تیتر امروز

شنبه سرنوشت‌ساز؛ جنگ يا توافق؟/ ادامه جنگ تعرفه‌ای آمریکا/ قاچاق سوخت؛ نشانه فساد سیستمی بزرگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شنبه سرنوشت‌ساز؛ جنگ يا توافق؟/ ادامه جنگ تعرفه‌ای آمریکا/ قاچاق سوخت؛ نشانه فساد سیستمی بزرگ

این هشتاد و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
خلخالی و ربانی شیرازی با نخست وزیری بختیار مخالف بودند اما آیت‌الله خمینی نه/ پشیمانم که به بازرگان گفتم استعفا بدهد/ نسخه اولیه استعفای بنی صدر را امیر انتظام نوشت
گفت‌وگوی دیدارنیوز در برنامه تنگنا با محمدحسین بنی اسدی،دبیرکل نهضت آزادی ایران

خلخالی و ربانی شیرازی با نخست وزیری بختیار مخالف بودند اما آیت‌الله خمینی نه/ پشیمانم که به بازرگان گفتم استعفا بدهد/ نسخه اولیه استعفای بنی صدر را امیر انتظام نوشت

محمدحسین بنی اسدی، دبیرکل نهضت آزادی مهمان یکی دیگر از برنامه‌های تنگنا بود. او تاکید می‌کند که آیت الله خمینی با نخست وزیری بنی‌صدر مشکلی نداشت، اما خلخالی و ربانی شیرازی مخالفت کردند.
دولت پزشکیان چه واکنشی نشان می‌دهد؟ آیا صادرات با تخفیف به چین کافی است؟

ادعای وزیر آمریکایی درباره میزان فروش نفت ایران

با روی کار آمدن دولت دونالد ترامپ در آمریکا، بار دیگر فشار و تهدید جمهوری اسلامی و ممانعت از فروش نفت ایران یا کاهش آن به ۱۰۰ هزار بشکه در روز بر سر زبان آمریکایی‌ها افتاده است.

کد خبر: ۱۸۰۲۷۷
۱۰:۳۵ - ۲۷ بهمن ۱۴۰۳

ادعای وزیر آمریکایی درباره میزان فروش نفت ایران

دیدارنیوز: «اسکات بسنت» وزیر خزانه‌داری آمریکا، امروز مدعی شد که آمریکا قادر به اعمال «فشار حداکثری اقتصادی» بر ایران است.

شبکه چینی سی‌جی‌تی‌ان با انتشار این مطلب گزارش داد که بسنت همچنین با اشاره به فروش نفت ایران مدعی شد: اگر ما فروش ایران را به سطح قبلی در دور اول ریاست‌جمهوری ترامپ برسانیم، آن‌ها در تنگنای اقتصادی جدی خواهند بود.

به نقل از دیده‌بان ایران، وزیر خزانه‌داری آمریکا ادعایی را درباره تاثیر سیاست «فشار حداکثری» دولت «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا بر ایران مطرح کرد.

بسنت در بخش دیگری از اظهارات امروزش درباره احتمال تحریم‌های واشنگتن علیه روسیه نیز گفت: بستگی به این دارد که پوتین (رئیس‌جمهور روسیه) چطور سر میز مذاکره بیاید.

او همچنین درباره طرح ترامپ برای صلح در اوکراین که تا کنون جز ادعای حل‌وفصل این جنگ در کوتاه‌مدت، جزئیاتی درباره آن اعلام نشده است، گفت: برنامه ترامپ اقتصاد اوکراین را بیشتر به آمریکا پیوند خواهد داد.

او درباره تصمیم اخیر دولت ترامپ برای افزایش تعرفه‌های واردات کالا‌های کشور‌هایی از جمله کانادا، مکزیک و چین گفت: تاثیر افزایش تعرفه‌ها در صورتی که دیگر کشور‌ها تعرفه‌های خود را پایین نیاورند، قابل توجه خواهد بود.

به گفته او، ترامپ خواستار «تجارت بدون مانع» است.

بسنت همچنین گفته دولت ترامپ در حال بررسی محدودیت‌هایی غیر از تعرفه‌ها و دستکاری ارزی در ارتباط با برخی کشور‌ها است.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی