تیتر امروز

احمد بخارایی: پیام مردم در انتخابات مجلس و ریاست جمهوری روشن بود/ اعتراضات آرام بود، اما به خشونت کشیده شد/ امروز با خشونت اقتصادی، اجتماعی و سیاسی رو‌به‌رو هستیم/ با ارزپاشی مشکل حل نشد صورت مساله پاک شد
گفت و گوی دیدار با یک جامعه شناس:

احمد بخارایی: پیام مردم در انتخابات مجلس و ریاست جمهوری روشن بود/ اعتراضات آرام بود، اما به خشونت کشیده شد/ امروز با خشونت اقتصادی، اجتماعی و سیاسی رو‌به‌رو هستیم/ با ارزپاشی مشکل حل نشد صورت مساله پاک شد

احمد بخارایی، استاد دانشگاه و جامعه شناس در گفت و گوی با دیدار تاکید می‌کند که مردم در انتخابات مجلس و ریاست جمهوری پیام خود را ارسال کرده بودند.
غلامرضا ظریفیان: جامعه در یک شوک سنگین روحی به سر می‌برد/ با توجه به مشکلات هیبریدی جامعه، بروز اعتراضات قابل پیش‌بینی بود/ نسبت دانش‌آموزان به دانشجویان در اعتراضات دی‌ماه، حدود یک به ۶ بود/ کارشناسان صد نامه فرستادند و صد راه نشان دادند، آقایان یا نامه نمی‌خوانند یا راه نمی‌دانند!/ متاسفانه برخی، اعتراضات را در فروکش کردن آن و بعدش هم آخیش گفتن خودشان می‌بینند!
در گفت‌وگوی دیدار با معاون وزیر علوم در دولت اصلاحات مطرح شد

غلامرضا ظریفیان: جامعه در یک شوک سنگین روحی به سر می‌برد/ با توجه به مشکلات هیبریدی جامعه، بروز اعتراضات قابل پیش‌بینی بود/ نسبت دانش‌آموزان به دانشجویان در اعتراضات دی‌ماه، حدود یک به ۶ بود/ کارشناسان صد نامه فرستادند و صد راه نشان دادند، آقایان یا نامه نمی‌خوانند یا راه نمی‌دانند!/ متاسفانه برخی، اعتراضات را در فروکش کردن آن و بعدش هم آخیش گفتن خودشان می‌بینند!

یک فعال سیاسی و استاد باسابقه دانشگاه در گفت‌وگویی با دیدار، معتقد است که اعتراضات دی‌ماه قابل پیش‌بینی بوده و نباید ریشه آن را صرفا اقتصادی قلمداد کرد. وی همچنین به تاکید بر این باور است که...
هواشناسی ایران ۱۲ دی ۱۴۰۳

بارندگی و سرما کشور را فرا می‌گیرد/ هشدار کاهش دما در ۲۶ استان

سازمان هواشناسی با هشدار نارنجی نفوذ توده هوای سرد به ایران برای ۲۶ استان هشدار کاهش محسوس دما، تداوم سرما و خسارت به محصولات و ماشین‌آلات کشاروزی صادر کرد.

کد خبر: ۱۷۷۹۹۷
۱۱:۲۵ - ۱۲ دی ۱۴۰۳

بارندگی و سرما کشور را فرا می‌گیرد/ هشدار کاهش دما در ۲۶ استان

دیدارنیوز: بر اساس پیش‌بینی کلی نقشه‌های همدیدی و آینده‌نگری سازمان هواشناسی امروز چهارشنبه سامانه بارشی به جز نوار غربی، در سایر مناطق کشور فعال خواهد بود.

در کل، نیمه شرقی، نواحی مرکزی، شمال و شرق فارس، کهگیلویه و بویراحمد، چهارمحال و بختیاری، شرق لرستان، مرکزی قم و همچنین در سواحل دریای خزر، شمال قزوین و زنجان بارش باران و برف، گاهی رعد و برق، وزش باد و کاهش دما پیش‌بینی می‌شود. بارش در خراسان جنوبی و شمال کرمان شدت خواهد داشت.

پنج‌شنبه، تنها در استان‌های واقع در مرز شرقی کشور، کرمان، برخی نقاط در استان‌های یزد، خراسان شمالی و شرق گلستان، ابرناکی، بارش، وزش باد همراه با کاهش دما ادامه خواهد داشت. همچنین، طی دو روز اخیر در نوار شرقی و جنوبی کشور، در خلیج فارس و تنگه هرمز، وزش باد شدید پیش‌بینی می‌شود.

جمعه، در خراسان رضوی و شمال خراسان جنوبی بارش و در جنوب شرق کشور وزش باد شدید رخ خواهد داد و این سامانه به تدریج از مرز‌های شرقی کشور خارج می‌شود.

شنبه، در غالب مناطق کشور وزش باد پدید خواهد آمد. بعدازظهر یکشنبه با استقرار جوی آرام و پایدار در نیمه غربی کشور، روند افزایش نسبی دما آغاز خواهد شد و در شهر‌های صنعتی و پرجمعیت، افزایش غلظت آلاینده‌های جوی و کاهش کیفیت هوا پیش‌بینی می‌شود.

توصیف سامانه: نفوذ توده هوای سرد

زمان شروع: چهارشنبه ۱۴۰۳/۱۰/۱۲

زمان پایان: شنبه ۱۴۰۳/۱۰/۱۵

نوع مخاطره: کاهش محسوس دما و تداوم سرما

منطقه اثر:

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱۰/۱۲: شمال فارس، کهگیلویه و بویراحمد، چهارمحال بختیاری، نیمه غربی اصفهان، یزد، مرکزی، کرمانشاه، همدان، کردستان، آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، زنجان، قزوین، گیلان، ارتفاعات استان‌های مازندران، البرز، تهران، گلستان و سمنان، خراسان شمالی، شمال خراسان رضوی و اردبیل.

پنج‌شنبه ۱۴۰۳/۱۰/۱۳: نیمه شمالی استان‌های فارس، کرمان، سمنان و تهران، اصفهان، قم، کهگیلویه و بویراحمد، چهارمحال بختیاری، یزد، مرکزی، کرمانشاه، همدان، کردستان، آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، زنجان، البرز، قزوین، گیلان، ارتفاعات مازندران و گلستان، خراسان شمالی، شمال خراسان جنوبی و خراسان رضوی.

جمعه ۱۴۰۳/۱۰/۱۴: نیمه شمالی استان‌های فارس و کرمان، سمنان، اصفهان، قم، تهران، شمال سیستان و بلوچستان، کهگیلویه و بویراحمد، چهارمحال بختیاری، یزد، مرکزی، کرمانشاه، همدان، کردستان، آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، زنجان، قزوین، گیلان، مازندران، گلستان، خراسان شمالی، خراسان رضوی، خراسان جنوبی.

شنبه ۱۴۰۳/۱۰/۱۵: نیمه شمالی استان‌های فارس، کرمان و سیستان و بلوچستان، سمنان، اصفهان، قم، تهران، کهگیلویه و بویراحمد، چهارمحال بختیاری، یزد، مرکزی، کرمانشاه، همدان، کردستان، آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، زنجان، قزوین، گیلان، مازندران، گلستان، خراسان شمالی، خراسان رضوی و خراسان جنوبی.

اثر مخاطره: احتمال خسارت به محصولات و ماشین‌آلات کشاورزی

توصیه: تسریع در کشت غلات پاییزه باقیمانده، استفاده از کود‌های پتاسه و کود‌های کامل میکرو در مزارع صیفی جات، کنترل پوشش گلخانه‌ها و بستن دریچه‌ها جهت جلوگیری از نفوذ سرما، عدم هرس درختان باغی، کاهش دور آبیاری درختان خزان شونده با توجه به افت دما، تغذیه زمستانه در کندو‌های زنبور عسل، تامین سوخت و سرویس و راه اندازی وسایل حرارتی و کنترل دما و رطوبت و تهویه در گلخانه‌ها، مرغداری‌ها و دامداری‌ها با توجه به کاهش محسوس دما، محافظت از تاسیسات و سیستم‌های آبیاری تحت فشار با توجه به پایین بودن دمای سطح زمین، مصرف کود‌های اسید آمینه و پتاسه و ترکیبات بُر و روی به صورت غیر مستقیم در بالای تاج درختان، جهت مقاوم‏سازی درختان به سرما، تداوم افزایش رطوبت در مزارع و باغات با هدف تعدیل دمای محیط از طریق انجام آبیاری خارج از نوبت و استفاده از جیره غذایی پر انرژی برای دام و طیور.

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۰۶ بهمن
امروز دوشنبه ۰۶ بهمن
امروز دوشنبه ۰۶ بهمن
امروز دوشنبه ۰۶ بهمن
پرطرفدارترین ها