تیتر امروز

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.
سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود
گفت‌وگوی دیدار با یک کارآفرین

سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود

دیدارنیوز در یکی از گفت‌و‌گو‌های ویژه خود به سراغ سجاد عبدالله‌پور، مهندس معمار و کارآفرین که این روز‌ها در دبی زندگی می‌کند، رفته و از او درباره لایه‌های پنهان و پیدا مهاجرت و کار کردن در یک...
جنگ طلبی روس‌ها از مرز اوکراین فراتر می‌رود؟

روسیه: مسکو باید برای جنگ با «ناتو» آماده باشد

آندری بلوسوف، وزیر دفاع روسیه، ادعا کرد که مسکو باید برای جنگ و رویارویی مستقیم با یک ناتوی قاطع‌تر طی سال‌های آینده آماده شود.

کد خبر: ۱۷۷۲۱۷
۱۰:۰۲ - ۲۷ آذر ۱۴۰۳

روسیه: مسکو باید برای جنگ با «ناتو» آماده باشد

دیدارنیوز: وزیر دفاع روسیه روز دوشنبه اعلام کرد که مسکو باید برای جنگ با اتحاد نظامی «ناتو» در اروپا طی دهه آینده آماده باشد. این در حالی است که ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهوری روسیه، می‌گوید جنگ اوکراین به نفع مسکو در حال تغییر است.

به گزارش «رویترز»، آندری بلوسوف، وزیر دفاع روسیه، به نشست ناتو در ماه ژوئیه و دکترین‌های نظامی ایالات متحده و سایر اعضای ناتو به عنوان شواهدی اشاره کرد که نشان می‌دهد مسکو باید برای رویارویی مستقیم با یک ناتوی قاطع‌تر طی سال‌های آینده آماده شود.

بلوسوف خطاب به مخاطبانی که شامل پوتین نیز بود در وزارت دفاع گفت: «فعالیت‌های وزارت دفاع بر اساس اطمینان از آمادگی کامل برای هر سناریو در میان‌مدت، از جمله یک درگیری نظامی احتمالی با ناتو در اروپا طی یک دهه آینده برنامه‌ریزی شده است.»

به نقل از العربیه، او به برنامه‌های ایالات متحده برای مدرن‌سازی نیرو‌های هسته‌ای خود، افتتاح پایگاه دفاع موشکی آمریکا در لهستان، برنامه‌های جدید ناتو برای آماده‌سازی رزمی، و تصمیمات اتخاذشده در نشست ناتو برای استقرار موشک‌های میان‌برد آمریکا در آلمان در سال ۲۰۲۶ اشاره کرد.

وی افزود آمریکا ممکن است به زودی موشک‌های مافوق صوتی داشته باشد که می‌توانند در عرض هشت دقیقه به مسکو برسند.

پوتین در همان جلسه اعلام کرد که تعداد زیاد داوطلبان خدمت نظامی، جریان جنگ اوکراین را به نفع مسکو تغییر داده است. او گفت حدود ۴۳۰۰۰۰ روس در سال جاری به خدمت نظام پیوسته‌اند، که این نسبت به ۳۰۰۰۰۰ نفر در سال گذشته افزایش داشته است.

پوتین، غرب را به رساندن روسیه به «نقطه جوش»، یعنی شرایطی که روسیه به‌طور علنی اعلام کرده است تحمل نخواهد کرد، متهم کرد و گفت که مسکو مجبور به واکنش شده است. وی گفت: «آن‌ها (رهبران غرب) صرفاً مردم خود را می‌ترسانند که ما قرار است با توسل به بهانه تهدید افسانه‌ای روسیه به کسی حمله کنیم.»

پوتین افزود: «این تاکتیک بسیار ساده است: آن‌ها ما را به سوی نقطه جوش سوق می‌دهند، و از آنجا که ما نمی‌توانیم عقب‌نشینی کنیم، شروع به واکنش می‌کنیم، و سپس آن‌ها فوراً مردم خود را می‌ترسانند.»

او گفت روسیه با نگرانی زیاد در حال نظارت بر توسعه موشک‌های کوتاه‌برد و میان‌برد آمریکا است، و اگر ایالات متحده تصمیم به استفاده از این موشک‌ها بگیرد، روسیه محدودیت‌های داوطلبانه خود برای استفاده از چنین موشک‌هایی را کنار خواهد گذاشت.

ارسال نظرات