تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

تکذیب شایعه پاسخ رهبر انقلاب به سیمین بهبهانی

این روزها قطعه شعری به عنوان پاسخ رهبر معظم انقلاب اسلامی به سیمین بهبهانی منتشر شده است. یک منبع آگاه در موسسه تنظیم و نشر آثار رهبر معظم انقلاب اسلامی این ادعا را تکذیب کرد.

کد خبر: ۱۷۹۳۶
۱۰:۵۵ - ۱۵ دی ۱۳۹۷

دیدارنیوز - چندی است که در فضای مجازی قطعه شعری منسوب به رهبر معظم انقلاب اسلامی دست به دست می شود. ادعای مطرح شده در باره این شعر این است که مقام معظم رهبری قطعه شعری را در پاسخ به سروده‌ای از سیمین بهبهانی سروده است و به نوعی به او پاسخ گفته است. انتشار مکرر این ادعا در فضای مجازی را به جستجوی صحت و سقم این ادعا واداشت.

یک منبع آگاه در موسسه تنظیم و نشر آثار رهبر معظم انقلاب با رد شایعه پاسخ شاعرانه رهبر انقلاب به سروده‌ای از سیمین بهبهانی که چندی است در فضای مجازی منتشر شده است گفت: مرحوم سیمین بهبهانی شعری با مطلع «من اگر کافر و بی دین و خرابم به تو چه؟؟» سرود که توسط چند شاعر به مناظره ادبی گذاشته شد و این شایعه که اشعاری که در پاسخ به این سروده منتشر شده است پاسخ شعری رهبر انقلاب به شعر بهبهانی است، از اساس دروغ است.

گفتنی است مناظرات شعری از جمله قالب های مرسوم ادبی است که در بین شاعران وجود دارد و نسبت به این شعر معروف سیمین بهبهانی، مناظره بین ۳ شاعر دیگر ادامه پیدا کرد.

ابتدا میثم صفر پور با شعر «کفر و بی دینی ات ای یار، به ما مربوط است» به شعر بهبهانی پاسخ داد و در ادامه، شاعری با نام هنری «صادق.ع» به شعر صفرپور و در دفاع از سیمین بهبهانی واکنش نشان داد و شعری با مطلع «بشنو این شعر، صفرپور، به تو مربوط است؛ لحن تند و کمی ناجور، به تو مربوط است» سرود.

پایان این مناظره شعری با غزل امیرحسین اکبرپور (هابیل) و با مطلع «دوستان جنگ و جدل کافیست، دعوا نکنید؛ اختلاف یک امر جاریست، دعوا نکنید» همراه بود.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی