تیتر امروز

شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده
در گفت‌و‌گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک استاد دانشگاه مطرح شد

شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده

دیدار در یکی دیگر از سلسله گفت‌و‌گو‌های «ایرانشهر» به سراغ محمد حسین شریف‌زادگان، استاد برجسته دانشگاه شهید بهشتی رفته و موضوعات مختلف از مناسبات مربوط به توزیع ثروت، سرانه فقر و آثار و پیامدهای...
به نام مردم به کام نهادهای فرهنگی/ علیرضا بهبهانی: کشور را با بودجه رویاپردازی نمی‌توان اداره کرد/ مهدی پازوکی: چرا ردیف بودجه دانشگاه‌ها از نهادهای فرهنگی کمتر است
دیدار بودجه ۱۴۰۵ را بررسی می‌کند

به نام مردم به کام نهادهای فرهنگی/ علیرضا بهبهانی: کشور را با بودجه رویاپردازی نمی‌توان اداره کرد/ مهدی پازوکی: چرا ردیف بودجه دانشگاه‌ها از نهادهای فرهنگی کمتر است

دیدارنیوز پس از دفاع مسعود پزشکیان، رئیس جمهور از بودجه ۱۴۰۵ صحبت‌های او و تحلیل‌های کارشناسان درباره این بودجه را بررسی می‌کند.
دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد

این صد و چهل و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۴ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
درگیری تل‌آویو با یمنی‌ها ادامه دارد

حمله حوثی‌ها به اسرائیل؛ آژیر خطر به صدا درآمد

در پی شلیک موشک از سوی حوثی‌ها، در تل آویو و شهر‌های مرکزی اسرائیل آژیر خطر به صدا درآمد. حوثی‌ها حمله موشکی به اسرائیل را تائید کردند.

کد خبر: ۱۷۷۹۳۳
۱۱:۵۸ - ۱۱ دی ۱۴۰۳

حمله حوثی‌ها به اسرائیل؛ آژیر خطر به صدا درآمد

دیدارنیوز: ارتش اسرائیل از رهگیری و انهدام موشک بالستیک حوثی‌های یمن خبر داد. در پی شلیک موشک از سوی حوثی‌ها، در تل آویو و شهر‌های مرکزی اسرائیل آژیر خطر به صدا درآمد. حوثی‌ها حمله موشکی به اسرائیل را تائید کردند.

به نقل از دویچه‌وله، ارتش اسرائیل بامداد روز سه‌شنبه ۳۱ دسامبر (۱۱ دی) از حمله موشکی حوثی‌های یمن خبر داد و افزود به دنبال این حمله، میلیون‌ها نفر در سرتاسر این کشور به پناهگاه‌ها رفتند.

حوثی‌های یمن حمله موشکی به اسرائیل را تائید کردند. در پی این حمله فرودگاه "بن گوریون" در مرکز اسرائیل به طور موقت بسته شد.

ارتش اسرائیل گفته است که پس از به صدا درآمدن آژیر خطر، موشک حوثی‌ها را ره‌گیری و منهدم کرده است.

ویدیو‌هایی نیز از سقوط ترکش‌های سامانه ره‌گیری در "بیت شمش" منتشر شد. طبق گزارش‌ها در این حادثه کسی آسیب ندیده است.

با افزایش تنش میان حوثی‌های تحت حمایت ایران با اسرائیل، گیدئون ساعر، وزیر امور خارجه این کشور خواهان نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد در نیویورک شد.

نشست شورای امنیت درباره حملات حوثی‌ها

شورای امنیت سازمان ملل روز دوشنبه ۳۰ دسامبر (۱۰ دی) جلسه‌ای را برای بررسی حملات حوثی‌ها علیه اسرائیل تشکیل داد.

دانی دنون، سفیر اسرائیل پیش از برگزاری این نشست به حوثی‌ها هشدار داد و گفت که اگر گروه حوثی حملات خود را به اسرائیل متوقف نکنند، همان سرنوشتی را خواهند داشت که گروه حماس در غزه، حزب‌الله در لبنان و بشار اسد دیکتاتور ساقط شده در سوریه تجربه کرده‌اند.

حوثی‌ها، اما ساعاتی پس از هشدار شدیداللحن نماینده اسرائیل در سازمان ملل، دو موشک بالستیک به اسرائیل شلیک کردند.

شورشیان حوثی یمن از آغاز جنگ غزه در ۷ اکتبر سال گذشته، به طور مرتب اسرائیل را مورد حملات موشکی و پهپادی قرار داده و گفته‌اند این حملات را در همبستگی با مردم غزه انجام می‌دهند.

اواسط دسامبر نیز موشکی که توسط حوثی‌ها شلیک شده بود، در تل‌آویو فرود آمد و ۱۶ نفر زخمی شدند.

به گفته ارتش اسرائیل، حوثی‌ها از زمان آغاز جنگ غزه دست‌کم ۲۰۰ موشک و ۱۷۰ پهپاد به سمت اسرائیل شلیک کرده‌اند. بیشتر موشک‌ها رهگیری شدند یا به اسرائیل نرسیدند.

شبه‌نظامیان یمنی تا کنون حملات زیادی به کشتی‌های تجاری در دریای سرخ از جمله نفت‌کش سونیون، دلتا بلو و دلتا آتلانتیکا انجام داده که در جریان آن‌ها دست‌کم دو کشتی غرق و ۳ نفر از خدمه این کشتی‌ها کشته شده‌اند.

اسرائیل نیز در واکنش به حملات حوثی‌ها اقدامات تلافی‌جویانه انجام داده است، اما به‌رغم این عملیات، حمله موشکی حوثی‌های تحت حمایت ایران قطع نشده است.

بر اساس ادعای این گزارش، برخی مقامات ارشد دفاعی اسرائیل اکنون بر این باور هستند که به جای حمله به حوثی‌ها در یمن "اقدام مستقیم" علیه ایران باید در اولویت قرار گیرد.

دیوید بارنیا، رئیس سازمان اطلاعات اسرائیل (موساد) در واکنش به حملات موشکی اخیر حوثی‌ها به اسرائیل مدعی شده به‌جای یمن، به ایران حمله شود.

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی
امروز دوشنبه ۰۸ دی