تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.
تورم و گرانی شدید در ایران و سکوت و عدم پاسخگویی مسوولان کشور

تورم بهمن اعلام شد؛ ۳۵ درصد هزینه بیشتر نسبت به سال قبل

تورم بهمن ماه ۱۴۰۳ در حالی اعلام شد که خانوار‌های کشور به طور میانگین، ۳۵.۳ درصد بیشتر از بهمن ماه ۱۴۰۲ برای خرید یک «مجموعه کالا‌ها و خدمات یکسان» هزینه کرده‌­اند.

کد خبر: ۱۸۰۵۷۹
۱۲:۲۸ - ۰۲ اسفند ۱۴۰۳

تورم بهمن اعلام شد

دیدارنیوز: مرکز آمار اعلام کرد: در بهمن ۱۴۰۳، شاخص قیمت مصرف‌کننده خانوار‌های کشور به ۳۰۵.۵ رسیده است که نسبت به ماه قبل ۴.۱ درصد افزایش، نسبت به مدت مشابه پارسال ۳۵.۳ درصد افزایش و در ۱۲ ماهه منتهی به ماه جاری ۳۲ درصد افزایش داشته است.

منظور از تورم نقطه به نقطه، درصد تغییر عدد شاخص قیمت نسبت به ماه مشابه سال قبل است که در بهمن ماه ۱۴۰۳، تورم نقطه به نقطه خانوار‌های کشور ۳۵.۳ درصد بوده است؛ یعنی خانوار‌های کشور به طور میانگین، ۳۵.۳ درصد بیشتر از بهمن ماه ۱۴۰۲ برای خرید یک «مجموعه کالا‌ها و خدمات یکسان» هزینه کرده‌­اند. تورم نقطه به نقطه بهمن ماه ۱۴۰۳ در مقایسه با ماه قبل، ۳.۵ واحد درصد افزایش داشته است.

تورم بهمن اعلام شد؛ ۳۵ درصد هزینه بیشتر نسبت به سال قبل

تورم ماهانه خانوار‌های کشور

منظور از تورم ماهانه، درصد تغییر عدد شاخص قیمت، نسبت به ماه قبل است. در بهمن ماه ۱۴۰۳، تورم ماهانه خانوار‌های کشور برابر ۴.۱ درصد بوده است. تورم ماهانه برای گروه‌های عمده «خوراکی‌ها، آشامیدنی‌ها و دخانیات»، ۶.۷ درصد و برای گروه عمده «کالا‌های غیرخوراکی و خدمات»، ۲.۹ درصد بوده است.

تورم بهمن اعلام شد؛ ۳۵ درصد هزینه بیشتر نسبت به سال قبل

نرخ تورم سالانه خانوار‌های کشور

منظور از نرخ تورم سالانه، درصد تغییر میانگین اعداد شاخص قیمت در یک سال منتهی به ماه جاری، نسبت به دوره مشابه قبل از آن است. در بهمن ماه ۱۴۰۳، نرخ تورم سالانه برای خانوار‌های کشور به ۳۲.۰ درصد رسیده که نسبت به همین اطلاع در ماه قبل، بدون تغییر بوده است.

تورم بهمن اعلام شد؛ ۳۵ درصد هزینه بیشتر نسبت به سال قبل

درصد تغییرات شاخص قیمت در دهک‌های هزینه‌ای کل کشور در بهمن ماه ۱۴۰۳

نرخ تورم سالانه کشور در بهمن ماه ۱۴۰۳، برابر ۳۲.۰ درصد است که دامنه تغییرات آن برای دهک‌های مختلف هزینه‌ای از ۳۰.۳ درصد برای دهک‌­­­های اول و دوم، تا ۳۲.۴ درصد برای دهک نهم است.

بر این اساس، فاصله تورمی دهک‌ها در این ماه به ۲.۱ واحد درصد رسید که نسبت به ماه قبل (۲.۷ واحد درصد) ۰.۶ واحد درصد کاهش داشته است.

تورم بهمن اعلام شد؛ ۳۵ درصد هزینه بیشتر نسبت به سال قبل

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی