادامه رکورد‌های جدیدی را به ثبت رساند. تا جایی که در این مدت شاخص کل بورس حدود ۳۱ درصد رشد کرد. اما از ۲۲ دی‌ماه به بعد دچار نوسان کاهشی شده و فقط ۱۳ روز مثبت بوده است. در روز‌های اخیر نیز این بازار بین کانال ۲.۷ تا ۲.۸ میلیون واحد در نوسان بوده است.

یکشنبه (۲۷ آبان) بازار سرمایه پس از حدود چهار ماه کانال ۲.۲ میلیون واحد را پس گرفت و یکشنبه چهارم آذر از مرز ۲.۳ میلیون واحد عبور کرد.

سه‌شنبه (ششم آذر) پس از حدود ۱۹ ماه کانال ۲.۴ میلیون واحد را پس گرفت، ۱۴ آذر برای نخستین بار وارد کانال ۲.۵ میلیون واحد شد و پس از آن رکورد‌های جدیدی را به ثبت رساند؛ به طوری که ۲۴ آذرماه به کانال ۲.۶ میلیون دست یافت، یکم دی کانال ۲.۷ میلیون واحد را فتح کرد، چهارم دی وارد محدوده ۲.۸ میلیون شد، ۱۸ دی ماه از کانال ۲.۹ میلیون واحد عبور کرد، اما ۲۳ دی مجددا به پایین این کانال سقوط کرد و در روز‌های اخیر در محدوده ۲.۷ تا ۲.۸ میلیون واحد در نوسان بود. روز یکشنبه ۲۸ بهمن محدوده ۲.۷ میلیون را از دست داد، اما ۲۹ بهمن مجددا این کانال را پس گرفت.

برخی کارشناسان معتقدند بازار سرمایه به لحاظ بنیادی شرایط مطلوبی دارد، اما متغیر‌های سیاسی، کمبود نقدینگی، عدم اعتماد سهامداران و فعالیت نوسان‌گیری تاکنون باعث شده تا بازار نتواند آن‌طور که باید و شاید رشد کند. با این حال بورس در هفته‌های اخیر رکوردشکنی کرده و برای اولین بار وارد کانال ۲.۹ میلیون واحد شده بود.

عبدالناصر همتی - وزیر اقتصاد - گفته که بورس در چند ماه گذشته رشد خیلی خوبی داشته، فقط به این دلیل که سعی کردیم قیمت‌گذاری دستوری و دخالت را انجام ندهیم و در عین حال حمایت کنیم. دولت فقط باید در زمان شکست بازار دخالت کند نه اینکه خودش در همه امور بازار ورود کند.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی