تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
جنگ اوکراین تمام می‌شود؟

«ترامپ» روسیه را تهدید کرد؛ مذاکره یا تحریم بیشتر

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا می‌گوید در صورت خودداری ولادیمیر پوتین، همتای روسی او از مذاکره با اوکراین، ممکن است تحریم‌های جدیدی علیه مسکو اعمال شود.

کد خبر: ۱۷۹۰۷۸
۱۲:۲۹ - ۰۳ بهمن ۱۴۰۳

«ترامپ» روسیه را تهدید کرد؛ مذاکره یا تحریم بیشتر

دیدارنیوز: دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا، روز سه‌شنبه هشدار داد در صورت خودداری ولادیمیر پوتین، همتای روسی او از مذاکره با اوکراین برای دستیابی به توافقی جهت پایان دادن به جنگ، ممکن است تحریم‌های جدیدی علیه مسکو اعمال شود.

به نقل از العربیه، ترامپ در پاسخ به پرسشی درباره احتمال اعمال تحریم‌های بیشتر علیه روسیه، اگر پوتین به میز مذاکره بازنگردد، به خبرنگاران در کاخ سفید گفت: «به نظر می‌رسد چنین شود.»

ویران کردن روسیه

ترامپ روز دوشنبه نیز اظهار داشت که خودداری پوتین از دستیابی به توافقی برای پایان جنگ اوکراین به معنای «ویران کردن روسیه» است.

او به خبرنگاران گفت: «پوتین باید یک توافق امضا کند. فکر می‌کنم او با امتناع از این کار در حال نابود کردن روسیه است.»

ترامپ هشدار داد: «من فکر می‌کنم روسیه با مشکلات بسیار جدی مواجه خواهد شد.»

برنامه دیدار با پوتین

رئیس‌جمهوری آمریکا همچنین گفت که در حال برنامه‌ریزی برای دیدار با ولادیمیر پوتین است. او افزود: «با او توافقات فوق‌العاده‌ای داشتم و امیدوارم که او بخواهد به توافقی دست یابد.»

ترامپ ادامه داد: «پوتین نمی‌تواند از این وضعیت راضی باشد، چرا که عملکردش موفقیت‌آمیز نبوده است. بیشتر مردم تصور می‌کردند که این جنگ ظرف یک هفته پایان می‌یابد، اما اکنون وارد سال سوم شده‌ایم.»

ترامپ در ادامه اظهارات خود اشاره کرد که ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهوری اوکراین، خواستار دستیابی به توافقی برای پایان دادن به جنگ است. او تصریح کرد: «زلنسکی می‌خواهد به توافقی برسد.»

این اظهارات ترامپ که پیش‌تر تحسین‌هایی نسبت به پوتین ابراز کرده بود، نشان‌دهنده تغییر لحن او در برابر رئیس‌جمهوری روسیه است.

ترامپ در جریان کارزار انتخاباتی خود وعده داده بود که جنگ اوکراین را به سرعت پایان خواهد داد، اما جزئیاتی درباره چگونگی تحقق این هدف ارائه نکرده است.

گزارش‌ها حاکی است که مشاوران ترامپ پیشنهاد داده‌اند که از کمک‌های آمریکا به عنوان اهرم فشار برای وادار کردن کی‌یف به ارائه امتیازات استفاده شود.

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر