تیتر امروز

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!

این بیست و یکمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره

این صد و سیزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟
دیدار با حضور کارشناسان برگزار کرد

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران/ الهه حسین نژاد قربانی کدام خشونت شد؟

نقد و بررسی چرایی افزایش خشونت علیه زنان در ایران، موضوع نشست تخصصی بود که پیش از آغاز جنگ با حضور حسین بیات، وکیل پایه یک دادگستری و پوران‌دخت نیرومند روانشناس بالینی برگزار شد.
شایعه یا واقعیت؟

پاسخ وزارت نفت درباره خرید سوخت از قاچاقچیان

وزارت نفت در اطلاعیه‌ای درباره خرید سوخت از قاچاقچیان گفت: درباره مطلبی به نقل از وزیر نفت با این عنوان که روزانه ۹ میلیون لیتر سوخت از قاچاقچیان خریداری می‌شود، ضمن تکذیب این روایت به اطلاع می‌رساند سوخت مورد نیاز کشور از بازار‌های جهانی و از شرکت‌ها و تأمین‌کنندگان معتبر بین‌المللی با مشخصات و استاندارد‌های لازم خریداری و وارد می‌شود که بدیهی است با توجه به شرایط تحریم و امکان سوءاستفاده دشمنان، امکان بیان جزئیات این عملیات وجود ندارد.

کد خبر: ۱۷۷۸۲۱
۱۲:۰۸ - ۰۹ دی ۱۴۰۳

پاسخ وزارت نفت درباره خرید سوخت از قاچاقچیان

دیدارنیوز: اداره کل روابط عمومی وزارت نفت با انتشار اطلاعیه‌ای درباره اظهارنظر یکی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی که در فضای رسانه‌ای داخلی و خارجی بازتاب گسترده‌ای یافته است توضیحاتی ارائه داد.

در این اطلاعیه آمده است: «درباره مطلبی به نقل از وزیر نفت با این عنوان که روزانه ۹ میلیون لیتر سوخت از قاچاقچیان خریداری می‌شود، ضمن تکذیب این روایت به اطلاع می‌رساند سوخت مورد نیاز کشور از بازار‌های جهانی و از شرکت‌ها و تأمین‌کنندگان معتبر بین‌المللی با مشخصات و استاندارد‌های لازم خریداری و وارد می‌شود که بدیهی است با توجه به شرایط تحریم و امکان سوءاستفاده دشمنان، امکان بیان جزئیات این عملیات وجود ندارد.»

در این اطلاعیه تأکید شده است: «در سنوات گذشته و در قالب طرح‌هایی همچون رزاق (معیشت مرزنشینان) ایده‌هایی برای ساماندهی موضوع قاچاق با در نظر داشتن پاره‌ای ملاحظات اقتصادی در مناطق مرزی کشور پیاده‌سازی شده که اشاره وزیر نفت به طرح‌های اجرا شده در گذشته بوده است.

بدون شک دولت چهاردهم در کنار پیاده‌سازی طرح‌های پیشگیری و مقابله با قاچاق سوخت، منابع حاصله را با اولویت صرف بهبود رفاه و توسعه مناطق مرزی کشور می‌کند. هم‌اکنون موضوع خرید این سهمیه از تعاونی‌های مرزنشینان با توجه به نیاز کشور به سوخت، در حد طرح اولیه و در حال مذاکره بوده و هنوز تصمیم نهایی در این باره گرفته نشده است.»

در این اطلاعیه تصریح شده است: «قاچاق سوخت مقوله‌ای است که از سال‌های گذشته وجود داشته و ریشه در اختلاف قیمت بسیار زیاد فرآورده‌های نفتی با کشور‌های همسایه دارد و از ابعاد مختلف اقتصادی، اجتماعی و امنیتی برخوردار است. ورود رئیس جمهوری به این موضوع و طرح این چالش در افکار عمومی نشان‌دهنده آن است که رویکرد دولت چهاردهم در مقابل پدیده قاچاق نه رویکردی انفعالی و کتمان‌گر، بلکه فعالانه و مسئولانه است تا بتوان از اتلاف منابع ملی جلوگیری کرد. از این رو حسب دستور رئیس جمهوری و پیرو نشست‌های برگزار شده در حضور ایشان، دستگاه‌های مختلف مسئول در امر پیشگیری و مبارزه با قاچاق سوخت با تعاملی سازنده در حال تدوین و اجرایی کردن برنامه جامع عملیاتی برای مدیریت و به حداقل رساندن آثار سوء ناشی از پدیده قاچاق سوخت هستند.»

ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد
امروز شنبه ۱۱ مرداد