تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.

کشف آدامس و شکلات‌های قاچاق در پایتخت

سرهنگ کارآگاه مهدی افشاری، رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران درباره کشف آدامس و شکلات‌های قاچاق در جنوب پایتخت گفت: کالا‌های کشف شده شامل تعداد ۱۴۰۱۴۲ عدد انواع مواد خوراکی (آدامس، شکلات، آب‌نبات) و تعداد ۲۰۱۶ عدد انواع اسپری خوشبوکننده ساخت کشور چین و بلغارستان بوده که پرونده‌ای در این خصوص تشکیل و به همراه متهمین به مرجع قضائی معرفی شد.

کد خبر: ۱۷۷۵۰۱
۱۰:۰۳ - ۰۳ دی ۱۴۰۳

کشف آدامس و شکلات‌های قاچاق در پایتخت

دیدارنیوز: رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ از کشف بیش از ۱۴۲ هزار انواع کالای قاچاق خبر داد و گفت: کارشناسان ارزش کالا‌های قاچاق کشف شده را بیش از ۳ میلیارد تومان برآورد کرده‌اند.

سرهنگ کارآگاه مهدی افشاری، رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ اظهار کرد: با انجام اقدامات فنی و پلیسی مامورین این پلیس موفق به توقیف ۳ دستگاه خودروی شوتی حامل کالای قاچاق در محدوده باقرشهر شدند.

وی افزود: در پی اقدامات فنی و اطلاعاتی پیش‌دستانه محرز شد چند دستگاه خودروی شوتی حامل کالای قاچاق از استان‌های غربی کشور در آدرس باقرشهر، توقف و آماده تخلیه بار قاچاق است؛ که این بار توسط مامورین رؤیت و نهایتاً خودرو‌های مذکور متوقف شدند.

افشاری با بیان اینکه در بررسی اولیه مشخص شد که این کالا‌های قاچاق از شهرستان‌های غربی به مقصد تهران فرستاده شده‌اند، گفت: کالا‌های کشف شده شامل تعداد ۱۴۰۱۴۲ عدد انواع مواد خوراکی (آدامس، شکلات، آب‌نبات) و تعداد ۲۰۱۶ عدد انواع اسپری خوشبوکننده ساخت کشور چین و بلغارستان بوده که پرونده‌ای در این خصوص تشکیل و به همراه متهمین به مرجع قضائی معرفی شد.

این مقام پلیسی با بیان اینکه کارشناسان ارزش ریالی اموال کشف شده را بیش از ۳ میلیارد ریال اعلام کرده اند، اضافه کرد: قاچاقچیان کالا افرادی سودجو و تروریست‌های اقتصادی هستند که با به دام انداختن رانندگان و تحویل دادن بارنامه‌های جعلی قاچاق به آنها، پس از دستگیر شدن رانندگان ضمن عدم قبول مالکیت کالا تمام جرائم متوجه رانندگان می‌شود.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر