تیتر امروز

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.
اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
تحریم‌های جدید علیه مسکو

مقام آمریکایی: دور زدن تحریم‌ها برای روسیه میلیاردها دلار هزینه دارد

یک مقام ارشد در دولت جو بایدن پیش‌بینی کرد که تحریم‌های جدید هر ماه برای روسیه میلیارد‌ها دلار هزینه در پی خواهد داشت و گفت: «مسکو تمام تلاش خود را برای دور زدن تحریم‌ها خواهد کرد، اما انجام این کار هزینه‌های بیشتری برای آن به همراه خواهد داشت.»

کد خبر: ۱۷۸۴۷۹
۰۹:۳۶ - ۲۲ دی ۱۴۰۳

مقام آمریکایی: دور زدن تحریم‌ها برای روسیه میلیاردها دلار هزینه دارد

دیدارنیوز: وزارت خزانه‌داری آمریکا جمعه ۲۱ دی در وب سایت خود اعلام کرد که واشینگتن تحریم‌های جدیدی علیه روسیه وضع کرده است.

به نقل از العربیه، این وزارتخانه با اعلام این که تحریم‌های شدیدی علیه بخش نفت و گاز روسیه اعمال شده است، این تحریم‌های اعمال شده را «شدیدترین تحریم‌ها علیه بخش انرژی روسیه» توصیف کرد.

وزارت خزانه‌داری ایالات متحده اشاره کرد که این تحریم‌ها شامل بیش از ۱۸۰ نفتکش است که بسیاری از آن‌ها جزو «ناوگان سایه» روسیه هستند. این تحریم‌ها همچنین ده‌ها معامله‌گر و مقام روسی فعال در زمنیه‌های خدمات میادین نفتی و انرژی هدف قرار داده است.

تحریم بریتانیا بر گازپروم روسیه

همسو با آمریکا دولت بریتانیا نیز جمعه ۲۱ دی اعلام کرد که شرکت گازپروم روسیه را در فهرست تحریم‌های این کشور قرار می‌دهد.

یک مقام ارشد در دولت بایدن پیش‌بینی کرد که تحریم‌های جدید هر ماه برای روسیه میلیارد‌ها دلار هزینه در پی خواهد داشت و گفت: «مسکو تمام تلاش خود را برای دور زدن تحریم‌ها خواهد کرد، اما انجام این کار هزینه‌های بیشتری برای آن به همراه خواهد داشت.»

افزایش قیمت نفت در بازار‌های جهانی

پیش از این، خبرگزاری «رویترز» به نقل از یک سند منتسب به وزارت خزانه‌داری آمریکا که بین معامله‌گران در اروپا و آسیا در حال تبادل بود، گزارش داد که ایالات متحده مجموعه‌ای از شدیدترین تحریم‌ها را علیه بخش نفت روسیه وضع خواهد کرد. این اقدام باعث افزایش بیش از ۴ درصدی قیمت‌های جهانی نفت در روز جمعه شد.

این تحریم‌ها همچنین شامل نزدیک به ۱۸۰ نفتکش، شرکت‌های معامله‌گر و دو شرکت بزرگ در حوزه نفت، و برخی از مقامات اجرایی ارشد در بخش نفت روسیه می‌شود.

گزارش‌ها درباره این تحریم‌ها باعث شد قیمت‌های جهانی نفت به بالاتر از ۸۰ دلار برای هر بشکه برسد.

سه منبع آگاه در بخش پالایش نفت هند و چهار منبع در بخش تجارت نفت روسیه اعلام کردند که تحریم‌های جدید اعمال‌شده علیه روسیه به‌خاطر جنگ با اوکراین می‌تواند اختلالات شدید در صادرات نفت این کشور به خریداران اصلی در هند و چین ایجاد کند.

ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر
امروز پنجشنبه ۲۰ آذر