تیتر امروز

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک حقوقدان و وکیل دادگستری

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود

دیدارنیوز در بیست و یکمین پرده از برنامه «ایرانشهر» به سراغ «سید علی مجتهدزاده»، حقوقدان و وکیل باسابقه دادگستری رفته و مسائل مختلف مرتبط با منافع ملی ایران از فعال شدن مکانیسم ماشه، تحرکات تندرو‌ها...
استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.
هواشناسی ایران

تداوم بارش برف و باران/ آلودگی به شهر‌های صنعتی بازمی‌گردد

صادق ضیاییان، رئیس اداره پیش بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا با پیش‌بینی بارش برف و باران و وزش باد در کشور، از خروج سامانه بارشی از اواخر وقت سه‌شنبه (۲ بهمن) و افزایش نسبی دما و غلظت آلاینده‌ها در شهر‌های جمعیت و صنعتی از چهارشنبه (۳ بهمن‌) خبر داد.

کد خبر: ۱۷۸۹۰۰
۱۱:۲۳ - ۳۰ دی ۱۴۰۳

تداوم بارش برف و باران/ آلودگی به شهر‌های صنعتی بازمی‌گردد

دیدارنیوز: رئیس اداره پیش بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا ضمن پیش‌بینی بارش برف و باران و وزش باد در کشور، از خروج سامانه بارشی از اواخر وقت سه‌شنبه (۲ بهمن ماه) وافزایش نسبی دما و غلظت آلاینده‌ها در شهر‌های جمعیت و صنعتی از چهارشنبه (۳ بهمن‌ماه) خبر داد.

صادق ضیاییان اظهار کرد: یکشنبه (۳۰ دی‌ماه) در جنوب شرق کشور ابرناکی و رگبار باران، وزش باد، گاهی رعد و برق و در مناطق کوهستانی بارش برف رخ می‌دهد همچنین در ارتفاعات البرز مرکزی و زاگرس مرکزی و شمالی بارش پراکنده برف و باران پیش‌بینی می‌شود.

او ادامه داد: بعد از ظهر از ابرناکی در مناطق ذکر شده کاسته می‌شود و با ورود سامانه بارشی به شمال غرب کشور بارش برف، گاهی وزش باد در استان‌های آذربایجان غربی و آذربایجان شرقی آغاز می‌شود. امروز در نیمه شرقی و جنوب کشور وزش باد قابل توجه خواهد بود.

ادامه بارش برق و باران و کاهش نسبی دما در شمال غرب، غرب و دامنه‌های جنوبی البرز

رئیس اداره پیش بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا گفت: دوشنبه (اول بهمن‌ماه) در سواحل دریای خزر، شمال غرب، غرب کشور و برخی نقاط واقع در دامنه‌های جنوبی البرز ابرناکی و بارش برف و باران و وزش باد همراه با کاهش نسبی دما پیش‌بینی می‌شود و دریای خزر مواج خواهد بود. بعد از ظهر در برخی نقاط مرکز، شرق و شمال شرق نیز افزایش ابر، وزش باد و رگبار پراکنده رخ می‌دهد.

خروج سامانه بارشی از کشور از اواخر وقت سه‌شنبه

به گفته وی سه شنبه (۲ بهمن‌ماه) این سامانه در نیمه شرقی کشور فعال خواهد بود و اواخر وقت از شرق کشور خارج می‌شود. طی این روز در نیمه شرقی کشور وزش باد شدید خواهد بود و در جنوب اصفهان، شمال فارس، یزد، کرمان، نیمه شمالی سیستان و بلوچستان، خراسان جنوبی، شرق خراسان رضوی و خراسان شمالی ابرناکی و بارش باران و برف و وزش باد همراه با کاهش نسبی دما پیش‌بینی می‌شود.

آلودگی به شهر‌های صنعتی بازمی‌گردد

ضیاییان ادامه داد: چهارشنبه (۳بهمن‌ماه) در نوار شرقی وزش باد رخ می‌دهد. در نیمه غربی کشور جوی آرام و پایدار همراه با افزایش نسبی دما مستقر خواهد شد و در شهر‌های صنعتی و پرجمعیت افزایش غلظت آلاینده‌های جوی و کاهش کیفیت هوا مورد انتظار است.

موج‌های بلند در خلیج فارس، تنگه هرمز، عمان و خزر

وی افزود: تا روز چهارشنبه خلیج فارس و تنگه هرمز، روز‌های سه شنبه و چهارشنبه دریای عمان و روز‌های دوشنبه و سه شنبه دریای خزر مواج خواهد بود.

افزایش نسبی دما در غرب و شمال غرب کشور

رئیس اداره پیش بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا گفت: پنجشنبه (۴بهمن‌ماه) در نیمه شرقی کشورافزایش نسبی دما و در غرب و شمال غرب کشور افزایش ابر وزش باد پیش‌بینی می‌شود.

پیش‌بینی وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده اظهارکرد: آسمان تهران فردا (اول بهمن‌ماه) کمی ابری تا نیمه ابری در بعد از ظهر وزش باد در اواخر وقت غبار محلی و شب کمی ابری تا نیمه ابری گاهی وزش باد با حداقل دمای ۰ و حداکثر دمای ۸ درجه سانتیگراد و طی دوشنبه (۲ بهمن‌ماه) صاف اواسط روز وزش باد با حداقل دمای ۱- و حداکثر دمای ۹ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

سردترین و گرم‌ترین مراکز استان‌ها کدامند؟

ضیاییان در پایان گفت: طی فردا (اول بهمن ماه) و پس فردا (۲ بهمن ماه) بندرعباس با دمای ۲۴ درجه سانتیگراد گرم‌ترین و اردبیل و کرمان با دمای ۸- درجه سانتیگراد سردترین مراکز استان کشور هستند.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان
امروز چهارشنبه ۲۸ آبان