تیتر امروز

گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.
حسین سلاح‌ورزی: امسال، شاهد ضعیف‌تر شدن حکومت و فقیرتر شدن جامعه خواهیم بود/ عده‌ای با بلاهت و به بهانه مسئله حجاب بر طبل تفرقه در کشور می‌کوبند/ تداوم دولت رئیسی، کشور را به جای قله، راهی قعر دره می‌کرد!
در گفت‌وگوی دیدارنیوز با رئیس پیشین اتاق بازرگانی ایران مطرح شد

حسین سلاح‌ورزی: امسال، شاهد ضعیف‌تر شدن حکومت و فقیرتر شدن جامعه خواهیم بود/ عده‌ای با بلاهت و به بهانه مسئله حجاب بر طبل تفرقه در کشور می‌کوبند/ تداوم دولت رئیسی، کشور را به جای قله، راهی قعر دره می‌کرد!

در شرایطی که وضعیت معیشت و اقتصاد مردم به شکل بغرنجی درآمده، شاهد بلاهت و حماقت عده‌ای هستیم که خود را همواره هسته سخت قدرت و صاحبان کشور دانسته و با دستاویز قراردادن مسائلی نظیر حجاب بر طبل...
حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی
دیدار در برنامه کنکاش بررسی کرد

حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی

کنکاش در یکی دیگر از برنامه‌های خود به سراغ موضوع حضور زنان در ورزشگاه‌ها رفت و این موضوع را با یک روزنامه‌نگار ورزشی و یک جامعه‌شناس و هر دو از جامعه زنان بررسی کرد.
اقدام بحث‌برانگیز ترامپ

آمریکا نام خلیج مکزیک را تغییر داد

پس از ادعای دونالد ترامپ مبنی بر تغییر نام خلیج مکزیک به خلیج آمریکا که با مخالفت مکزیکی‌ها همراه بود، رویترز اعلام کرد که دولت ترامپ رسما، نام خلیج مکزیک را به خلیج آمریکا تغییر داده است.

کد خبر: ۱۷۹۱۶۹
۰۸:۳۹ - ۰۶ بهمن ۱۴۰۳

آمریکا نام خلیج مکزیک را تغییر داد

دیدارنیوز: خبرگزاری رویترز گزارش داد که دولت ترامپ رسما، نام خلیج مکزیک را به خلیج آمریکا تغییر داده است.

خبرگزاری رویترز به نقل از وزارت کشور دولت دونالد ترامپ جمعه شب اعلام کرد به صورت رسمی نام خلیج مکزیک را به خلیج آمریکا تغییر داده است.

این وزارتخانه علاوه بر این گفت که نام کوه «دنالی» واقع در آلاسکا را به کوه «مک‌کینلی» تغییر داده است.

در بیانیه وزارت کشور ترامپ آمده است: «مطابق دستور رئیس‌جمهور نام خلیج مکزیک از این به بعد خلیج آمریکا خواهد بود و بلندترین قله شمال آمریکا یک بار دیگر نام "کوه مک‌کینلی" را خواهد داشت.»

در ادامه این بیانیه آمده است: «تغییر این نام‌ها بار دیگر تعهد ملت را بر حفاظت از میرات فوق‌العاده ایالات متحده مورد تأیید قرار داده و تضمین می‌کند که نسل‌های آینده آمریکایی‌ها میراث قهرمان‌ها و دارایی‌های تاریخی‌شان را جشن می‌گیرند.»

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی