تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
در دیدار با زیاد نخاله اعلام شد

ولایتی: رفتار آمریکا با اوکراین و اروپا با اسرائیل هم تکرار می‌شود

علی اکبر ولایتی، مشاور امور بین‌الملل رهبر انقلاب در دیدار با زیاد نخاله، دبیر کل جنبش جهاد اسلامی فلسطین گفت: رفتار آمریکا با اوکراین و اروپا با اسراییل هم تکرار خواهد شد.

کد خبر: ۱۸۰۶۵۰
۱۶:۵۱ - ۰۴ اسفند ۱۴۰۳

ولایتی: رفتار آمریکا با اوکراین و اروپا با اسرائیل هم تکرار می‌شود

دیدارنیوز: علی اکبر ولایتی در دیدار با دبیر کل جنبش جهاد اسلامی فلسطین گفت: شرایط امروز دنیا تغییر کرده و رفتار آمریکا هم در منطقه غرب آسیا و هم در دیگر نقاط دنیا تغییر خواهد کرد. وی گفت رفتار آمریکا با اوکراین و اروپا با اسراییل هم تکرار خواهد شد.

در این دیدار ولایتی، مشاور امور بین‌الملل مقام معظم رهبری، ضمن تبریک پیروزی‌های اخیر مقاومت اسلامی و حماس در غزه، این دستاورد‌ها را نشانه‌ای از اراده قوی ملت فلسطین و جبهه مقاومت در برابر رژیم صهیونیستی دانست. وی این پیروزی‌ها را مایه افتخار و امید برای آزادی سرزمین‌های اشغالی و تحقق حقوق مشروع فلسطینیان عنوان کرد.

ولایتی جبهه مقاومت را با وجود اتفاقات یک سال اخیر در منطقه همچنان تعیین کننده دانست و از آمریکا به عنوان بزرگترین دشمن مقاومت نام برد.

ولایتی گفت: شرایط امروز دنیا تغییر کرده و رفتار آمریکا هم در منطقه غرب آسیا و هم در دیگر نقاط دنیا تغییر خواهد کرد. وی گفت رفتار آمریکا با اوکراین و اروپا با اسراییل هم تکرار خواهد شد.

در ادامه زیاد نخاله ضمن تشکر و قدردانی از حمایت‌های بی‌دریغ جمهوری اسلامی ایران از مقاومت فلسطین، بر عزم و اراده قوی جبهه مقاومت برای ادامه مبارزه با رژیم اشغالگر صهیونیستی تأکید کرد.

وی گفت: «پیروزی‌های اخیر تنها آغاز مسیر است و ما تا آزادی کامل قدس شریف و تمام اراضی فلسطین از چنگال رژیم صهیونیستی، به مبارزه ادامه خواهیم داد.» دبیرکل جنبش جهاد اسلامی همچنین بر اهمیت همبستگی میان گروه‌های مقاومت و نقش محوری جمهوری اسلامی ایران در این مسیر اشاره کرد و افزود که این اتحاد می‌تواند به پیروزی نهایی و برچیده شدن رژیم اشغالگر کمک کند.

نخاله ضمن انتقاد از مواضع کشور‌های عربی و ضعف آنان درمقابل امپریالیسم غربی آمریکا را مهمترین عامل تقویت صهیونیزم در منطقه عنوان کرد.

ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر