تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد:

مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ، انسیه پولادزاده پژوهشگر مطالعات ارتباطی و محمدرضا وفائی، پژوهشگر علوم اعصاب فرهنگی...
شنبه سرنوشت‌ساز سر رسید، شنبه‌ای دیگر در راه/ پاسخ مثبت مردم ایران به رابطه با آمریکا/ همسویی تندروهای داخلی و اسرائیل
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شنبه سرنوشت‌ساز سر رسید، شنبه‌ای دیگر در راه/ پاسخ مثبت مردم ایران به رابطه با آمریکا/ همسویی تندروهای داخلی و اسرائیل

این هشتاد و پنجمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ابوالفتح: ترامپ، شخصا در پی تفاهم با تهران بوده و به صلح رومی معتقد است/ وقتی آمریکا از تمایل به مصالحه گفته، یعنی الگوی لیبی درباره ایران منتفی است/ تهدید کردن برخی، نباید به مانند بومرنگ بر سر کشور برگردد
گفتگوی ویژه دیدارنیوز با یک تحلیلگر ارشد مسائل آمریکا درباره مذاکرات مسقط

ابوالفتح: ترامپ، شخصا در پی تفاهم با تهران بوده و به صلح رومی معتقد است/ وقتی آمریکا از تمایل به مصالحه گفته، یعنی الگوی لیبی درباره ایران منتفی است/ تهدید کردن برخی، نباید به مانند بومرنگ بر سر کشور برگردد

امیرعلی ابوالفتح، تحلیلگر ارشد مسائل ایالات متحده در گفتگوی ویژه دیدارنیوز، پیرامون مذاکرات ایران و آمریکا در عمان، ابعاد و دامنه تحولات این مذاکرات را مورد بررسی قرار داده است.
برآورد اولیه خسارت‌ها ۱۳۵ تا ۱۵۰ میلیارد دلار است

افزایش تلفات در آتش‌سوزی لس‌آنجلس

آتش‌سوزی‌های منطقه لس‌آنجلس دست‌کم ۲۴ قربانی گرفته، هزاران نفر را فراری داده و بیش از ۱۲ هزار ساختمان را ویران و منطقه‌ای بزرگ‌تر از سانفرانسیسکو را طعمه حریق کرده است.

کد خبر: ۱۷۸۶۰۰
۰۹:۱۲ - ۲۴ دی ۱۴۰۳

افزایش تلفات در آتش‌سوزی لس‌آنجلس

دیدارنیوز: این آتش‌سوزی‌ها که از سه‌شنبه گذشته آغاز شد، به دلیل باد‌های شدید موسوم به «سانتا آنا» گسترش یافت و انتظار می‌رود وزش این باد‌ها تا اواسط هفته ادامه داشته باشد.

اداره آتش نشانی کالیفرنیا گزارش داد که آتش سوزی‌های مناطق هرست، پالیسادس، ایتون و کنت موجب تخریب منطقه‌ای به وسعت تقریباً ۱۶۰ کیلومتر مربع شده است.

علت آتش‌سوزی‌ها هنوز مشخص نیست، اما برآورد‌های اولیه نشان می‌دهد که این آتش‌سوزی‌ها می‌توانند پرهزینه‌ترین در تاریخ ایالات متحده باشند.

برآورد اولیه شرکت «اکیو ودر» خسارات و زیان‌های اقتصادی ناشی از این آتش سوزی را از ۱۳۵ تا ۱۵۰ میلیارد دلار تخمین می‌زند.

شعله‌های آتش چندین محله پرجمعیت لس آنجلس از جمله پاسیفیک پالیسادس و آلتادنا را تهدید و ویران کرده است. حدود ۱۵۰ هزار نفر تخلیه شده اند و بیش از ۷۰۰ نفر در ۹ مرکز پناه داده شده اند.

اداره آتش نشانی کالیفرنیا گزارش داد که تا روز یکشنبه، آتش سوزی در پالیسادس ۱۱ درصد و در ایتون ۲۷ درصد مهار شده است.

به گزارش تارنمای «پاور اوتیج» تا صبح یکشنبه، نزدیک به ۷۰ هزار مشترک در کالیفرنیا برق نداشتند که بیش از نیمی از آن‌ها در شهرستان لس آنجلس بودند.

مقامات از خسارت قابل توجه به زیرساخت‌های فاضلاب، آب و برق در سراسر منطقه خبر داده اند.

اداره ملی هواشناسی آمریکا هشدار داد که باد‌های شدید سانتا آنا به زودی ممکن است بازگردد و هشدار‌های قرمز با آتش سوزی شدید تا روز چهارشنبه صادر کرد.

افزایش تلفات در آتش‌سوزی لس‌آنجلس

وزش باد‌ها عامل اصلی تبدیل آتش‌سوزی‌های جنگلی به جهنم‌هایی هستند که تمام محله‌های اطراف شهر را که در آن بیش از هشت ماه بارندگی قابل توجهی رخ نداده است، کاملا تخریب کردند.

هزاران نفر فرار کرده اند و بسیاری از جمله ستاره‌های هالیوود شامل بیلی کریستال و مندی مور و جی جی ردیک سرمربی تیم بسکتبال لس آنجلس لیکرز خانه خود را دست داده اند.

در حالی که آتش سوزی‌ها تعدادی از عمارت‌های مشهور و مکان‌های دیدنی ساخت فیلم را در لس آنجلس به خاکستر تبدیل کرده است، چندین مکان عبادت از جمله یک مسجد، یک کنیسه، یک کلیسای کاتولیک و حدود ۱۲ کلیسای پروتستان نیز سوخته است.

وزارت آموزش و پرورش کالیفرنیا روز چهارشنبه اعلام کرد که ۳۳۵ مدرسه در سراسر شهرستان‌های لس آنجلس، سن برناردینو، ریورساید، ونتورا و سن دیگو تعطیل شده اند و احتمال تعطیلی آن‌ها در روز دوشنبه وجود دارد.

در همین حال، کارن باس، شهردار لس‌آنجلس، به دلیل شکست‌های رهبری مدیریتی با انتقادات فزاینده‌ای مواجه شده است.

گاوین نیوسام فرماندار کالیفرنیا، روز جمعه به مقامات ایالتی دستور داد تا خرابی یک مخزن آب ۴۴۰ میلیون لیتری و در نتیجه نبود آب در چندین لوله آتش نشانی در سرتاسر لس آنجلس را بررسی کنند.

کریستین کرولی رئیس آتش نشانی لس آنجلس، اظهار داشت که مدیران شهر با عدم تخصیص بودجه کافی برای اطفای حریق، منجر به تضعیف اداره او شده اند و از کمبود آب انتقاد کرد.

منبع: ایرنا
ارسال نظرات
پربازدیدها
امروز چهارشنبه ۲۷ فروردين
امروز چهارشنبه ۲۷ فروردين
امروز چهارشنبه ۲۷ فروردين
امروز چهارشنبه ۲۷ فروردين
پرطرفدارترین ها