تیتر امروز

پشت‌پرده مذاکرات تهران – واشنگتن/ زنگ خطر برای نظام سلامت/ کالابرگ زیر ذره‌بین؛ حمایت یا محدودیت؟
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

پشت‌پرده مذاکرات تهران – واشنگتن/ زنگ خطر برای نظام سلامت/ کالابرگ زیر ذره‌بین؛ حمایت یا محدودیت؟

این یازدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
چشم از بعضی‌ها برندارید!
افاضات اضافه

چشم از بعضی‌ها برندارید!

عوام‌الملک در نامه‌ای جدید به مسعود، دلیل اینکه مدتی است که به او نامه ننوشته را توضیح داده و از مسعود خواسته چشم از برخی خواص برندارد.
توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین

این هشتاد و ششمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
در دیدار عراقچی با مایسا الغریباوی، رئیس جدید دفتر برنامه جهانی غذا مطرح شد

تاکید ایران بر همکاری با نهادهای وابسته به سازمان ملل

عباس عراقچی، وزیر خارجه کشورمان در دیدار با رئیس جدید دفتر برنامه جهانی غذا ضمن آرزوی موفقیت برای الغریباوی، بر تداوم رویکرد دولت ایران در همکاری و تعامل با نهاد‌های مختلف تخصصی یا وابسته به سازمان ملل متحد از جمله برنامه جهانی غذا تاکید کرد.

کد خبر: ۱۷۸۵۸۹
۱۹:۱۴ - ۲۳ دی ۱۴۰۳

تاکید ایران بر همکاری با نهادهای وابسته به سازمان ملل

دیدارنیوز: وزیر خارجه در دیدار با رئیس جدید دفتر برنامه جهانی غذا ضمن آرزوی موفقیت برای الغریباوی، بر تداوم رویکرد دولت ایران در همکاری و تعامل با نهاد‌های مختلف تخصصی یا وابسته به سازمان ملل متحد از جمله برنامه جهانی غذا تاکید کرد.

مایسا الغریباوی رئیس جدید دفتر برنامه جهانی غذا در آغاز ماموریت خود در جمهوری اسلامی ایران با سیدعباس عراقچی وزیر امور خارجه دیدار و روانامه خود را تسلیم کرد.

الغریباوی در این دیدار با ارائه گزارشی از برنامه‌های این سازمان جهانی فعال در امور بشردوستانه در زمینه امنیت غذایی و همچنین تشریح مشکلات و موانع فراروی این نهاد در منطقه، خواستار تداوم تعامل و همکاری جمهوری اسلامی ایران با این نهاد جهت پیشبرد وظایفش در ایران و منطقه شد.

وی با قدردانی از جمهوری اسلامی ایران به خاطر پذیرش میلیون‌ها نفر از اتباع افغانستانی اعم از مهاجر و آواره، بر تعهد برنامه جهانی غذا برای پشتیبانی از ایران به عنوان یکی از بزرگ‌ترین کشور‌های میزبان پناهندگان تاکید نمود.

وزیر امور خارجه نیز ضمن آرزوی موفقیت برای خانم الغریباوی در مسئولیت جدید، بر تداوم رویکرد دولت ایران در همکاری و تعامل با نهاد‌های مختلف تخصصی یا وابسته به سازمان ملل متحد از جمله برنامه جهانی غذا تاکید کرد.

عراقچی همچنین مدیریت بحران انسانی به خصوص وضعیت آوارگان و مهاجران در منطقه غرب آسیا را نیازمند همکاری‌های همه‌جانبه در عرصه منطقه‌ای و بین‌المللی به خصوص از سوی کشور‌های اروپایی دانست.

ارسال نظرات
پربازدیدها
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين
پرطرفدارترین ها