تیتر امروز

پشت‌پرده مذاکرات تهران – واشنگتن/ زنگ خطر برای نظام سلامت/ کالابرگ زیر ذره‌بین؛ حمایت یا محدودیت؟
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

پشت‌پرده مذاکرات تهران – واشنگتن/ زنگ خطر برای نظام سلامت/ کالابرگ زیر ذره‌بین؛ حمایت یا محدودیت؟

این یازدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
چشم از بعضی‌ها برندارید!
افاضات اضافه

چشم از بعضی‌ها برندارید!

عوام‌الملک در نامه‌ای جدید به مسعود، دلیل اینکه مدتی است که به او نامه ننوشته را توضیح داده و از مسعود خواسته چشم از برخی خواص برندارد.
توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین

این هشتاد و ششمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
چرا نفت ایران بیشتر به چین می‌رسد؟ کشورهای دیگر کجا هستند؟

گزارش رسانه آمریکایی از میزان صادرات نفت ایران به چین

رسانه آمریکایی بلومبرگ در گزارشی درباره صادرات نفت ایران به چین نوشت: داده‌های اولیه شرکت اطلاعات انرژی «کپلر» نشان داد واردات در فوریه، به ۱.۷۴ میلیون بشکه در روز رسیده که ۸۶ درصد بالاتر از نرخ روزانه در ژانویه است و بیشترین میزان واردات نفت ایران به چین از اکتبر گذشته، به شمار می‌رود.

کد خبر: ۱۸۰۵۱۸
۱۰:۲۶ - ۰۱ اسفند ۱۴۰۳

گزارش رسانه آمریکایی از میزان صادرات نفت ایران به چین

دیدارنیوز: یک پایگاه خبری آمریکایی گزارش کرد جریان نفت از ایران به چین، در ماه میلادی جاری و پس از اینکه معامله‌گران، موانع لجستیکی پیش آمده به دلیل تحریم‌های آمریکا را برطرف کردند، افزایش یافت.

معامله‌گران مطلع در گفتگو با بلومبرگ، به تشریح چگونگی بهبود واردات نفت از ایران به چین پرداختند که شامل استفاده از پایانه‌های دریافت کننده جایگزین بوده است.

داده‌های اولیه شرکت اطلاعات انرژی «کپلر» نشان داد واردات در فوریه، به ۱.۷۴ میلیون بشکه در روز رسیده که ۸۶ درصد بالاتر از نرخ روزانه در ژانویه است و بیشترین میزان واردات نفت ایران به چین از اکتبر گذشته، به شمار می‌رود.

چین معمولا بزرگترین خریدار نفت خام ایران بوده و اکثر محموله‌های نفت ایران توسط پالایشگاه‌های مستقل و کوچکتر چین خریداری می‌شوند.

بر اساس گزارش بلومبرگ، افزایش واردات نفت ایران به چین در شرایطی صورت گرفته که اسکات بسنت، وزیر خزانه‌داری دولت ترامپ، هفته گذشته اعلام کرد آمریکا به دنبال محدودتر کردن صادرات نفت ایران است. وی به شبکه فاکس بیزنس گفته بود چین و شاید هندی‌ها، نفت تحریمی خریداری می‌کنند و این مسئله، غیرقابل قبول است.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
پرطرفدارترین ها